Sizce yanlış mı düşünüyorum haklımıyım

Kızlar selam. Eşim kıyafet vs şeyleri pek önemsemez ama gezme yedirme içirme konusunda çok bonkördür. Bi birkaç hafta önce iki aylık bebeğimi düşürdüm kürtaj oldum bana maddi manevi destek oldu ilgilendi sağolsun. Bi hafta sonra da araba aldık eşimin köyü kandıra tarafında yani 1 buçuk saatlik mesafe yol beni acayip yoruyor sıcaklarda da ayrı bir dert. Arabayı bu nedenle de almak istemiyordum açıkçası (5 sene sonra oralara yerleşmeyi istiyor ben sıcak bakmıyorum) .. Her neyse asıl konuma geleyim.. Eniştemde ehliyet de araba da yok ne zaman ihtiyacı olsa babamı arardı çocuklar hastaneye gitse veya çocuklar bizi özlese genelde babam almak zorunda kalırdı.. Ablamı hepimiz çok severiz uysaldır iyi kalplidir ama eniştem pek uyumlu biri olduğu söylenemez zamanında ablamı savunmalarım yüzünden tartışmalarımız da olmuştu kendisiyle, zamanla tatlıya bağladık..

Dört beş ay önce eşimin memleketine gitmiştik ablam eniştem filan.. Babamın arabasıyla gitmiştik eşim arabayı kullanacak diye ön tarafa ben geçecektim çantamı arka koltuğa attı ablamla oturayım diye öne o geçti.. Hadi bişey demedim. Biz taksiyle daha uzun yoldan gelmiştik onlar bizi arayıp burdan bizi de alın diye aradılar ben çok gıcık oldum babam da öyle ama eşim bişey demedi aldı getirdi.. Şimdi arabamız var şükür ama onlara misafirliğe gittik eniştem plan yapmalara başladı şuraya gezeriz bunu yaparız.

Geçen haftasonu hazırlandım eşimle gezecektik ablam aradı biz şuraya gideceğiz siz de gelcek misiniz beraber takılalım enişten diyo, ben de kırmak istemedim bi eşime de sorayım dedim o da kendi köyüne yakın olduğu için hemen gidelim dedi ve gittik.. Sonrası eşyaları kvde bırakıp mangal yakmaya gittik eşler kalsın biz içelim dedi eniştem, hayır bizde kalalım niye evde oturalım dedik.. Eniştem benim baldız deli dolu arıza tiptir ama candır bi tanedir kardeşim gibi severim dedi eşim de (ablam için) benim baldız Allah'tan öyle değil deyip güldüler enişteme hayırdır ne kötülüğümü gördün dedim yaa takılıyoz baldız niye alınıyosun dedi, evde de eşime sordum benim baldızla pek samimiyetim yok öylesine dedim dedi (yaklaşık bir yıllık evliyiz) ..

Velhasıl kelâm eniştem çok tutumlu, istersen benzine çekelim dedi eşim de yok ya yeterli bu dedi ooo bana bunlarla gel dedi. Hadi hepsi için canları sağolsun dicem de araba leş gibi toz içindeydi yıkatmaya gittik çocukları perişan oldu mide bulantısından biz de yorulduk.. Yine yapalım diye ısrar ediyor sık sık bunu tekrarlayalım çocukları kaynanaya bırakır gezeriz diyor, ben hiç istemiyorum ablama da bahsedemem yanlış anlaşılabilirim.. Eşim her şeyi kabul eden tip olunca da ben arada memnuniyetsizmişim gibi kalıyor.. Bana tavsiyeler de bulunur musunuz yorumlarızı bekliyorum.. sevgiyle kucaklıyorum sizi..
Çok yorucusun. Allah yakın çevrene Sabir versin. Öne sen otursan ne o otursa ne

Back
X