- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Goruntulude açık saçıkmıydı üstünArkadaşlar, 2-3 aydır beraber olduğum biri var. Ve annesine kuzenlerine söylemiş, bende söyledim. Hayatında ki herkes beni biliyor nerdeyse. Aradığım kadın sensin diyor, ve beni sevdiğini hissediyorum. Ciddi düşünüyoruz. Ve durum böyle olunca birbirimizi arzuluyoruz. Buluştuğumuzda her yerime dokunuyor nerdeyse. Ben ilk rahatsız olmuştum ama aşık olduğum için ben de istiyorum artık. Tabi ki bunlar çok masum dokunuşlar. Ve dün ilk kez Whatsapp da görüntülü arama esnasında olay çok farklı bir noktaya gitti ve ikimiz de birbirimizi arzulayarak boşaldık. Kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ama çok naif davrandı bana, olur bunlar doğal. Seni çok istiyorum evlenene kadar illa ki görecektik zaten dedi. Sizce bu durum doğru mu?
Goruntulude açık saçıkmıydı üstün
Lak diye miHayır, hatta o açtı gösterdi.
Neyini açmıs anlamadımŞlapp diye bence
Sexting yapacak kadar uyanık ama neyi açtığını anlamayacak kadar hanım hanımcık tam hayalimde ki evlenilecek hatunnnn....Neyini açmıs anlamadım
He seni konu sahibi sanmışımNeyini açmıs anlamadım
Guveniyorsan madem neden actin bu konuyu,senden once kim bilir kac kıza ayni seyi yapmistir ,ilk sen degilsin emin ol.Arkadaşlar adamı bilmeden konuşuyorsunuz, o esnada görüntülerimi kaydedecek bir yapıya sahip olduğunu düşünseydim zaten yapmazdım. Kaldı ki öyle biri değil. ikimiz de 27 yaşındayız. Ve bu zamana kadar herhangi bir kadınla beraber olmamış. Kendisi çok yakışıklı işinde gücünde sadece konuşma bozukluğu var bazen kekeliyor ve bu durumdan dolayı kadınlardan hep çekinmiş. Ama ben onu böyle de seviyorum, ve onun da beni sevdiğini derinden hissediyorum. Aramızda çok ama çok güçlü bir bağ var. Bana dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor ve bu ilk kez oldu. Daha önceki sevgililerimde böyle bir tutku hissetmedim. Bana öyle güzel bakıyor ki...
Diyecektim ki 2 3 ay da herkese söyleyecek kadar nasıl güvendin yâda ne biliyorsun herkese söylediğini.Yada hadi söyledi diyelim bu ne ifade eder ki?Arkadaşlar adamı bilmeden konuşuyorsunuz, o esnada görüntülerimi kaydedecek bir yapıya sahip olduğunu düşünseydim zaten yapmazdım. Kaldı ki öyle biri değil. ikimiz de 27 yaşındayız. Ve bu zamana kadar herhangi bir kadınla beraber olmamış. Kendisi çok yakışıklı işinde gücünde sadece konuşma bozukluğu var bazen kekeliyor ve bu durumdan dolayı kadınlardan hep çekinmiş. Ama ben onu böyle de seviyorum, ve onun da beni sevdiğini derinden hissediyorum. Aramızda çok ama çok güçlü bir bağ var. Bana dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor ve bu ilk kez oldu. Daha önceki sevgililerimde böyle bir tutku hissetmedim. Bana öyle güzel bakıyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?