eşinle sil diye kavga etmişsin okadar seni tekrar eklediğinde neden kabul ettin ki sil bence
bende olsam aynisini yapardim galiba.Attiginiz mesaji silin,Kizin profilini ikinizin facesindede engelleyin birdaha ulasamaz sanirim.
Haklısın bende sildim şimdi profilimden o değilde ısrarla ekliyor anlamadım ekledi ve hiç konuşmadı bile benimle amaç ne anlamadım bu kızın.
cnm sakin ol çok büyütme bu konuda öncelikle eşinin hiç bi suçu yok boşuna kıskançlık yapıp aranızı bozma, kız eklememli bncede madem anlattığın gbi edepsiz bi kız evet eşinle konuşması hoş olmaz ama evlendikten snra selam vermeme kadınla erkeğin arkadaş olamayacağı kısmına kesinlikle katılmıyorum...
peki sen mesaj yolladıktan snra bişey yazmadımı? bence hiç kurcalama arkadaşlıktan çıkar olsun bitsin eklersede kabul etme cnm...
Haklısın bende sildim şimdi profilimden o değilde ısrarla ekliyor anlamadım ekledi ve hiç konuşmadı bile benimle amaç ne anlamadım bu kızın.
yonetıme maıl at ve senı gormesını engellemelerını rıca et.bu kızın ısı ıs degıl.ne bu ısrarlar.esıne sureklı bu konudan bahsetme
senı merak ediyor demek ki.
röntgenlemek istemiş hayatını
ama eşinden silip senin eklemen garip olmamış mı?
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için şimdi yazacağım facebook yinetimine.Israrla ekliyor birde beni ekledi.Muhattaba bile almadı beni eşimle konuşurdu ama eminim
çok iyi yapmışsın bende olsam bende aynısını yaparım
ya ben böylelerini anlamıyorum adam evlenmiş sen daha niye ekliyosun
şahsen benim dolu arkadaşım evlendi sırf eşleri rahatsız olmasın diye konuşmuyorum bile onlarla hemde çok yakın arkadaşlarımdır kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?