Sizce yanlış mı ?

madamore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
140
0
46
- Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar size birşey danışmak istedim.Eşimin eski bir arkadaşı var eskiden aynı mahallede oturdukları bir kız.5 yıl önce bu sokaktan taşınmışlar.Nasıl söylesem mahallenin erkeklerini birbirine düşürmüş bir gün bir erkekten daha sonra başka bir erkekten hoşlanan bir tip.Erkekler çok büyük kavga etmiş bu kız yüzünden.Daha sonrada ailesi taşınmak zorunda kalmış çok karışık bir durum.Ama eşim çok çapkın biri olduğunu söylüyor eşimden yaşça büyük.Neyse sorun bu değil de bu kız eşimin eski facebookunu eklemişti bende kavga ettim eşimle bu kız yüzünden.Eşimin umurunda değil bu kız ''silersen sil'' dedi sildim sonrada eşimin facesini dondurdum.Daha sonra yeni bir facebook açtım ikimizede bu kız beni ekledi kabul ettim.(Sizce sileyim mi? )Aradan 3 gün geçti eşimin facebookunu açıp baktım onuda eklemiş yahu.Daha sonra eşimin ağzından mesaj attım ''bir daha beni ekleme'' diye.İşin kötü tarafı kızın listesinde eşimin kardeşleride ekli.Ve bu mesajı yazdığımdan eşimin haberi yok olsada çok korkuyor benden zaten eli ayağı dolaşır kavga çıkacakdiye kıskançlığımı biliyor.Bu tip kadınları anlamıyorum o kişi evlenmiş gitmiş ne diye eklersin ben hayatta böyle birşey yapamam.Çok mesafeliyim bu konularda arkadaşım evlenmişse bile selam vermem eşi rahatsız olur yanlış anlar diye.Bu nedir anlamadım sizce öyle yazmakla hata mı ettim.Bana anormal geliyor böyle şeyler birde kız güvenilmez bir tip.Bu derdim var köşesine girdikçe paranoyak oldum dünyada neler olup bitiyor.Nasıl insanlar var gelde güven hadi.Bana göre değil evlendikten sonra bir kadının bir erkeğin arkadaş olması.Sizce yanlışmıyım.? Kusura bakmayın baya imla hatası yaptım farkındayım hoş görün lütfen

Son düzenleme:
bende olsam aynisini yapardim galiba.Attiginiz mesaji silin,Kizin profilini ikinizin facesindede engelleyin birdaha ulasamaz sanirim.

cnm sakin ol çok büyütme bu konuda öncelikle eşinin hiç bi suçu yok boşuna kıskançlık yapıp aranızı bozma, kız eklememli bncede madem anlattığın gbi edepsiz bi kız evet eşinle konuşması hoş olmaz ama evlendikten snra selam vermeme kadınla erkeğin arkadaş olamayacağı kısmına kesinlikle katılmıyorum...
peki sen mesaj yolladıktan snra bişey yazmadımı? bence hiç kurcalama arkadaşlıktan çıkar olsun bitsin eklersede kabul etme cnm...

bende olsam aynisini yapardim galiba.Attiginiz mesaji silin,Kizin profilini ikinizin facesindede engelleyin birdaha ulasamaz sanirim.

İkimizin facesinden sildim şimdi.Beni eklediğinde bende belki tebrik için ekledi sandım hiç muhattap bile olmadı yazmadı bile acayip bir kız.. Neden ekledi o halde değil mi ama..

yonetıme maıl at ve senı gormesını engellemelerını rıca et.bu kızın ısı ıs degıl.ne bu ısrarlar.esıne sureklı bu konudan bahsetme

Haklısın bende sildim şimdi profilimden o değilde ısrarla ekliyor anlamadım ekledi ve hiç konuşmadı bile benimle amaç ne anlamadım bu kızın.

zaten eşin sallamamış ki silersen sil demiş
daha önceki konunda da yazmıştım ordan hatırlıyorum eşin seni çok seviyor
bence büyütülecek bir konu değil hiç tatsızlık çıkarma bu konuda
msjı da kendini de silersin bide engellersin bidaha da ekleyemez olur biter

çok iyi yapmışsın bende olsam bende aynısını yaparım
ya ben böylelerini anlamıyorum adam evlenmiş sen daha niye ekliyosun
şahsen benim dolu arkadaşım evlendi sırf eşleri rahatsız olmasın diye konuşmuyorum bile onlarla hemde çok yakın arkadaşlarımdır kendileri

siz kabul etmeseniz de sizi ekleyebiliyor mu ki?

Haklısın belki ama ben çok korkuyorum böyle sıkıntıları okudukça insanlar çok korkunçlar gerçekten başkasının mutluluğunu kıskanıyorlar.Hiç birşey yazmadı daha yeni yazdım mesajı belki cevap yazar.Birde dillerini bilmiyorum eşim yabancı o kızda aynı ülkeden yazışsalarda anlamam kız muhattap olmuyor benimle tebrik olsun adın ne nasılsın v.s bile yazmadı ekledi meraktan belkide.Kafam karıştı anlayacağınız.

Haklısın bende sildim şimdi profilimden o değilde ısrarla ekliyor anlamadım ekledi ve hiç konuşmadı bile benimle amaç ne anlamadım bu kızın.

senı merak ediyor demek ki.
röntgenlemek istemiş hayatını

ama eşinden silip senin eklemen garip olmamış mı?

yonetıme maıl at ve senı gormesını engellemelerını rıca et.bu kızın ısı ıs degıl.ne bu ısrarlar.esıne sureklı bu konudan bahsetme

Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için şimdi yazacağım facebook yinetimine.Israrla ekliyor birde beni ekledi.Muhattaba bile almadı beni eşimle konuşurdu ama eminim

senı merak ediyor demek ki.
röntgenlemek istemiş hayatını

ama eşinden silip senin eklemen garip olmamış mı?

Ben aslına bakarsanız eşimden sildim facesini dondurdum.Beni ekledi bende belki tebrik edecek felan diye düşündüm kız ekledi birşey yazmadı bile aslında belki ben kötü düşündüm sandım kabul ettim muhattaba almadı.2 3 gün sonrada eşimi eklemiş (yeni facesini)ısrarla ekliyor engelledim ikimizdende silip.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için şimdi yazacağım facebook yinetimine.Israrla ekliyor birde beni ekledi.Muhattaba bile almadı beni eşimle konuşurdu ama eminim

bırak avucunu yalasın.soylelerı de var ama bılırsın.sadece arkadas sayıları fazla gozuksu dıye kım aklına gelırse onu eklıyorlar.hanı demıssın ya benımle konusmadı dıye.bu da bır fıkır yanı

Canım bu kadar abartmana gerek yok yönetime mail atmak filan , kızı senden ve eşinden engelle , sonrada aramaları sadece arkadaşlar yap nah bulur eşini bir daha

Hayatınızda olmasını istemediğiniz bir bayanı neden isteye isteye hayatınıza sokuyorsunuz ki?Sizden uzak olmasını istiyorsanız ona göre davranırsınız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Evet bende böyle düşünüyorum insanlar biraz mesafelerini korumalı iyisinide kötüsünüde düşünmeli evlenen insanı ne diye eklersin sen daha önce beraber aynı mahalledesiniz diye.Ne samimiyet anlamadım sinir oldum haklıyım yani değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…