- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ben hemen bozdurmayacağım ki o paraya şuan için ihtiyacım Yok zaten o kadar düşüş sağlayacak takılar almayı düşünmüyorum mal değilim yani körü körüne paramı çöpe atacak kadar hevesim kaçsın yeterli
Söyledikleriniz de haklısınız ama benim de düşüncem böyle çok fazla zarar etmeden bu isteğim de yerine gelsin istiyorum bir iki ay takar ilerde de bozdurur araba alırız diye planlıyorum
Eeee ne olmuş sana ne oluyor ister bankaya atar yatırım yaparım boynuma takar hava mı atarım evet görgüsüzlükse bu görgüsüzüm
Ay hoş olmuyor mu şıkır şıkır altın sesleri neden abes karşılanıyor kiben seviyorum
Cok sacma. Yatirim.yap. Altin yapip bozdurunca cok zararin olur. Gercek gibi olan takilardan al tak madem.goruntu olurherkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Erkek tarafı ne alaka kendi ailem takcakpara da dert insanda aslında :=) parayı soylemesen bankaya yatırsan bi yerden bi şekilde çıkar ortaya ılerıde. sürekli bankalardan aradıkları için .. bankada kasaya koysan yıllık kasa ucretlerı basını almıs gıtmıs. her yıl duran paraya
para odemen gerekecek. evde olsa zaten olmaz. altın olsa da evde olmaz bu devırde.
sonucta evlenırken siz de bısıler alacaksınız, o parayla alırsın sen de.
altının olsun ıstıyorsan ileride guvence ıcın ok. ama mıllete gosterıs ıcın cok sacma.
kısacası parayı esınden saklayamazsın heralde mantıklı olan yine altına yatırmak
ama tabii ki gösterıs için degılama elalem der tabii '' aaa erkek tarafına bak neler takmıs kıza'' sevgılı k. valıdenın şerefine şeref katmıs olursun
Teşekkür ediyorum Bn kararımdan vazgeçtim ZatenBenim ablam ucuz bir semtten ev aldi. 60 bin pesin verdi icindeki kiracidan aldigiyla kalan krediyi oduyor. Suan esit. Seneye kredi ayni kalacak kiraya az da olsa zam olacak. Iste ev kendi kendini oduyor hatta az da olsa kendine pay kaliyor.
Yani bence 50 bin asiri bir para degil ama cok da iyi degerlendirilebilecek bir para. Iyi dusunun derim. Aileniz size taki takar zaten. Erkek tarafi da az da olsa takar. Sonra da gonlunuze gore yavas yavas kullanacaklarinizi alirsiniz. Bana evlenirken bir tel bilezik bir cift kupe bile alinmadi. Neyse ne istediysem sonra aldik. En sevdiklerim.660 tl ye alinan bir kupe 375 liraya alinan bir kolye. Yasima bunlar uyuyor inanin.
Sonra esimin ailesiyle baristik. Babasi bana bir set aldi 120 bin. Alma dedim. Aldi. Gelinimsin hakkindir dedi. Ama hic takmiyorum. Nereye gidicem ki onu takicam? Dogum yaptim bir dolu sey yine aldilar.
Takiya ozenip takmak istemenizi anliyorum ama malesef 1 2 ay takmak icin almak cok mantiksiz. Her daim kullanilacak parcalar alin bari ve satmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?