Sizce yanlış mı yapıyorum?

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar, 2-3 aydır beraber olduğum biri var. Ve annesine kuzenlerine söylemiş, bende söyledim. Hayatında ki herkes beni biliyor nerdeyse. Aradığım kadın sensin diyor, ve beni sevdiğini hissediyorum. Ciddi düşünüyoruz. Ve durum böyle olunca birbirimizi arzuluyoruz. Buluştuğumuzda her yerime dokunuyor nerdeyse. Ben ilk rahatsız olmuştum ama aşık olduğum için ben de istiyorum artık. Tabi ki bunlar çok masum dokunuşlar. Ve dün ilk kez Whatsapp da görüntülü arama esnasında olay çok farklı bir noktaya gitti ve ikimiz de birbirimizi arzulayarak boşaldık. Kendimi çok kötü hissettiğimi söyledim ama çok naif davrandı bana, olur bunlar doğal. Seni çok istiyorum evlenene kadar illa ki görecektik zaten dedi. Sizce bu durum doğru mu?

hayat senin kararlar senin anı yaşamak senin, arzuların senin. Ama bence yaşanmaması gereken bir durum. Durup ne yaptığın seyin farkına varıp kendine dur demelisin. . Pişman olan sen olursun ve sakın ama sakın nude foto atma. Milletin kocası karısını videoya alıyor, elin 2 aylık tanığın oğlu neler neler yapmaz. Eğer bir gün aranız bozulursa, nasıl hissedeceğinin düşün ve kararı biz değil sen ver. hayat senin hayatın.

Kime göre doğru mu sorusu karşılar bizi...
Doğru mu diye endişeye kapıldığına göre bu tarz bir olay gün yüzüne çıkarsa altından kalkamayacağın bir ailen, çevren, hayatın, yetiştirilme tarzın, dünya görüşün var. Demek ki senin için doğru bir davranış değil...

İstersen günde 200 kişiyle birlikte ol, istersen çırılçıplak cadde de dolaş şayet bu durum ortaya geldiğinde altından kalkabiliyorsan, seni olumsuz etkileyip hayatını mahvetmicekse "Doğru" odur.

Ben suçum da olsa günahım da olsa elalem ne der diye düşünemem. Arkasında dururum. Yaptığın şeyde yanlış bir şey yok. Yaptım zevk aldım bitti diyeceksin bir gün biterse de. Zaten birinin kötü niyeti olsa shop yapıyor bilmem ne yapıyor tehdit edecekse her türlü tehdit ediyor...

2-3 ay çok erken.
Bir şeyler yaşamak istiyorsanız yaşarsınız, istemiyorsanız da yaşamazsınız ama böyle görüntülü şeylere ne gerek var? Ne kadar güvenebilirsiniz? O görüntülerle tehdit etse ne yapacaksınız?
Tekrar söylüyorum ayrıca 2-3 ay gerçekten çok erken.

Arkadaşlar adamı bilmeden konuşuyorsunuz, o esnada görüntülerimi kaydedecek bir yapıya sahip olduğunu düşünseydim zaten yapmazdım. Kaldı ki öyle biri değil. ikimiz de 27 yaşındayız. Ve bu zamana kadar herhangi bir kadınla beraber olmamış. Kendisi çok yakışıklı işinde gücünde sadece konuşma bozukluğu var bazen kekeliyor ve bu durumdan dolayı kadınlardan hep çekinmiş. Ama ben onu böyle de seviyorum, ve onun da beni sevdiğini derinden hissediyorum. Aramızda çok ama çok güçlü bir bağ var. Bana dokunduğunda tüylerim diken diken oluyor ve bu ilk kez oldu. Daha önceki sevgililerimde böyle bir tutku hissetmedim. Bana öyle güzel bakıyor ki...

Goruntulude açık saçıkmıydı üstün

Guveniyorsan madem neden actin bu konuyu,senden once kim bilir kac kıza ayni seyi yapmistir ,ilk sen degilsin emin ol.

Diyecektim ki 2 3 ay da herkese söyleyecek kadar nasıl güvendin yâda ne biliyorsun herkese söylediğini.Yada hadi söyledi diyelim bu ne ifade eder ki?
Ama hemen savunmaya geçmişsin tanımıyorsunuz vs.diye.Umarim sen doğru tanımışsındır ne diyelim.
Yaptığın şeyin yanlış olup olmadığı senin inancına hayat görüşüne kalmış.27 yaşında biri olarak bunun kararını bizden daha iyi sen bilirsin.

Edit polis arkadaşımdan duymuştum karakola şikayet için çok kadın geliyormuş.Sevgilimden ayrıldım tehdit ediliyorum diye üstelik bunlar gizli görüntü değil.Iki tarafında rızasıyla güveniyle çekilmiş görüntüler.
Burada genel konuştum ben görüntünü almıştır demiyorum ama gerçekler de var.

Son düzenleme:
Burdaki herkes senin iyiliğin için yazıyor kimse almistir yada alacak demiyor alabilir diyor misal adam sana saplantili sekilde asiktir gun gelir ayrilirsiniz ve bu saplanti yüzünden seni tehdit edebilir sana şantaj yapabilir

Bu tür seylere maruz kalan kadinlarin hepsi senin gibi benim sevgilim yapmaz diyenler peki o yapmıyor bu yapmiyor da kim yapiyor bunlari

Ac bi o tur video yayinlayan siteleri neler var bi gor o kızlar kendilerini cekip atıyor videolarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…