Haklısın belki ama ben çok korkuyorum böyle sıkıntıları okudukça insanlar çok korkunçlar gerçekten başkasının mutluluğunu kıskanıyorlar.Hiç birşey yazmadı daha yeni yazdım mesajı belki cevap yazar.Birde dillerini bilmiyorum eşim yabancı o kızda aynı ülkeden yazışsalarda anlamam kız muhattap olmuyor benimle tebrik olsun adın ne nasılsın v.s bile yazmadı ekledi meraktan belkide.Kafam karıştı anlayacağınız.
Hayatınızda olmasını istemediğiniz bir bayanı neden isteye isteye hayatınıza sokuyorsunuz ki?Sizden uzak olmasını istiyorsanız ona göre davranırsınız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Canım bu kadar abartmana gerek yok yönetime mail atmak filan , kızı senden ve eşinden engelle , sonrada aramaları sadece arkadaşlar yap nah bulur eşini bir daha
madem biliyorsunuz bayanın tavırlarını neden ekliyorsunuz sizi tebrik etse ne olur etmese ne olur
sanırım ilişkinizin ne kadar güzel olduğunu görmesini istediniz ama yanlış davranmışsınız
o sizden cesaret alarak eşinizi eklemiş
o mesajınızdan sonra daha çok bela olursa ne yapacaksını hemde eşinizden gizli yapmışsınız
Haklısın ama dedim ya belki tebrik etmek için ekledi diye o yüzden kabul ettim.Acaba ben mi fesadım diye kız konuşmadı benimle muhattaba almadı ondan sonra anladım düşündüklerimde haklı olduğumu.Ama sonuna kadar haklısın eklememeliydim
seni merak etmiştir resmini falan o yzden eklemiştir... muhatap olmasın zaten cnm aman szden uzak dursun ... belliki mutsuz hayatı yolunda değilki böyle işlerle uğraşıyo sen hiç bu kadar basit insanları takma kafana... eşinede söyleme mesaj attım falan diye kafasına sokma yani durduk yere... kızlada muhatap olma kendini önemli sanmasın
Tebrik etmeyen insan evine gelirdi hediyesiyle...Ya da en basiti düğününe gelirdi madem aynı mahalledelermiş...Kusura bakmayın ama eşinizin aklında aldatmak yoksa bile bu tür kişileri konuları göz önüne getirerek aldatmayı bilinçaltına yerleştiriyorsunuz
hiç hazetmem boyle cıvık sulu ınsanlardan .
evlı barklı ınsanı sen ne amacla eklersın kı
arkadası bıle degılsın .
amac nedır neden eklersın .uyuz oluyorum bu tıp
kızlara .hıc agırlık dıye bırsey yok .
ancak sız daha once sıldıgınız kısıyı tekrar eklemesı sonucu
arkadaslık ıstegı kabul etmek yerıne dırek soyle mesaj gonderebılırdınız
"ben sılıyorum sız eklıyorsunuz amac nedır "deseydınız cok yerın de
bır cevap olurdu .sonra da arkadaslık istegını de kabul etmeden yok sayardınız.
attıgınız mesaj guzel olmus ama belırttıgım gıbı gec bır mesaj olmus ,
ekledıgı an da atacaktınız kı o mesajı aklı basına gelecekdı
Engelle de eşin görmesin bir daha mesaj atarsa neden sildin falan falan diye olur ya
Eşimi eklediğinde sildim kız da anladı yok saydığımı arkadaşlık isteğini daha sonra eşimin facesini dondurdum olay bitti sandım.Beni eklemiş ardından eşimin kardeşlerini listesinde görünce kabul ettim ben mi fesadım dedim kendi kendime.Belki tebrik edecek felan dedim ancak bu kız yazmadı bana hiç birşey ekledin neden yazmıyorsun değil mi ama.3 gün sonra eşimin yeni facesine baktım onuda eklemiş.2 kez ekledin ekleme bir daha diye mesaj attım.Dilini bilmiyorum sadece bunu yazabildim ingilizce anlar herhalde.Ben korkarım benim yüzümden araları bozulacak diye anlamıyorum bazı kadınları nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar.Eşim face kullanmıyor o faceyi ben açtım şifreyi dahi bilmiyor eşim.Benimde hatam var aslında birazda benim hatam sanırım...
Şifreyi bile bilmiyorsa ne olacak yahu girmiyorsa zatenNe diye ekliyorsa daha.. İyi yapmışsın ki ben olsam bile engellerdim direk
canım var öyle hastalıklı tipler. evli bir bayan ya da erkek bekar arkadaşlarıyla muhattap olmayacak der annem hep. ki bu arkadaş da değil hani. sabıkalıymış zaten içine kurt düşmesi normal. tüm hesaplardan sil engelle. facebooklarınızı da dondurun ne evlilikler bitirdi o facebook:44: huzurunuzu bozamazlar böylece ve birbirinize daha çok vakit ayırırsınız
Doğru diyorsun eşimin arkadaşı yok izin vermiyorum buradaki her erkek muhakkak alkol kullanıyor hergün hemde bağımlılar yani.Asla görüştürmüyorum işten eve evden işe.Kız arkadaş olayınada kesinlikle izin veremem ki ben bile muhattap olmuyorum kimseyle eşimin ailesi ve benim ailem haricinde.Hoş değil bazı erkekler ve kadınlar çok hoşlanıyorlar evli kişilerden gelde korkma hadi.Önceden faceleri eskiden dondurmuştukta sorunumuz olmuyordu şimdi evlendik diye bazı arkadaşlarım akrabalarım habersizdi duyuralım diye açmıştım şimdide gerek kalmadı aslında öğrenen öğrendi.Şimdi facelerimizi donduracağım o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?