Sizce yanlış mı yaptım?

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Merhaba hanımlar
2 gündür hastayım ve yatıyorum. Covit değilim sadece grip oldum. Kız kardeşim aradı ve bize gelmek istedi. Yatılı kalacaklar 1 gece. Bazı sebeplerden dolayı annem bende kalıyor annemi görmek istedi.
Ancak ben hasta olduğum için ne evi temizleyebildim ne yemek yapabildim. Bundan dolayı hasta olduğumu söyledim.
Telefonu yüzüme kapattı.
Annemde beni suçlu buldu ne olacak ev dağınıksa vs diye. Geçen haftada gelmek istemişti ancak geçen hafta işe başladığım için müsait olamadım onda da sebebim vardı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sizi anlıyorum bende bazen evim temiz olsun öyle gelsin birileri derim ama bu kişi çok yakınımsa takılmam açıkçası kız kardeşinizle ilişkiniz iyiyse çekinmenize gerek yok aslında. Bahane olarak düşünmüştür üst üste gelince sinirlenmiştir.

Sizi anlıyorum bende bazen evim temiz olsun öyle gelsin birileri derim ama bu kişi çok yakınımsa takılmam açıkçası kız kardeşinizle ilişkiniz iyiyse çekinmenize gerek yok aslında. Bahane olarak düşünmüştür üst üste gelince sinirlenmiştir.
Ya ben evi de geçtim hastayım yatak döşek yatıyorum 2 gündür. Hasta olduğumu da biliyor

• Beğen
Reactions: Z P
Ya ben evi de geçtim hastayım yatak döşek yatıyorum 2 gündür. Hasta olduğumu da biliyor
Belkide bu kadar çok hasta olduğunuzu düşünmedi. Annesinide görmek istemiş ya... Bilemedim. Böyle küçük kırgınlıklarda başımı çok ağrıtır. Bence uzatmayın siz arayın gönlünü alın ben bazen uğraşmamak için böyle yapar konuyu kaparım ufak şeyler için trip çekmek çok bunaltıyor beni.

Belkide bu kadar çok hasta olduğunuzu düşünmedi. Annesinide görmek istemiş ya... Bilemedim. Böyle küçük kırgınlıklarda başımı çok ağrıtır. Bence uzatmayın siz arayın gönlünü alın ben bazen uğraşmamak için böyle yapar konuyu kaparım ufak şeyler için trip çekmek çok bunaltıyor beni.
Beni de bunaltıyor da sürekli suratıma telefon kapatılıyor bu bir değil iki değil canımı sıktı

• Beğen
Darilcak ne var bunda ya. Benim ablam bana söyler bende ona söylerim. Heleki çocuklarımız var hayatta gitmeyiz. Görüntülü ararız konuşuruz.

Şu dönemde hastayken kimse kimseye gitmesin zaten. Ama normal zamanlar için konuşacak olursam benim kardeşim bana haber vermeden bile gelebilir. Belki biz ayrı şehirlerde olduğumuz için görüşmeye can ettiğimiz için böyle düşünüyorum bilemiyorum. Arayıp söylemesine gerek yok. Hele Evde annem varken. Ben olmasam o evde gelsin görsün derim ben. Evde değilim, hastayım vs gibi sebeplerimde de suratıma teli kapatırsa ciddi bi konuşma yaparım.

• Beğen
Surata tel kapatması ayıp olmuş. Ama sizde en fazla dışarıdan yemek söyleyemez miydiniz. Yatmaya devam edersiniz o da zaten annesini görmek istiyormuş annesiyle otururdu.

Surata tel kapatması ayıp olmuş. Ama sizde en fazla dışarıdan yemek söyleyemez miydiniz. Yatmaya devam edersiniz o da zaten annesini görmek istiyormuş annesiyle otururdu.
Hanımefendi hastaydım zaten testim pozitif çıktı. Kendisi de bu süreçte arayıp nasıl olduğumu dahi sormadı sağolsun

Ayrıyeten 2 gün yatılıya geleceklerdi. Ve inanın kimseye hizmet edecek durumda değilim.

Back
X