Sizce yanlış mı yaptım?

2,5 yaşında bebeklermi gece uyutmuyor?
Benim çocuklarım yaşına gelmeden gece düzenleri oturmuştu, gece uykumu alıp gündüz uyuma ihtiyacı hissetmiyordum
Hem konu uyuma yada uyumamak değil
Sizin ramazan uykunuzu sorduğumuzu hatırlamaıyırum?
Eve misafir çağırıp sen yatarsan bende giderim olayı
3 çocuklu annenin pasif agresif tavırları
Evde boş boş dolansam belki bende haftasonu uyuyayım demezdim :)) size bol çocuklu enerjik günler dilerim.

Gan
2,5 yaşında bebeklermi gece uyutmuyor?
Benim çocuklarım yaşına gelmeden gece düzenleri oturmuştu, gece uykumu alıp gündüz uyuma ihtiyacı hissetmiyordum
Hem konu uyuma yada uyumamak değil
Sizin ramazan uykunuzu sorduğumuzu hatırlamaıyırum?
Eve misafir çağırıp sen yatarsan bende giderim olayı
3 çocuklu annenin pasif agresif tavırları
hanım efendi şu açıklamarınızla yazdığımın alakası yok. Het çocuk bir olmaz her gün de bir olmaz. Sizin neden uyuyalım tavrınıza binaen yazdım. Uyunduğu olur yani bunu çok olmaz bir şey gibi yazmışsınız. Konu sahibinin evi bırakıp gitmesi hoş değil zaten misafir gelecekmiş. Ben yazdıklarımı sizin yazdıklarınıza karşılık yazdım

Ne çok paniksiniz hiç mi eşlerinize çocuk emanet etmediniz kız ne anlatıyor siz sorguya çekiyorsunuz. En iyi kaynanayı siz ağırlayın en çok temizlik siz yapın mikemmel gelinler
Ay evet ya ne sordum ne dendi. Hepsi amip gibi eşsiz çoğalmış herhalde. Ben anneysem o da baba bunun nesi absürt yani

Eşiniz haksız . Kendisi pasta istediyse tabiki size yardim edecek . Esinizin tavrına sinirlenmissiniz annenize gidin kafa dağıtın çok oyalanmayı ama . Ne de olsa misafir gelecekmiş illa ki özel bir şeyler yapmaniza gerek yok . Her zaman yaptıklarınızdan yapıverin. Kv ye de kusura bakmayın 3 çocukla bu kadar yapabildim dersiniz insan olan anlar zaten halinizden😊 pastayı da eve dönerken hazır alın😅

Ay evet ya ne sordum ne dendi. Hepsi amip gibi eşsiz çoğalmış herhalde. Ben anneysem o da baba bunun nesi absürt yani
Haklısınız ama keşke evde kalsaydınız yapabildiğiniz kadar üstten yapardınız kendinize bi kahve koyup evde takılırdınız.

Ben sizi haklı buldum ama evden gitmeseydiniz iyiymiş misafir gelecekmiş ya.
Onun dışında herhangi bir nedenle çocukları babasına bırakıp gidebilirsiniz neden bu kadar şaşırılmış anlamadım.
Baba bu yani bostan korkuluğu değil

Yazdim eşimle konuştum diye. O da biz de yemeğe gideriz o zaman diye triplendi. Evden çıktığımdan tabiki de haberi var. Evde çocuk olmasa bile haber veririm çıkıyorum diye.
ben yazdiklarinizdan esinizin de uyudugu pek duymadigi gibi sonuc cikarmistim o yuzden bir de 8 yas gecince tedirgin oldum .cok garip ev kazalari yasanabiliyor Allah korusun .bu arada yillardir pasta yapmam misafir icin ikizlere bakmak zaten zor ekstra zorlastirmayin millet icin

Yaaa okuyorum yorumlarıda kadına kızıyorsunuz
Neden demiyorsunuz bu nasıl bir baba kadın ben anneme gidiyorum demiş gitmiiş, adam düşünmeden yatıyor evde hala..
herkes hep kadına kızıyor babalara birşey olmuyor

Zaten kocasında hata, hadi karısına yatdım etmedi. Niye evde çocuklar varken yan gelip uyuyor. Kalksın ilgilensin. Ödevi varsa ödevini yapsın, oyun oynasın 8 yaşındakiyle. Bebeklere de bir iki gülücük atsın.

Onun dışında herhangi bir nedenle çocukları babasına bırakıp gidebilirsiniz neden bu kadar şaşırılmış anlamadım.
Ay ben de sinir oldum. Kadın kocasının kaşkacağını bilerek bırakmıştır. Herkes mikemmel anne ha bi kendileri düşünüyor çocuklarını

Eşiniz haksız . Kendisi pasta istediyse tabiki size yardim edecek . Esinizin tavrına sinirlenmissiniz annenize gidin kafa dağıtın çok oyalanmayı ama . Ne de olsa misafir gelecekmiş illa ki özel bir şeyler yapmaniza gerek yok . Her zaman yaptıklarınızdan yapıverin. Kv ye de kusura bakmayın 3 çocukla bu kadar yapabildim dersiniz insan olan anlar zaten halinizden😊 pastayı da eve dönerken hazır alın😅
Evet evet yarım saat kadar kaldım eve geçiyorum şimdi ev toplayıp pastayı yapayım. Dün gece kremasını yapmıştım. Yemeği de yetişirse yaparım yetismezse dışarıda yeriz artık

kendi adama adam uyudugu icin uyuyan adama 3 cocuk birakmak istemem.

Merhabalar
İkiz bebeklerim var ve 8 yaşında da büyük oğlum. Bugün kayınvalidem bebeklere bu hafta bakıcı bakamayacagi için bakmaya gelecek. Ben de hazırlıklar için uğraşıyordum akşam yemeğine denk geliyor çünkü geldiği saat. Ev dağınık darma duman. Bebekleri uyuttum tam işlere başlayacağız eşim gitti yattı. Ben de kalk bak işimiz çok yapabileceğimiz tek vakitteyiz dedim yatmaya devam etti. Ben de madem öyle anneme gidip kahve içeceğim dedim. Niye o yatarken ben kendimi harap edeyim ya sinir oldum. Daha pastani yapmadın git pastani yap dedi. Bu pastayı sen tercih ettin birlikte yapmiyorsak yapamiycam dedim. O da annemi alıp yemeğe götürüp eve getirirm ne yapıyorsan yap dedi kızdı yatmaya devam etti. Ben de çıktım evden. Uyanınca beni çağır dedim. İçim içimi yiyor hazırlıksızim diye ama bir yandan da neden tek başıma yapayım ki diyorum. Hata mı ettim eve mi döneyim sizce :KK43:
En doğrusunu yapmışsınız bana göre.

Evet evet yarım saat kadar kaldım eve geçiyorum şimdi ev toplayıp pastayı yapayım. Dün gece kremasını yapmıştım. Yemeği de yetişirse yaparım yetismezse dışarıda yeriz artık
Bakma bacım sen bunlara hepsi çocuğuna harika bakar evleri tertemizdir kocaları uyur çocukları uyur onlar uyumaz hepsinin evi bal dök yaladır çocuklar yüzünden hiç gerilmezler her zaman kusursuz anne ve eştirler hee hee

Ne çok paniksiniz hiç mi eşlerinize çocuk emanet etmediniz kız ne anlatıyor siz sorguya çekiyorsunuz. En iyi kaynanayı siz ağırlayın en çok temizlik siz yapın mikemmel gelinler
annesi uyurken parmagi celik kapiya sikisip kopan cocuk gordum .adam uyudgu icin de bunu vurgulamak istedim yoksa babasi uyanik olsa baksin tabi .he kaynanaya pasta borek hayatta yapmam ikizlerle o ayri

Gan

hanım efendi şu açıklamarınızla yazdığımın alakası yok. Het çocuk bir olmaz her gün de bir olmaz. Sizin neden uyuyalım tavrınıza binaen yazdım. Uyunduğu olur yani bunu çok olmaz bir şey gibi yazmışsınız. Konu sahibinin evi bırakıp gitmesi hoş değil zaten misafir gelecekmiş. Ben yazdıklarımı sizin yazdıklarınıza karşılık yazdım
Benim yazdıklarıma yazdıklarınız kel alaka
Ramazanda uyuyormusunuz diye sormamışım
Ben çocuklar öğlen uykusundayken uyumadımı yazmışım
Mecburiyetmiş gibi dayatamanızın sebebi nedir?
Her insan her fırsata uyumaz
Hasta olmadığım sürece gündüz uyumam, siz uyuyun banane?

Back
X