- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.881
- 598
Bunlara aman derdinizi acmayinPardon ne olmuş benim çocuklarima? Kime bakmamış, korumamız, ihtiyacını gidermemisim? Babasına çocuk bırakınca korumamıs? Bakmamış? İhtiyacını gidermemis mi oluyorum?
Ayrıca mesele sizce eşime tavir almam hatalı mi diye sormakti. Konu nerelere nerelere çekildi. Eşim sorumsuz gamsız ve bencil değil. Çocuk ağlasa diğer tarafına dönüp yatacak değil elbet.
Ya boşverin ne pastası, zaten işiniz gücünüz başınızdan aşkın..3 çocuk..hele ikizler daha küçük..2 yaş çok sıkıntılı bir dönem, hep birinin başlarında olması lazım..pasta krizi yaratmaya ne gerek var..Merhabalar
İkiz bebeklerim var ve 8 yaşında da büyük oğlum. Bugün kayınvalidem bebeklere bu hafta bakıcı bakamayacagi için bakmaya gelecek. Ben de hazırlıklar için uğraşıyordum akşam yemeğine denk geliyor çünkü geldiği saat. Ev dağınık darma duman. Bebekleri uyuttum tam işlere başlayacağız eşim gitti yattı. Ben de kalk bak işimiz çok yapabileceğimiz tek vakitteyiz dedim yatmaya devam etti. Ben de madem öyle anneme gidip kahve içeceğim dedim. Niye o yatarken ben kendimi harap edeyim ya sinir oldum. Daha pastani yapmadın git pastani yap dedi. Bu pastayı sen tercih ettin birlikte yapmiyorsak yapamiycam dedim. O da annemi alıp yemeğe götürüp eve getirirm ne yapıyorsan yap dedi kızdı yatmaya devam etti. Ben de çıktım evden. Uyanınca beni çağır dedim. İçim içimi yiyor hazırlıksızim diye ama bir yandan da neden tek başıma yapayım ki diyorum. Hata mı ettim eve mi döneyim sizce
Size hayran oldumBen o kadar iyi bir eş değilim galiba. Ben de çalışıyorum hafta içi. Ondan erken kalkıp geç yatıyorum. Haftasonuysa bana da bı haftasonu oturup yatıyor muyum? İş varsa ikimize de var.
Valla hiç de çocuklarıma bakacak diye kendimi geremem. Benim çocuklarima değil oğlunun çocuklarına bakıyor. Ben başkasıyla evli olsam gelip çocuğuma mi bakacakti sanki. Herkes kendi evladına yapıyor yaptığını.Ben sizi hakli buldum konu sahibi.ben sizin yerinizde olsaydim kendimi harap ederdim aman kayinvalidem evi kotu bulmasin diye.yemeklerin disinda pastasi meyvesi hazir olurdu.kendimi bildiginiz paspas ederdim sirf cocuklarima bakacak diye.esimde ayni sekilde sizin esiniz gibi yatardi. Hatta bizimki anneme kahve icmeye bile gondermezdi.benim annem geliyo bakiyo sen annenle keyif yapmaya gifiyosun diyede burnumdan getirdirirdi.kendinizi yipratmamaniza cok sevindm.cocukta olsa napalim cocuk.siz anneyseniz oda babasi.sizde calisiyormussunuz.nnihayetinde bisey olsa babalarida mudahale eder en azindan sorumluluklarini unutmaz. O yuzden bence dogru yoldasiniz.anne kadar babada bilecek gorevlerini
İyi de bakıyor. Bakmıyor mu diyeyim. Uyanınca yanlarına gidiyor. Mecbur ilgileniyor ne yapacak başka?Önceki konunuza baktım da böyle bir adam çocuklar ağlayınca uyanıp onlarla ilgilenecek diye düşünmeniz garip geldi. Yorumlarda öyle bir özgüvenli cevaplar vermişsiniz ki babaları var bakar diye, ya önceki konunuzda eşinizin ilgisizliğini abartmışsınız ya da bu konuda öyle yüksekten atıyorsunuz baba bakar, anne isem o da baba yapar vs diye.
Eski konusunu okuyana kadar konu sahibini evlilikte baskın taraf olarak düşündüm ve kadın olarak hoşuma da gitti dik duruşu. Ancak eski konusu tam tersini anlatıyor. Şaşırdım doğrusu.Demek ki hayatınızda hiç tek başınıza yemek hazırlamamışsınız. İlginç geldi bana. Ne olacak eşiniz yatsa? Hep yatmıyorsa dert edilecek bir şey de değil. Bugün siz hazırlarsınız yarın eşiniz hazırlar. Aynı anda mutfağa girmeseniz de olurdu,kaprisin bu kadarı yani.
Bana trip yaptığı konu manasız geldi. İki kişi aynı anda iş yapmak zorunda değil ki,iş bölümü böyle bir şey değil. Aynı anda temizlik yapalım,aynı anda yemek yapalım, illa bu olmak zorunda değil yani.Eski konusunu okuyana kadar konu sahibini evlilikte baskın taraf olarak düşündüm ve kadın olarak hoşuma da gitti dik duruşu. Ancak eski konusu tam tersini anlatıyor. Şaşırdım doğrusu.
Saçma sapan mevzularMerhabalar
İkiz bebeklerim var ve 8 yaşında da büyük oğlum. Bugün kayınvalidem bebeklere bu hafta bakıcı bakamayacagi için bakmaya gelecek. Ben de hazırlıklar için uğraşıyordum akşam yemeğine denk geliyor çünkü geldiği saat. Ev dağınık darma duman. Bebekleri uyuttum tam işlere başlayacağız eşim gitti yattı. Ben de kalk bak işimiz çok yapabileceğimiz tek vakitteyiz dedim yatmaya devam etti. Ben de madem öyle anneme gidip kahve içeceğim dedim. Niye o yatarken ben kendimi harap edeyim ya sinir oldum. Daha pastani yapmadın git pastani yap dedi. Bu pastayı sen tercih ettin birlikte yapmiyorsak yapamiycam dedim. O da annemi alıp yemeğe götürüp eve getirirm ne yapıyorsan yap dedi kızdı yatmaya devam etti. Ben de çıktım evden. Uyanınca beni çağır dedim. İçim içimi yiyor hazırlıksızim diye ama bir yandan da neden tek başıma yapayım ki diyorum. Hata mı ettim eve mi döneyim sizce
Bencede, iyi cesaret vallaİkiz bebekleri evde nasıl bıraktınız ki eşiniz uyurken
Kayınvalideniz oturmaya gelse yapmayın birşey diyeceğim ama çocuklara bakacakmış,onun hatrina gidin evinize.Evet evet yarım saat kadar kaldım eve geçiyorum şimdi ev toplayıp pastayı yapayım. Dün gece kremasını yapmıştım. Yemeği de yetişirse yaparım yetismezse dışarıda yeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?