- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
Eski sevgiliniz yine onu sıktığınızı boğduğunuzu söylerse umarım daha çok üzülmezsiniz.Eğer biri beni çok sıkmışsa benim için bitmiştir, defter kapanmıştır.Karşı tarafı kırmamak için söylenenler mazerettir bence.
yapardım.....................
ama bazen gercekten bırbırını kırıp uzmektense tek basına kalıp kendı sorunlarını cozmek ıyı gelıor.kaybetcegım bısıde yokkı sonucta ıcımde kalmasın dıye dusunuorum
ama bunun sonucunda reddedilirsen için acımaz mı? ama bir yandan da sen de doğru diyorsun canım benim... elinden geleni yapmış olmak iç huzurunu sağlıyor insanınnn
merhaba kızlar.bi sorum olucak size.siz olsanız ayrı olan erkek arkadısınza dogum gununde guzel bı suprız yapıp barısmak için iyi bir fırsat olcagını dusunur muydunuz kotu olarak ayrılmadıysanız eger?ikinizinde bırbırınızı sevdiğini biliosanız sadece zamanın sıze iyi gelıp bazı seylerının duzelcegınden emınsenız yaparmıydınız bole bırsey
Benim bir arkadaşım vardı okuldan sürekli konuşurduk internetten ama hergün konuşmadığımız gün yoktu .Birgün attığım mesaja karşılık vermedi ve tam 1,5 sene konuşmadık daha sonra doğum gününde telefonuna mesaj attım ve hiçbirşey olmamış gibi tekrar eski halimize döndük.Aynı şey değil siz sevgiliymişsiniz bizim aramızda birbirimize söyleyemediğimiz birşeyler vardı sadece. Karar senin
mesaj atıcam zatende guzel bıde suprız planlamıstım ama onu bılmıorum daha yapıp yapmıcagımı daha zamanım var ıns karar verırım ins guzle seyler olur ya
Sencede sürpriz yapmak fazla kaçmaz mı içten bir mesaj daha iyi gelebilir.Önce aranızda ki bağı tekrar kurmanız gerek.
evet dımı bırlıkte olursak ozaman yaparım kısmet oluursa yapcagım seyı
Aynen öyle :) en mantıklısı bence
Yap bence.
Yaptığın şeylerden değil, yapamadığın şeylerden pişmanlık duyacaksın ilerde "keşke yapsaydım" diye.
Eğer yaptıktan sonra barışmazsanı veya beklediğini bulamazsan, "ben şansımı denedim, elimden geleni yaptım" diyebilirsin.
Ama yapmazsan "yapsaydım nasıl olurdu acaba"lar beynini kemirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?