• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yapabilirmiyim?

Oy yavrum ya kıyamam. Sarsıl kendine gel Allah askina. Kendine acimiyosan o çocuğa acı. Nasıl da korkmus nasıl yaralar açılmıştır kimbilir. Ama hiçbir şey için geç değil. Bı an önce ayrıl o pislikten sen tamir edersin kızının yaralarını. Bunu da yapmazsan anneyim deme kendine.

Bakın zor olacaktır belki ama en azından toplayana kadar çocuklarınızı geri almak için Çocuk Esirgemeye bırakın toparlanana kadar sadece bu süre içinde herşey daha kolay olabilir belki o çocuklara yazık
Cocuklarimdan asla ayrilamam zaten neye katlandiysam onlar içi n

Eşiniz hep mi böyleydi? Yani ilk çocuğunuzda olmadan böyle miydi? O zaman neden çocuklarınızı yaptınız ? 2. istemeyerek oldu demişsiniz ama ilki isteyerek olduysa eşiniz ilki olurken melek miydi ?
Evet ilki isteyerekdi belki düzelir diye hem de bu kadar yüzünü göstermemiştir, birde ha deyince bosanilmiyor, boşanma merci is yerim yüz göz olmadan özel hayatimi is arkadaslarimin önüne dökmeden bosanmanin derdindeyim, çünkü biliyorum çok ahlaksiz ailesine beni saatlerce keser iftiralar atarak

G Gulcantas arkadaşım sen ikinci bi telefon al çaktırmadan. Sana bunları yaparken çocuğuna bunlrı yaparken sürekli kameraya çek. Boşanma davasına hep bunları ekle.
O salıverilenekdar sende yeni düzenini kurarsın.

Aklını başına topla sen annesin, onları korumak senin görevin. Elalem derdine çocuklarını ne hale getiriyosun?
O çocukları öyle gördükçe bile cesaretini nasıl toplayamıyorsun??
Gizli kayıtlar delil niteliğinde değil maalesef

Allahim bunlar nasil
Bir iskencee
Kabus tam anlamiyla
Tuylerim diken diken oldu

Ablacım yaşamadığın işkence kalmamış daha boşanmak çok zor, elalem ne der mi derdindesin yapma. Hele kendi pasifliğinize ne olur çocuklarınızı alet etmeyin, o çocukların senin yüzünden şiddet görüyor. İleride ne diyecekler sanıyorsun sana?

"Canım annem teşekkür ederim, iyi ki babam başımızdaydı her an karnımızdan sopayı eksik etmedi sağ olsun ama en azından babasız büyümedik."

Sana bunu mu diyecekler sanıyorsun? "Annem pasif kadındı bizi koruyamadı kendi de dayak yedi bize de sesini çıkaramadı" diyecekler, babalarından zaten nefret edecekler de belki buna göz yumduğun için senden de nefret edecekler. O çocuklar size emanet, daha hala elalem ne der mantığıyla iş yapıyorsunuz. Ne diyecek elalem sana? "Yaşamadığım işkence kalmadı, bu kadar meraklıysanız gidip siz evlenin o pislikle" diyecek susturacaksın. Boşandıktan sonra yaşayacağın hayat şimdikinden kötü olamaz merak etme.
Kararliyim ancak doğru adimlar atmak zorundayjm, sig bir toplum istesende istemesende yanlis adimlar atinca etkileniyorsun

Ya ben okurken cok etkilendim sen ustelik bunlari yasadin:( oyle uzuldum ki adina

El ense izle demedim zaten, ki çocuğu dönerken çek te demedim. Bağırmaları çağırmaları odaya kilitlemedi.
Elinden bişey geldiğini düşünse şimdiye kadar çoktan kaçardı değil mi?

Ki siz anlatmasanız da ordaki suçları görebiliyoruz henüz konu sahibi kadar aklımızı yitirmedik.

Adam morluk yapmıyor darp raporlu olmuyorum diyor. Nasıl ispat edicek peki sizce ? O adam dışarda oldukça kaçmaya çalışsada yine tehditlerle engelleme çalışmıcak mı? Kadın zaten pısırık hale çoktan gelmiş. Boşanıcam dediğinde höt dese yerine oturacak belli ki!!
Arkadaşlar nazi seyler kualaga kolay gozumun önünde boşanan eşini vurdu adam gözlerimin önünde kadinin can verisini izledim ve daha çok şey bilmediğiniz bir şeye baliklama daliyosunuz ama o kadar çok şey gördüm ki korkuyorum cesarete ihtiyacim var korkuyorum ama kararliyim ve şunu da ekleyeyim öldürülen magdurenin yaninda iki tane koruma polisi vardi

Bunlari okudugumda esim bana prenses gibi davraniyor diyrm
Bosuna sikayet ediyrm

Kararliyim ancak doğru adimlar atmak zorundayjm, sig bir toplum istesende istemesende yanlis adimlar atinca etkileniyorsun

Sığ toplumdan sana ne ablacım, toplum mu yaşıyor senin hayatını, çocuklarının hayatını? Milletin ağzı torba değil büzesin yani millete göre yaşarsan ömrünün sonuna kadar eziyet çekersin. Milletin iki günlük dedikodusu olacaksın en fazla, arkandan konuşup sonra günlük işlerine dönecekler. Bu yüzden boşanmaktan mı vazgeçilir? Sana işkence yapan adamı geçtin toplum baskısına mı kaldın yani? Önce asıl problemden kurtul.

.Yadirgamak istemiyorum çok sıkıntılı şeyler yasamissiniz ama elinizde geliriniz varken bunca yıl problemli geçmişken neden bu kadar geç kaldınız. Hiç vakit kaybetmeden bir avukatla görüşün.Çocuklarınız için boşanın onlardan güç alın.

Arkadaşlar nazi seyler kualaga kolay gozumun önünde boşanan eşini vurdu adam gözlerimin önünde kadinin can verisini izledim ve daha çok şey bilmediğiniz bir şeye baliklama daliyosunuz ama o kadar çok şey gördüm ki korkuyorum cesarete ihtiyacim var korkuyorum ama kararliyim ve şunu da ekleyeyim öldürülen magdurenin yaninda iki tane koruma polisi vardi
Peki aksini dusundugunde nasil bir hayat seni bekliyor?
Tartildiginda bosanmak icin caba sarfetmek daha mantikli gelmiyor mu sanaa?
Bence asil cesaret bu iskenceye maruz kalmayi surdurmek

Memursun.
Gelirin var .
Çocukların var.
Hala bir sağlığın var.
Herseyin farkındasın.
Kocandan dayak yiyosun.
Ters ilişkiye zorlanıyorsun.
Zoraki birlikte oluyor ( tecavüz taciz diyemiyosun)
Kocan yetmez gibi ailesinden sideet görüyorsun.
Çocuklarının yaninda dayak yiyosun.
Cocuklarin babadan sevgi saygı ilgi görmüyor.
Esinin ailesinin onunde dayak yiyosun.
Kendi ailen gelince burnundan getiriyor
Boşanmak isteyosun ama o gücü bulamıyorsun.???????
Bu hayatı sürdürme gücünü kendinde bulup, boşanma gücünü bulamıyorsun??????
Sanırım acı çekmeye meyilli bir psikolijiniz var. Cehenemi dunyada kendine yasatan birisiniz.
Boşan be kardeşim boşan evlatlarina hem anne hem bana ol. Hayatina bak.
Kendin icin degilse bile evladın icin evladınin gözündeki anne profili icin onurun gururun icin boşan.
Zulme boyun egme.
Boyle desteğe ihtiyacım gerçekten var teşekkürler çünkü gazi şeyleri en yajinina bile anlatamiyosun

Boyle desteğe ihtiyacım gerçekten var teşekkürler çünkü gazi şeyleri en yajinina bile anlatamiyosun

Rica ederim. Yapabilirsin ve yapmalısın.
Çocukların için. Hz. Ali zulme susma demiş.
Zulme susan dilsiz şeytandır. Demiş.
Zulme susma.
Kurtul. Cocuklarina hem anne hem baba ol.
Arkana bile bakma boyle bir adam icin.

Adliye personelisiniz sanırım, cekinmesi gereken siz değilsiniz. Anlattiginiz kadarıyla eşiniz anlaşmalı boşanmaya ikna olcak biri değil sanırım ama bir şekilde işiniz kolaylaşır inşallah, tayininizi de isteyebiliyorsaniz yeni bir başlangıç çok daha kolay olur

Yapma arkadaşım kendine bunu dik dur yaparım de ve yap seninki ewlilikten başka herşeye benziyor önce boşan sonra tedavi ol ki çocuklarına faydalı bi anne ol mutlu bi anne ol1u

Merhaba Arkadaşlar 4 yillik evliyim, iki kizim var, evlendigimden beri eşim ve ailesinin sorunları cikardigi huzursuzluklar, bana taktikleri borç, yediğim dayak, gormedigim psikolojik siddet kalmadı, hamileyken bile defalarca dayak yedim, özel hastanede muayene olduğum için büyük kizimin yaninda eşim saclarimdan tutup arabaya vurdu kafami, tabi bagirip cagirmalar hakaretler cocuklarim için yediğim her lokma burnumdan geldi bir şekilde, dogumumun 5. Günü bile ailesinin yaninda cingar cikardi dövdü beni, 8 aydir acikta evde sürekli ne cekiyorun Allah biliyor, diceksiniz bosan ama o gücü bulamiyorum ve bunu söylerken. Bile çok utaniyorum, devlet memuruyum kendimi geçindirebilecek bi gelirim var, zaten evlendigimizden beri kartlarim herseyime el koydu zirnik koklatmaz, rica minnet iki kuruş koparsam bile elli defa basima kakarak ne yaptigimj sorar, cinsel hayat ise berbat ters ilişkiye sürekli zorlar hamileyken her yerim catir catir agrirken bile zorla benimle oldu, son aylarimda zorla oral ilişkilere zorladi, çocuklarıyla asla ilgilenme z eviyle alakasi yok ama herşeyi mükemmel ister, iki çocuk ölse ağlamaktan gözünü bile açmaz, kucuguyle ilgilenirken buyugum defalarca tuvalaetim var diyerek aglayip altina yapmistir, bana bu şekilde ama ailesiyle saatlerce telde konuşur, bambaşka bir insana dönüşür sevecan merhametli saygili tanimak mümkün değildir, annem yardima gelir sik sjk burnundan getirir ki acikta olduğu surece maddi manevi ailem kimsenin yapmayacagini yapti, annemin yaptigi isi annem gittikten sonra benle kavga cikararak doker kirip atar, küçük bir yerdeyim bosanmayi kafama taktik ama bilmiyorum nazil olacak çok şirret bir defa daha denedim yapmadiginj birakmadi, offff çok dertliyim daha anlatilamicak dünya sikinti ruhumda bedenimde kapanmayacak yaralar var
olanlrı bir kenara bırakıp şöyle fikir verecem ;
devlet memurusun tayin iste annen anladığım kadarı ile destek sana tayin istiyorsun koca denen bozuntunun elinden kartları alamayacaksın belli kayıp deyip yenilerini istiyorsun annen bir süre çocuklara baksın yanına gelip ve boşanırken nerde yaşadığını söyleme ve mümkünse tayin isterken belirt ki seni rahatsız etmesin ve bir an önce boşan

Adliye personelisiniz sanırım, cekinmesi gereken siz değilsiniz. Anlattiginiz kadarıyla eşiniz anlaşmalı boşanmaya ikna olcak biri değil sanırım ama bir şekilde işiniz kolaylaşır inşallah, tayininizi de isteyebiliyorsaniz yeni bir başlangıç çok daha kolay olur
Evet adli personelim ve aile mahkemesine yillarimi verdim kanunlari hakimin vereceği karari dahi kestireviliyorum çekişmeli olsun istemiyorum ama artik olacaksa da olsun 9 yillik bir cevrem var o is yerinde özel hayatimin bu şekilde nukse etmesini asla istemem drdiginz gibi tek çare tayin

Back
X