sizce yapmalı mıyım?

okadarda odun bı sevgilim yoktu sana denk gelenler oledı herhalde ondan ole sanıosun.o kdar ugrasınca en azından bısı degısmese bıle sevınır tesekkr eder mutlu olur

kızlar cok kararsızım ya.daha da kotu olursa dıye korkuyorum.ustune gitmiş olmam mı yıne yaparsam.her dogum gununde yapmıstım sımdıye kadar acaba yapmayım benım yoklugumu hıssetsın anlasın daha cok onemımı dıye mı dusunuyorum cokk kararsızım ya:S

kızlar cok kararsızım ya.daha da kotu olursa dıye korkuyorum.ustune gitmiş olmam mı yıne yaparsam.her dogum gununde yapmıstım sımdıye kadar acaba yapmayım benım yoklugumu hıssetsın anlasın daha cok onemımı dıye mı dusunuyorum cokk kararsızım ya:S

ama bazen gercekten bırbırını kırıp uzmektense tek basına kalıp kendı sorunlarını cozmek ıyı gelıor.kaybetcegım bısıde yokkı sonucta ıcımde kalmasın dıye dusunuorum

ama bunun sonucunda reddedilirsen için acımaz mı? ama bir yandan da sen de doğru diyorsun canım benim... elinden geleni yapmış olmak iç huzurunu sağlıyor insanınnn

Benim bir arkadaşım vardı okuldan sürekli konuşurduk internetten ama hergün konuşmadığımız gün yoktu .Birgün attığım mesaja karşılık vermedi ve tam 1,5 sene konuşmadık daha sonra doğum gününde telefonuna mesaj attım ve hiçbirşey olmamış gibi tekrar eski halimize döndük.Aynı şey değil siz sevgiliymişsiniz bizim aramızda birbirimize söyleyemediğimiz birşeyler vardı sadece. Karar senin

mesaj atıcam zatende guzel bıde suprız planlamıstım ama onu bılmıorum daha yapıp yapmıcagımı daha zamanım var ıns karar verırım ins guzle seyler olur ya

mesaj atıcam zatende guzel bıde suprız planlamıstım ama onu bılmıorum daha yapıp yapmıcagımı daha zamanım var ıns karar verırım ins guzle seyler olur ya

Sencede sürpriz yapmak fazla kaçmaz mı içten bir mesaj daha iyi gelebilir.Önce aranızda ki bağı tekrar kurmanız gerek.

Yap bence.
Yaptığın şeylerden değil, yapamadığın şeylerden pişmanlık duyacaksın ilerde "keşke yapsaydım" diye.
Eğer yaptıktan sonra barışmazsanı veya beklediğini bulamazsan, "ben şansımı denedim, elimden geleni yaptım" diyebilirsin.
Ama yapmazsan "yapsaydım nasıl olurdu acaba"lar beynini kemirir.

bilmiorum ya cok karıstı kafam artk kararsızım daha kotu olursa dıye korkuyorum

acaba bı arkadasından benım hakkımdakı dusuncelerını ogrenıp olemı yapsam yaprsam emın olms olurm tam sıldıse emınse bosuna yapmamıs olurum.sacmalamaya basladım galıba artk dusunmekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…