- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Parasi varmi yokmu diye dusunen kisi evde olan erzagi tekrar almak yerine para verse daha mantikli degilmi?
parayla ilgili sorunumuz yok çok şükürCanım elıne para sıkıstrsa sende burda kaynanam benı hakır gruyor evıme geldıkce yedıgının ıctıgının parasını elıme tutusturup benı asagılıyr dıye knu acardın bence
yaaa sizde nden okadar uzun kalıyolar anlamadım kaynın nye 3 aydır sizde öyle şeymi olur yaa..ahhh beni anlayan birileri de çıktı çok şükür
mesela en basit şunu söyleyeyim size
ben ev yoğurtu yaparım yada alırım
onlarda kendi evlerinde ev yogurtu yerler
ama bize gelince hazır alırlar evde olsa bile yemekleri felanda onunla yaparlar
takılınmayacak gibi değil
bunların hepsi dolunca işteyaaa sizde nden okadar uzun kalıyolar anlamadım kaynın nye 3 aydır sizde öyle şeymi olur yaa..
şimdi tekrar tekrar yazmayayımBu kayınvalide önyargısıyla yanlış anlaşılmış iyi niyetli bir hareket hepsi bu. Dua edin.
benim annem yahut babam asla benim evimde hükümran değildirGelip uzun sure kaldiklari icin en azindan masrafimizi onlara yuklemeyelim diyorlardir.
Benim annem de geldiginde durmadan markete kosturup biseyler alır, marketi gectim bu eve bu perde olmamis diye perde almisligi var ama kaynana olmayinca hos goruyoruz tabi
Ama konuda bunlar yoktuarkadaşalar mevzu yük olup olmamak değil siz anlamıyorsunuz içinde olmadığınız için
mevzu evime gelince senin şunun şöyle bunun böyle demeleri
daha ilk günden eşyalarımın yerlerini değiştirmeleri kendi kafalarına göre
yada ne bileyim şöyle diyeyim size 3 aydır kaynım burada
kendilerde geldi kaç ay kalacakları bellisiz
bu yük olmak değil mi sizce?
ev ortak onlara göre cüzdanlar ayrıAma konuda bunlar yoktu
O yüzden ben bilmiyordum
Niye alışveriş yaptılar gibi yazmışsın, bende düşünceliler dedim
3 ay isterse deterjana kadar alsın, isterse su faturanı bile ödesinleryine yük olunur
O misafirlik değil ki bildiğin size yerleşmişler
he vallabu gelinlere de yaranılmıyo :)
Konu sahibi evde olan yiyeceklerin yenmemesindenben de kayınvalideyim, ben de yapıyorum.gerçi,dolapta olan birşeyi,yemeyip yenisini yapmak değil de,alışveriş yapmadan gitmem yani.
zeytinyağı,tereyağı,bulgur,pirinç ne varsa götürüyorum.acaba benim gelinim de böyle düşünüyor mudur?
senin evindeki perdenin olup olmadigina senin karar vermen gerekmezmiGelip uzun sure kaldiklari icin en azindan masrafimizi onlara yuklemeyelim diyorlardir.
Benim annem de geldiginde durmadan markete kosturup biseyler alır, marketi gectim bu eve bu perde olmamis diye perde almisligi var ama kaynana olmayinca hos goruyoruz tabi
Başka eve çık kurtul benceev ortak onlara göre cüzdanlar ayrı
ahhh ahhhhh
ne diyeyim ki
Konu sahibi evde olan yiyeceklerin yenmemesinden
senin evindeki perdenin olup olmadigina senin karar vermen gerekmezmi
Safistd yardimci olmak icin aliyordur dedigi icin dedim ben bunu. Seni Cok iyi anliyorum yapilan hareketde ben iyi niyet goremiyorum aynisini birebir yasadigim icin. Bu konununda gelin olmakla kayinvalide olmakla ilgisi yok.parayla ilgili sorunumuz yok çok şükür
gerçekten eksik olan şeyleri alsalar zaten buna herhangi bir lafım sözüm yok bayanlar
Hayir sozunu kirmadan soylemenin yolu yokmu sence? Ve benim gordugum kimse benden hicbirsey icin fikir almazken bana fikir sormazken benim evimin esyasina yorum yapilip elestirilmesidir. Benim param o perdeye yetmis onu alabilmisim. Yada o perdeyi koltugu begenmisim. Bi zahmet benim evimin esyasinada yorum yapilmasin.Peki bunun icin annemi kirmaya deger mi?
Bakis acisi meselesi, boyle hayati olmayan seyler icin yaşlı insanlari kirmanin anlamsiz olduğunu dusunuyorum. Begenmediysem o gidince kaldirir eski perdelerimi asardim, aile icindeki boyle iyi niyetli davranislar, yanlis da olsa, tolere edilmeli diye dusunuyorum.
ahhh beni anlayan birileri de çıktı çok şükür
mesela en basit şunu söyleyeyim size
ben ev yoğurtu yaparım yada alırım
onlarda kendi evlerinde ev yogurtu yerler
ama bize gelince hazır alırlar evde olsa bile yemekleri felanda onunla yaparlar
takılınmayacak gibi değil
3aymi.neden kaliyo.yemeklerinizide yemiyomus demekki normal bi durum icerisinde degilsiniz.bana yük olmamak kısmını size şöyle izah edeyim
3 aydır kaynım bizde kalıyor
şimdide kendileri geldi kaç ay kalacaklar belli değil
neden bunlarda yük olduğunu düşünmüyor
sizce
buda yük değil mi?
bilmem beğenmiyor olabilirlerGercekten cok ilginc. Hic sordunuz mu hayrdir benim yemeklerim pis mi niye boyle yapiyorsunuz diye?, bi de gelmelerinin amaci ne o zaman. Gelip kalmasinlar. Cok sacma gercekten. Sizin evinizdr kendilerine ayri bir ev kuruyorlar, siz yokmussunuz gibi hareket ediyorlar, cok sacma!
sınava hazırlanıyor3aymi.neden kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?