Sizce yanlış mı yaptım?

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.577
6.472
358
35
Merhabalar
İkiz bebeklerim var ve 8 yaşında da büyük oğlum. Bugün kayınvalidem bebeklere bu hafta bakıcı bakamayacagi için bakmaya gelecek. Ben de hazırlıklar için uğraşıyordum akşam yemeğine denk geliyor çünkü geldiği saat. Ev dağınık darma duman. Bebekleri uyuttum tam işlere başlayacağız eşim gitti yattı. Ben de kalk bak işimiz çok yapabileceğimiz tek vakitteyiz dedim yatmaya devam etti. Ben de madem öyle anneme gidip kahve içeceğim dedim. Niye o yatarken ben kendimi harap edeyim ya sinir oldum. Daha pastani yapmadın git pastani yap dedi. Bu pastayı sen tercih ettin birlikte yapmiyorsak yapamiycam dedim. O da annemi alıp yemeğe götürüp eve getirirm ne yapıyorsan yap dedi kızdı yatmaya devam etti. Ben de çıktım evden. Uyanınca beni çağır dedim. İçim içimi yiyor hazırlıksızim diye ama bir yandan da neden tek başıma yapayım ki diyorum. Hata mı ettim eve mi döneyim sizce

İkiz bebekleri evde nasıl bıraktınız ki eşiniz uyurken

Dön tabiki evine. Böyle şeyler için evden mi gidilir. Bir daha böyle evden gitmeler yapmayın ilişkinize zarar verir. Evdeki huzurunuz bir pastadan daha mı değersiz? Pasta da olmadın ne olcak.

3 çocuklu ev zaten. Ne gerek var pastayla uğraşmaya, kolaydan bir puding yap yeter hatta yapma. Ne gerek var.

Kahveye diye çıktım evi terk etmedim.

Çocuk çocuğa emanet edilmez ki eşiniz sizin siteminizle kalkmamış bebekleri nasıl duyacak bence eve geri dönün
Çocuğa çocuk emanet etmedim uyansalar babalarına der anlamında dedim. Zaten eşim bir yere gidecek olsam uyut git der. Bu sıkıntı olan bir durum değil. Ayrıca ben anneysem o da baba baksın bı zahmet.

Çocuğa çocuk emanet etmedim uyansalar babalarına der anlamında dedim. Zaten eşim bir yere gidecek olsam uyut git der. Bu sıkıntı olan bir durum değil. Ayrıca ben anneysem o da baba baksın bı zahmet.

Konu sahibi, babaları evde 3 tane küçük çocuk barken uyuyorsa bu sıkıntı. Uyanır ağlar, bir yerden düşer, elini keser. Adam çocuk bakmıyormuş o sırada uyuyormuş.

Ben eşimi siz gibi zorlamam evet ikiz cocuk zor ama üstten evi toplayın 2 cesit yemek yapın tamam eşiniz içinden geliyorsa yardım eder etmiyorsa zorla güzellik olmaz siz böyle sinirlenirsiniz işte
Ben o kadar iyi bir eş değilim galiba. Ben de çalışıyorum hafta içi. Ondan erken kalkıp geç yatıyorum. Haftasonuysa bana da bı haftasonu oturup yatıyor muyum? İş varsa ikimize de var.

Ben eşimi siz gibi zorlamam evet ikiz cocuk zor ama üstten evi toplayın 2 cesit yemek yapın tamam eşiniz içinden geliyorsa yardım eder etmiyorsa zorla güzellik olmaz siz böyle sinirlenirsiniz işte
Bu aileyi ikisi kurmuş, içinden geliyorsa yardım Eder diye birşey yok
Nasıl anne kafasına göre yatamıyorsa babada aynı şekilde olmalı..
işler paylaşılarak yapılmalı. Bu uyuma meselesine bende uyuz oluyorum

ikizlerim var benim icin konudaki en buyuk sok 8.yasindaki cocuga emanet etmeniz .ya tukurugu bogazina kacsa aglarken 8 yasindaki oglunuz mu ilk yardim yapacak
Ay ikizler 26 aylık tukurukleri kaçmaz merak etmeyin :)) sizler tüm gece başlarında siniz galiba ya :)) maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…