sizce yanlış mı anlamalıyım?

Parasi varmi yokmu diye dusunen kisi evde olan erzagi tekrar almak yerine para verse daha mantikli degilmi?
Canım elıne para sıkıstrsa sende burda kaynanam benı hakır gruyor evıme geldıkce yedıgının ıctıgının parasını elıme tutusturup benı asagılıyr dıye knu acardın bence
parayla ilgili sorunumuz yok çok şükür
gerçekten eksik olan şeyleri alsalar zaten buna herhangi bir lafım sözüm yok bayanlar

yaaa sizde nden okadar uzun kalıyolar anlamadım kaynın nye 3 aydır sizde öyle şeymi olur yaa..

yaaa sizde nden okadar uzun kalıyolar anlamadım kaynın nye 3 aydır sizde öyle şeymi olur yaa..
bunların hepsi dolunca işte
herşeyi yanlış anlıyorum
bu seferde uzun kalırlarsa zaten ben bu evliliği bitireceğim
ortada olmayan evliliği

Bu kayınvalide önyargısıyla yanlış anlaşılmış iyi niyetli bir hareket hepsi bu. Dua edin.
şimdi tekrar tekrar yazmayayım
ben mesela kv kalkıp bize kahvaltı hazırlamasını istemiyorum
diyorum anne senin kalkmana gerek yok
biz hallediyoruz diyorum
bu seferde bizim kalkma saatimizden daha erken kalkıp hazırlıyor
ben empati kuruyorum
ben annemin kalkıpta gelinine kahvaltı hazırlamasını istemem her sabah
hasta olur yada başka bir durum ammenna

Gelip uzun sure kaldiklari icin en azindan masrafimizi onlara yuklemeyelim diyorlardir.
Benim annem de geldiginde durmadan markete kosturup biseyler alır, marketi gectim bu eve bu perde olmamis diye perde almisligi var ama kaynana olmayinca hos goruyoruz tabi

benim annem yahut babam asla benim evimde hükümran değildir
tabi canı çeker eksik görür alır
ona birşey diyemem
ama sen kendi çocugunu 3 aydır bana yolla karşılığında bir sağol deme
şimdi mi yük olduğu aklına geldi
oğlunun evliliğinin bitmesinin nedeni olacak o daha neyin kafasını yaşıyor?

Ama konuda bunlar yoktu
O yüzden ben bilmiyordum
Niye alışveriş yaptılar gibi yazmışsın, bende düşünceliler dedim
3 ay isterse deterjana kadar alsın, isterse su faturanı bile ödesinler yine yük olunur
O misafirlik değil ki bildiğin size yerleşmişler

ev ortak onlara göre cüzdanlar ayrı
ahhh ahhhhh
ne diyeyim ki

Konu sahibi evde olan yiyeceklerin yenmemesinden
senin evindeki perdenin olup olmadigina senin karar vermen gerekmezmi

Konu sahibi evde olan yiyeceklerin yenmemesinden

senin evindeki perdenin olup olmadigina senin karar vermen gerekmezmi

Peki bunun icin annemi kirmaya deger mi?
Bakis acisi meselesi, boyle hayati olmayan seyler icin yaşlı insanlari kirmanin anlamsiz olduğunu dusunuyorum. Begenmediysem o gidince kaldirir eski perdelerimi asardim, aile icindeki boyle iyi niyetli davranislar, yanlis da olsa, tolere edilmeli diye dusunuyorum.

parayla ilgili sorunumuz yok çok şükür
gerçekten eksik olan şeyleri alsalar zaten buna herhangi bir lafım sözüm yok bayanlar
Safistd yardimci olmak icin aliyordur dedigi icin dedim ben bunu. Seni Cok iyi anliyorum yapilan hareketde ben iyi niyet goremiyorum aynisini birebir yasadigim icin. Bu konununda gelin olmakla kayinvalide olmakla ilgisi yok.

Hayir sozunu kirmadan soylemenin yolu yokmu sence? Ve benim gordugum kimse benden hicbirsey icin fikir almazken bana fikir sormazken benim evimin esyasina yorum yapilip elestirilmesidir. Benim param o perdeye yetmis onu alabilmisim. Yada o perdeyi koltugu begenmisim. Bi zahmet benim evimin esyasinada yorum yapilmasin.

Kusura bakma buarada tepkim sana degil Bu konuda ben cok doluyum.

Gercekten cok ilginc. Hic sordunuz mu hayrdir benim yemeklerim pis mi niye boyle yapiyorsunuz diye?, bi de gelmelerinin amaci ne o zaman. Gelip kalmasinlar. Cok sacma gercekten. Sizin evinizdr kendilerine ayri bir ev kuruyorlar, siz yokmussunuz gibi hareket ediyorlar, cok sacma!

Aslında bu çok ince bir düşünce. Misafir geldim ama yük olmayım, onların rızkını yemeyim destek olayım diye yapılmış bir şey. Kadın alışveriş yapıyor bunda kötü bir niyet olamaz. Hiç yanlış anlayı kafanıza da takmayın. Mesela bir örnek vereyim gelip yiyip içip çekirge sürüsü gibi kurutup gitseler ne hissederdiniz? Bu seferde geldilerde bir çöp almadılar derdiniz.

3aymi.neden kaliyo.yemeklerinizide yemiyomus demekki normal bi durum icerisinde degilsiniz.
ben cizdigibiz tablo karsisinda sastim kaldim
ben boyle bir seyi evimde kabul etmm
hatta esimin cok yakini bir bayan evimle alakali yaptigi bir yoruma soyle demistim
BURASI BENIM EVIM
BENIM ESIM
BENIM DUZENIM
KIMSE KARISAMAZ

bilmem beğenmiyor olabilirler
bende onlarınkini beğenmiyorum ama yiyorum güzel olmuş elinize sağlık diyorum
kendi kafalarına göre yaşıyorlar
kendi evleri gibi
düşünsenize bir eve gidiyorsunuz ve hiç yabancılık çekmiyorsunuz
insan bir eşyayı bulamaz bari yok
her yeri karıştırıp herşeyi buluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…