ben yapmazdım ıse yaramıo ole seler.sadece kuru bı tesekkur alırsın umdugun gıbı bı tepkı alamazsan ıcın acır kı genelde bole olur
merhaba kızlar.bi sorum olucak size.siz olsanız ayrı olan erkek arkadısınza dogum gununde guzel bı suprız yapıp barısmak için iyi bir fırsat olcagını dusunur muydunuz kotu olarak ayrılmadıysanız eger?ikinizinde bırbırınızı sevdiğini biliosanız sadece zamanın sıze iyi gelıp bazı seylerının duzelcegınden emınsenız yaparmıydınız bole bırsey
"İkinizin de birbirini sevdiğini biliyorsanız..." ve "Kötü olarak ayrılmadıysanız..."
Madem seviyorsunuz ve kötü bir şekilde ayrılmadınız neden birlikte değilsiniz?
Meseleyi bilirsek daha iyi yardımcı olabiliriz...
Eğer tarafsız olarak baktığımızda meselenin küçük olduğunu düşünürsek kesinlikle sürpriz yapmanızı ve doğumgünü kadar özel bir günü "ıskalamamanızı" öneririm...
Dışarıdan bir gözle size haksızlık yapıldığını düşünürsek de doğumgünü de olsa alttan almamanızı...
Duruma göre değişir yani...
ayrılma nedenimiz beim onu sıkmam cok arayıp sormamdı sadece ben calısan bırı olmadıgım ıcın canım sıkıldıgında hep ona sarıodum hatamı anladım ama gec oldu bıraz.ikimizinde biraz sorunları vardı ayrıca ayrı kalmak ıkımızede ii gelıcektı bıraz zaten.çok iyi gecınen bı cıfttık ılıskımızde tek sorunumuz fazla sıkmamdı zaten.ama artık anladım erkeklerın bu kadar sıkmaya gelmedıgını
Erkekler fazla sıkmaya gelemezler, evet, onlarınki de can...
Ayrılık sebebinizi telafi ettiyseniz yani sırf özlediğiniz için "hatamı anladım" demiyor da gerçekten bundan sonra dikkat edecekseniz doğumgünü bir milat olabilir...
Gelin görün ki karşınızdaki bunaldığı için sizden uzaklaştıysa onu her şeyin eskisinden farklı olacağına, daha huzurlu olacağına inandırmak zor... Zaten bu sizin karakteriniz, bunu değiştirmek de kolay değil...
Doğumgünü için bir sürpriz hazırlasanız bile barışmak dahil büyük beklentiler içine girmeyin... Yine aynı şeylerin olacağını düşünüp tepkisiz kalabilir, buna hazırsanız, değişmeye kararlıysanız da neden olmasın?
merhaba kızlar.bi sorum olucak size.siz olsanız ayrı olan erkek arkadısınza dogum gununde guzel bı suprız yapıp barısmak için iyi bir fırsat olcagını dusunur muydunuz kotu olarak ayrılmadıysanız eger?ikinizinde bırbırınızı sevdiğini biliosanız sadece zamanın sıze iyi gelıp bazı seylerının duzelcegınden emınsenız yaparmıydınız bole bırsey
Yapmalısın. Şansını dene. Ama çok büyük beklentiler içine girme ki fazla üzülmeyesin.
aksi olduğunda karşı taraf sizinle aynı fikirde değilse canınız çok daha fazla yanar
erkeklerde tam tersi acından ölsende ilgilenmiyor gibi yapmak daha çok işe yarıyor
anneleri kız kerdeşleri yengeleri vs vs leri tarafından şımartıldıkları için bi de siz şımartınca kaçıyorlar
asıl umursamazsanız sevildiğinizi hissediyor ve çok da seviyorsanız bir araya gelirsiniz zaten
bence içinden yapmak geliyorsa yapmalısın, şu an da zaten onu kaybetmişsin daha fazla kaybediceğin bir şey olmaz ama bir mucize olup işe yararsa kazanacaklarının farkında mısın?
dedıgınız gıbıyse ama aradan uzun zaman gecmedıyse bende ıcımden gecenı yapardım hıc olmazsa..
ben yapmazdım; çünkü ne olursa olsun bir ilişkide ara verilmemeli.... eğer evlilik yolunda giden ciddi bir ilişki ise hele... çünkü sorun da olsa el ele aşılmalı... ara verilip zaman geçsin durum düzelsin devam ederiz düşüncesi bana biraz senden sıkıldım senden ayrı biraz zaman geçireyim özlersek yine barışırız gibi geliyor.. tabi bu sizin ilişkiniz için değil canım benim ama bence yapıp yapmamayı düşün biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?