sizce yapmalı mıyım?

selinnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
159
2
46
Antalya
merhaba kızlar.bi sorum olucak size.siz olsanız ayrı olan erkek arkadısınza dogum gununde guzel bı suprız yapıp barısmak için iyi bir fırsat olcagını dusunur muydunuz kotu olarak ayrılmadıysanız eger?ikinizinde bırbırınızı sevdiğini biliosanız sadece zamanın sıze iyi gelıp bazı seylerının duzelcegınden emınsenız yaparmıydınız bole bırsey

ben yapmazdım ıse yaramıo ole seler.sadece kuru bı tesekkur alırsın umdugun gıbı bı tepkı alamazsan ıcın acır kı genelde bole olur

ben yapmazdım ıse yaramıo ole seler.sadece kuru bı tesekkur alırsın umdugun gıbı bı tepkı alamazsan ıcın acır kı genelde bole olur

bilmiyorum ya sevdiğim için doğru karar weremıorm hıc ama yapmazsamda ıcımde kalmıs olcak.kısıden kısıye gorede degısır alcagım tepkı ama kararsızım ya:S

"İkinizin de birbirini sevdiğini biliyorsanız..." ve "Kötü olarak ayrılmadıysanız..."

Madem seviyorsunuz ve kötü bir şekilde ayrılmadınız neden birlikte değilsiniz?

Meseleyi bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz...

Eğer tarafsız olarak baktığımızda meselenin küçük olduğunu düşünürsek kesinlikle sürpriz yapmanızı ve doğumgünü kadar özel bir günü "ıskalamamanızı" öneririm...

Dışarıdan bir gözle size haksızlık yapıldığını düşünürsek de doğumgünü de olsa alttan almamanızı...

Duruma göre değişir yani...

ayrılma nedenimiz beim onu sıkmam cok arayıp sormamdı sadece ben calısan bırı olmadıgım ıcın canım sıkıldıgında hep ona sarıodum hatamı anladım ama gec oldu bıraz.ikimizinde biraz sorunları vardı ayrıca ayrı kalmak ıkımızede ii gelıcektı bıraz zaten.çok iyi gecınen bı cıfttık ılıskımızde tek sorunumuz fazla sıkmamdı zaten.ama artık anladım erkeklerın bu kadar sıkmaya gelmedıgını

Son düzenleme:

Erkekler fazla sıkmaya gelemezler, evet, onlarınki de can...

Ayrılık sebebinizi telafi ettiyseniz yani sırf özlediğiniz için "hatamı anladım" demiyor da gerçekten bundan sonra dikkat edecekseniz doğumgünü bir milat olabilir...

Gelin görün ki karşınızdaki bunaldığı için sizden uzaklaştıysa onu her şeyin eskisinden farklı olacağına, daha huzurlu olacağına inandırmak zor... Zaten bu sizin karakteriniz, bunu değiştirmek de kolay değil...

Doğumgünü için bir sürpriz hazırlasanız bile barışmak dahil büyük beklentiler içine girmeyin... Yine aynı şeylerin olacağını düşünüp tepkisiz kalabilir, buna hazırsanız, değişmeye kararlıysanız da neden olmasın?

Yapmalısın. Şansını dene. Ama çok büyük beklentiler içine girme ki fazla üzülmeyesin.

yok artık gerekten anladım hatamı artk kendımde calıor olucam onun halını daha iyi anlıcam oyuzden yapmam artk.suprızle barısmasa bıle mutlu etmıs olurum az da olsa sımdılık oda yeter bana zaman gecnce bazı seyler degısıcek cunku bılıorm bunu yasadıkları kolay bısı dııl cunku sorunları

aksi olduğunda karşı taraf sizinle aynı fikirde değilse canınız çok daha fazla yanar

erkeklerde tam tersi acından ölsende ilgilenmiyor gibi yapmak daha çok işe yarıyor

anneleri kız kerdeşleri yengeleri vs vs leri tarafından şımartıldıkları için bi de siz şımartınca kaçıyorlar

asıl umursamazsanız sevildiğinizi hissediyor ve çok da seviyorsanız bir araya gelirsiniz zaten

Yapmalısın. Şansını dene. Ama çok büyük beklentiler içine girme ki fazla üzülmeyesin.

bi beklentım yok zaten o an ıcın sadce mutlu etmek onu.içimde kalıcagına soradan bende yapmalıyım dıe dusunuorm.
az zamancdııl 3 senemızı bırlıkte gecrırdık az da olsa mutlu etmek ıstıorm onu

evet onemsemedıgınde daha onemlı oluosn onun ıcın ama dogum gunu gıbı ozel bı gun buda ya.ben olsam kutlamadıgında benımkını uzulurdm cok

peki kızlar tek basıma nasıl bı suprız yapabılırım.bı tane var aklımada ama o olmazsa aklıma baska gelmıor sımdı oyuzden

ben yapmazdım; çünkü ne olursa olsun bir ilişkide ara verilmemeli.... eğer evlilik yolunda giden ciddi bir ilişki ise hele... çünkü sorun da olsa el ele aşılmalı... ara verilip zaman geçsin durum düzelsin devam ederiz düşüncesi bana biraz senden sıkıldım senden ayrı biraz zaman geçireyim özlersek yine barışırız gibi geliyor.. tabi bu sizin ilişkiniz için değil canım benim ama bence yapıp yapmamayı düşün biraz...

dedıgınız gıbıyse ama aradan uzun zaman gecmedıyse bende ıcımden gecenı yapardım hıc olmazsa..

bence içinden yapmak geliyorsa yapmalısın, şu an da zaten onu kaybetmişsin daha fazla kaybediceğin bir şey olmaz ama bir mucize olup işe yararsa kazanacaklarının farkında mısın?

ama bazen gercekten bırbırını kırıp uzmektense tek basına kalıp kendı sorunlarını cozmek ıyı gelıor.kaybetcegım bısıde yokkı sonucta ıcımde kalmasın dıye dusunuorum

Eski sevgiliniz yine onu sıktığınızı boğduğunuzu söylerse umarım daha çok üzülmezsiniz.Eğer biri beni çok sıkmışsa benim için bitmiştir, defter kapanmıştır.Karşı tarafı kırmamak için söylenenler mazerettir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…