Sizce yanlış mı yaptım?

Ayrıca benim canım kayinvalidecigim de yemeğimi yapmış. Bı çorba yap yeter kızım dedi. Seviyorum bu kadını ya. Size dert olsun diye yazdım 🤣🤣
bakin konu basindan beri asla saygisizlik yapmak istemedim . annesi uyurken cocugun kapiya parmagi sikisip 4 parmagini kaybetti bunu bilerek basta yazmadim ki felaket tellali olmayayim
tabi ki yanliz cikacaksiniz. biz esimle ikizleri birbirimize birakip haftada bir gun takiliriz mesela aksam .esinize kizmakta haklisiniz ama adami kaldirin cocuklarim yanina yatirin olmadi illa uyucaksa. 8 yasindaki cocuk haber verir diye plan yapilmaz adam uyuyor zaten duymasa ciddi sknti

Hayır anlamadığım 8 yaşındaki çocuğun bakıma ihtiyacı yokmu? Herkes bebelere odaklanmış ama 8 yaşda yalnız kalmaya müsait bir yaş değilki
Nasıl ya? Sizin çocuğunuz yok muydu? Sekiz yaş gayet aklı başında olunan bir yaş. Benimki evde yalnız kalabiliyor birkaç saat.

Vayy bayağı süper mario misali
Tebrik ederim
Ee ozaman kardeşlerinede o baksın? Malum okul tatilide yaklaşiyor koca çocuk olmuş baksın bebelere ne uğraşiyorsunuz eş, kv yada bakıcıyla

Bende çocuk yetiştiriyorum
Ama çok kiymetliler benim için
Süte, ekmeğe falan eşimi yolluyorum o yüzden eğer kendim gidip alamayacaksam
Sizin yetiştirdiğimiz pamuklara üst düzey yoneticilik yapacak yetkin kimseler lazım. Ben onu yetiştiriyorum.

Kusura bakma da cidden kafayı yemişsin..annesi uyurken diyorsun.. Sizin mantıkla Anneler uyumasın mı diyelim ne diyelim? Kadın 3 çocuklu hemde çalışıyor demek ki pratik yolları öğrenmek zorunda kalmış az bir nefes alma ihtiyacını bile çok görüyorsunuz.
8 yaşında çocuk okula giden bir çocuktur ikizlerin kalktığını babaya haber verebilir. Kadın eve gelmiş yemeği yapmış ödevini yaptırmış kaynanasına pasta yapacak içiniz rahat olsun
kafayi yemissin hakaret oluyor ben size saygimi koruyorum .anneler uyusun biz de uyuyoruz herhalde ben de ikiz annesiyim merak etmeyin ama cocugun parmagi kopunca ay canim ne olacak ki demiyorsunuz .8 yasimdaki cocuk oyuna dalsa babaya haber vermese ne olacak adam illa yatcaksa kalksin ikizlerin yanimda yatsin 8 yasa guvenerek plan mi yapilir .kocasi bakacak konu sahibi de uyuyacak bu kadar basit konu

kafayi yemissin hakaret oluyor ben size saygimi koruyorum .anneler uyusun biz de uyuyoruz herhalde ben de ikiz annesiyim merak etmeyin ama cocugun parmagi kopunca ay canim ne olacak ki demiyorsunuz .8 yasimdaki cocuk oyuna dalsa babaya haber vermese ne olacak adam illa yatcaksa kalksin ikizlerin yanimda yatsin 8 yasa guvenerek plan mi yapilir .kocasi bakacak konu sahibi de uyuyacak bu kadar basit konu
Verdiğiniz örnek ve yazdıklarınız çelişiyor ben kafayı yedim pardon

Eşinizdeki rahatlık beni benden aldı. Evden gitmezdim belki ama ben de yatardım galiba ashahaha. Anası gelince de kalkardı artık herhalde.

Verdiğiniz örnek ve yazdıklarınız çelişiyor ben kafayı yedim pardon
ornek ve yazdiklarim celismiyor .kafayi yeme gibi cirkin terimlerden hoslanmam .cocuklarin guvenligi skntiya dusmesin ilk oncelik bu geri donusu yok . babanin hakki uyumaksa annenin daha cok hakki ama bu ani kararla adam uyurken evden giderek yapilmamali .

Aynen oyum ben. Çok şükür eskiye göre bin kat iyi ama bazen böyle ayarları değişiyor :)) üç çocuk bir ve ikiz şeklinde oldu. İyiki de olmuşlar ya. Aile terapisti ne gittik çok daha iyiyiz şükür çok şükür... Şimdi birlikte iş yapiyiruz. Telefonu bırakmam gerek artık.. 😘

Valla konu sahibesi birlikte iş yapmıyorsunuz bana kalırsa adam yine devrilip yatıyor siz de yine cinnet geçiriyorsunuz :olamaz: Sizin eşiniz böyle tembel ve gamsız biri, baba olmaya uygun biri değil asla. Madem isteyerek yaptınız, görünen o ki 3 çocuğa tek başınzıa bakıcaksınız bu adamdan da beklentiyi kesiceksiniz köşe minderi varsayıcaksınız. Yoksam sinir hastası olursunuz. Kouya geleyim dogru veya yanlis diye bir durum yok, tukenip patlamissiniz durum o kadar.

Çok şükür akıl sağlığı yerinde camdan düşmemesi gerektiğini biliyor. Siz ne yetistiriyorsunuz bilmiuorum ama ben çocuk yetiştiriyorum. Bu yaştaki çocuk da normal şartlarda ve zekada bu yetiye sahip oluyor. Allah herkese nasip etsin. Çok ilginç gelecek ama caddeyi üst geçitten geçip markete de tek başına gidiyor. Süt filan alıyor bize. Arka parka bisikletine binip gidebiliyor. Yani olması gereken her normal 8 yaşındaki çocuk gibi...
Daha yeni bir influenserın 6 yaşındaki oğlu üçüncü kattan düştü. Bunun zekayla alakası yok. Anlık şeyler bunlar. Bir de değil iki çocuk emanet ediyorsunuz. 8 yaşta da cezai ehliyeti yok neden sizce? Daha ilkokula giden çocuktan büyük beklentileriniz var.

Bence o kadar da yanlış değil
Siz de yorgunsunuz, siz de çalışıyorsunuz, eminim uykusuzsunuz.
Paşa torunu osura osura yatarken neden siz evi temizleyip yemek yapıp pastasını halledesiniz ki? Annesiniz ama çocukların annesisiniz.
Kaynanaya ayıp ediliyorsa da esas ayıbı eşiniz yapmış.
Hele 'ben annemi alıp yemeğe götürürüm,sen ne yaparsan yap' ne demek ya? Böyle kocaya çok bile.
Madem dışarıda yiyecek bütçesi var bebekler zaten bir şey yemezler,bir siz bir oğlunuz da eklense 'bugun dışarıda yeriz,yemekle ugrasma' dese çok mu zor?
Bence yanlış yapmamissin. Annende iç kahveni, eşin utaniyorsa Evi temizler zaten. O utanmıyorsa sen niye utanasin ki? Ev salt kadinin evi mi?

Ay ikizler 26 aylık tukurukleri kaçmaz merak etmeyin :)) sizler tüm gece başlarında siniz galiba ya :)) maşallah.
Yani öyle yorumlar gelmiş ki, sanki anne hiç uyumuyor ,çocuk ayaktayken kestirmiyor. Her an asker gibi basinda. Ne var yani anne uzanırken çocuklar evde kalıyorsa baba uzanırken de kalabilir.
Bu kadar pimpiriklenir mi ya, onlarin da babası, ağlarsa zaten mal değil ya kalkar bakar mecburen

Ne saçma yorumlar var yahu
Adamın anası geliyor elbette kalkıp yapacak , o yapmıyorsa kadın niye yapsın, bir de yapılacak şey pasta , yemeyiversinler pasta çok mu lazim
Çocuklara da anne nasıl bakıyorsa baba da bakar , ne münasebet kadına tonla laf edilmiş cocuk bırakılır mı diye sanki çöp kutusuna bırakmış babalarına bırakmış
Konu sahibi icin kahvenizi , kafanızı dağıtın sonra geçin eve , akşama yapın iki çeşit yemek , pasta falanla da ugrasmayin

onlarin da babası, ağlarsa zaten mal değil ya kalkar bakar mecburen

Bu çok yanlış bir yorum, nasıl diyeyim adam tam da öyle: Eşimle kronik kavgalarimiz

Valla malın eti yeniyor ama bu adamda o da yok maalesef dünyada sadece yer kaplıyor onun dışında varlığı yokluğu farksız. Habire yatıyor, konu sahibesi de saç baş yoluyor.

Sizin yetiştirdiğimiz pamuklara üst düzey yoneticilik yapacak yetkin kimseler lazım. Ben onu yetiştiriyorum.
Hahaha bu çok iyidi 🤣🤣🤣
Merak etmeyin ben çocuklarımın tahtlarınıda yapiyorum
Özgüvenli kızlar onlar, emir almazlar kimseden
en basiti onlar iş yaparken kocaları popolarını devirip yatamaz, yatırmazlar
Öyle yetişiyor onlar, malum 😂😂😂

Ben eşimi siz gibi zorlamam evet ikiz cocuk zor ama üstten evi toplayın 2 cesit yemek yapın tamam eşiniz içinden geliyorsa yardım eder etmiyorsa zorla güzellik olmaz siz böyle sinirlenirsiniz işte
Farkındaysanız bakıcı izinli demiş, demek ki çalışan kadın.
Köle mi yani ise gitsin,eve para getirsin, 10 numara annelik yapsın,evi toplasın bir de iki çeşit yemek yapsın.
Yapmazsa iğrenç anne.
Ama kocası yapmazsa 'zorla güzellik olmaz'
Bu nasıl zihniyet ya, bu ülke valla bir adım öteye gidemez bu zihniyetle.
Kadın daha kendisini hizmetçi rolünden cikaramamis ki adam onu bedava işçi gözüyle görmesin

Back
X