Sizce yanlış mı yaptım?

Bunlara aman derdinizi acmayin
Yedi yıl önceki konunuzu bile farzı misal... Hatırlarlar başınıza kakarlar kullanırlar
Mahalle karısı kılıklı çoğu

mutsuz zavallı filanlar cunku

Ya boşverin ne pastası, zaten işiniz gücünüz başınızdan aşkın..3 çocuk..hele ikizler daha küçük..2 yaş çok sıkıntılı bir dönem, hep birinin başlarında olması lazım..pasta krizi yaratmaya ne gerek var..

Ben sizi hakli buldum konu sahibi.ben sizin yerinizde olsaydim kendimi harap ederdim aman kayinvalidem evi kotu bulmasin diye.yemeklerin disinda pastasi meyvesi hazir olurdu.kendimi bildiginiz paspas ederdim sirf cocuklarima bakacak diye.esimde ayni sekilde sizin esiniz gibi yatardi. Hatta bizimki anneme kahve icmeye bile gondermezdi.benim annem geliyo bakiyo sen annenle keyif yapmaya gifiyosun diyede burnumdan getirdirirdi.kendinizi yipratmamaniza cok sevindm.cocukta olsa napalim cocuk.siz anneyseniz oda babasi.sizde calisiyormussunuz.nnihayetinde bisey olsa babalarida mudahale eder en azindan sorumluluklarini unutmaz. O yuzden bence dogru yoldasiniz.anne kadar babada bilecek gorevlerini

Bence ne olursa olsun olayın sıcağında karar almayın. İleride yaşanabilecek tartışmalar için de söylüyorum. Siz söz verdiğiniz şekilde işinize devam edin. İkiniz yapmaya söz verdiyseniz ve eşiniz gittiyse kendiniz yapın. Sözünüzü tutun. Mesele geçtikten sonra eşinizle neden sözünü tutmadığını sorun, bundan rahatsız olduğunuzu söyleyin ve benzeri bir şeyi yaşamak istemediğinizi söyleyin. Olayın sıcağıyla alınan hiçbir kararın sonuç getireceğine inanmıyorum. Sözü bi taraf bozduysa dahi ben tutmaya dikkat ederim ki sonrasında bunu konuşurken söz söylemeye hakkım olsun.

Sırf bu yüzden de gitmezdim evden bir de uyuyan bir baba ve 3 çocuğu bırakmak garip geldi.
Bir anlık gaflet uykusu olabilir kesinlikle riske atmazdım, yemek ve işi gücü de yapabildiğim kadar yapardim

Önceki konunuza baktım da böyle bir adam çocuklar ağlayınca uyanıp onlarla ilgilenecek diye düşünmeniz garip geldi. Yorumlarda öyle bir özgüvenli cevaplar vermişsiniz ki babaları var bakar diye, ya önceki konunuzda eşinizin ilgisizliğini abartmışsınız ya da bu konuda öyle yüksekten atıyorsunuz baba bakar, anne isem o da baba yapar vs diye.

Valla hiç de çocuklarıma bakacak diye kendimi geremem. Benim çocuklarima değil oğlunun çocuklarına bakıyor. Ben başkasıyla evli olsam gelip çocuğuma mi bakacakti sanki. Herkes kendi evladına yapıyor yaptığını.

İyi de bakıyor. Bakmıyor mu diyeyim. Uyanınca yanlarına gidiyor. Mecbur ilgileniyor ne yapacak başka?

Demek ki hayatınızda hiç tek başınıza yemek hazırlamamışsınız. İlginç geldi bana. Ne olacak eşiniz yatsa? Hep yatmıyorsa dert edilecek bir şey de değil. Bugün siz hazırlarsınız yarın eşiniz hazırlar. Aynı anda mutfağa girmeseniz de olurdu,kaprisin bu kadarı yani.

Eski konusunu okuyana kadar konu sahibini evlilikte baskın taraf olarak düşündüm ve kadın olarak hoşuma da gitti dik duruşu. Ancak eski konusu tam tersini anlatıyor. Şaşırdım doğrusu.

Eski konusunu okuyana kadar konu sahibini evlilikte baskın taraf olarak düşündüm ve kadın olarak hoşuma da gitti dik duruşu. Ancak eski konusu tam tersini anlatıyor. Şaşırdım doğrusu.
Bana trip yaptığı konu manasız geldi. İki kişi aynı anda iş yapmak zorunda değil ki,iş bölümü böyle bir şey değil. Aynı anda temizlik yapalım,aynı anda yemek yapalım, illa bu olmak zorunda değil yani.

Saçma sapan mevzular

ya neye bu kadar "aaa oo " yaptınız anlamıyorum? Pardon biz bebeklerle tek kalmıyor muyuz?? Gece uyumuyor muyuz? Ne bu baba olunca aa nasıl bıraktınlar? Sanki cami avlusuna bırakmış. Ben nasıl kalkıyorsam o da kalkacak. Uyanınca ararsın demiş, al koynuna emzir dememiş.

Gayet haklısınız yorumlara şok oldum. Siz anneseniz o da baba. Sizin kadar bakmakla yükümlü bunun adı yardım değil. İkiniz de çalışıyorsunuz, misafir gelecekken neden o yatıyor da siz de iş yapıyorsunuz? Böyle bir düzen mi var. Bu ikinizin de eşit görevi böyle saçmalık olmaz. Çok hak verdim ben size, eşinizin yaptığı ayıp.

Evet evet yarım saat kadar kaldım eve geçiyorum şimdi ev toplayıp pastayı yapayım. Dün gece kremasını yapmıştım. Yemeği de yetişirse yaparım yetismezse dışarıda yeriz artık
Kayınvalideniz oturmaya gelse yapmayın birşey diyeceğim ama çocuklara bakacakmış,onun hatrina gidin evinize.
Eşiniz hatalı zaten, ikinizde calışıyorsunuz kalksın yardım etsin bir zahmet,birde yattığı yerden talimat veriyor pastani yap diye.
Çocukları da babaları evde diye bıraktığınızı düşünüyorum, evde olmasa çocuğu çocuğa emanet etmezdiniz zaten. Aģlarlarsa sesleri gelirse kalkıp bakar eşek değilse,kiş uykusuna yatmadıysa falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…