- 4 Kasım 2013
- 228
- 363
- 103
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yaş ve meslek nedir ? Cevremde bir sürü yeni evli arkadaşım var ve kimsede alyanstan başka bir şey görmedim günlük hayattaHemen bozdurmayı düşünmüyorum ama karşı taraftanda da öyle çok çok bir takı geleceğini zannetmiyorum Çünkü sevgilim çoğu şeyi kendisi yapacak birikmişiyle ev almayı düşünüyor bu paradan haberi olsa belki de ev için isteyecek bende diğer arkdaşalrıamda görüp özeniyorum bende şıkır şıkır dolaşmak istiyorum Yeni gelin gibi
Bunların yaş ve meslekle bağlantısı nedir ne alaka yanı kimisi ellisinde takar kimisi yirmisinde kimisi yüzük bile takmaz kimisi takar takıştırır tercih meselesiYaş ve meslek nedir ? Cevremde bir sürü yeni evli arkadaşım var ve kimsede alyanstan başka bir şey görmedim günlük hayatta
Fazlasiyla ilgisi var kolunda bilezikle akranim bir iş arkadaşımı gorsem cok gulerim . Komik yaniBunların yaş ve meslekle bağlantısı nedir ne alaka yanı kimisi ellisinde takar kimisi yirmisinde kimisi yüzük bile takmaz kimisi takar takıştırır tercih meselesi
Saçmalardan seçmeler...Fazlasiyla ilgisi var kolunda bilezikle akranim bir iş arkadaşımı gorsem cok gulerim . Komik yani
Saçmalardan seçmeler...
Eeee ne olmuş sana ne oluyor ister bankaya atar yatırım yaparım boynuma takar hava mı atarım evet görgüsüzlükse bu görgüsüzüm
Hayır ev için tüm parayı kendisi biriktirdi artı bir paraya ihtiyaç Yok benimki sadece gösteriş olsun yoksa Benim altınlarımla ev alacak hali yokAilen ne takacak sana düğünde ?
Altına verilen parayı zarar olarak görmek doğru değil bence 22 ayar alırsan çok zararın olmaz ama 14 ayar alma yarıya düşer satarken
Ha 50 bin olarak bankada durmuş ha 5 binlik 10 bilezik olarak kolunda
Evleneceğim adamdan para saklama fikri de bana göre değil
Sana tavsiyem ailen takmış gibi görüntü verip düğünde o parayı altına çevirmen
Böylece istediğin gösterişi yapmış olmakla birlikte ailene bonus kazandıracaksın ki bu evlilikte sandığından daha önemli
Nişanlının ailesine de ailenin takacağı altınlardan bahset ki onların takacağı takıda etkili olsun
İlerde birlikte oturacağınız evi alırken satarsınız eve ailemin de katkısı var dersin ilerde
Nişanlın düğünde takılan diğer takıları da eve yatırmayı düşünüyor galiba
Ben hemen bozdurmayacağım ki o paraya şuan için ihtiyacım Yok zaten o kadar düşüş sağlayacak takılar almayı düşünmüyorum mal değilim yani körü körüne paramı çöpe atacak kadar hevesim kaçsın yeterli50 binlik taki alsaniz bozdurunca ancak 25 bin alirsiniz.
Gosteris yapmak ayip. Niye boyle bir seye ihtiyac duydunuz? Birine bir sey mi ispatlamak istiyorsunuz?
Ne hakla alacaklardı öyle bir dünya Yok yaniBen olsam hesapta tutar söylemem bile. Elaleme gösteriş için kolları altınla doldurmakta bu devirde bu yaşta evet komik. Çoğumuz olduğu halde takmıyoruz emin ol. Düğünde aman ne altın takıldı densin diye paranı carcur etme. Düğün arkası oğlan tarafı elinden alıverir mazallah nerden bileceksin. Hevesini almadan altındanda olursun paradanda.
Söyledikleriniz de haklısınız ama benim de düşüncem böyle çok fazla zarar etmeden bu isteğim de yerine gelsin istiyorum bir iki ay takar ilerde de bozdurur araba alırız diye planlıyorumValla biz bu kafayla bi de kadın erkek eşitliği istiyoruz ya hayret ediyorum. Nişanlısına ev için vermesinmiş dişinden tırnagından arttırdıgı parayı. Ee kızın nişanlısının ev apacağı parası gökten zembille mi indi? Gizlesinmiş nişanlısından. Esleriniz sizden para gizlese kaçırsa siz dötünüzü yırtarken ev almak düğün yapmak icin o parasını gizlese hepiniz boşarsınız adamları. Ailen takmış gibi yapsınmış. Allah aşkına yalan söylemek gizli iş yapmak ne zamandan beri övülecek tavsiye edilecek şeyler haline geldi. Esleriniz size bunları yapsa hoşunuza gider mi. En,guzel yatırım alın evi işte ikinizin üzerine olsun. Yada evi kendi alabilir diyosan sende ortak bi araba al. Arabanızda varsa koyun bankaya kötü gün parası olsun. Belki ilerde bi ev daha alırsınız yatırım için. Gosterıs için altın mı alınır. Ne saçma fikirler.
Tabi inşallah olmaz ama öyle bir dünya malesef var.Ne hakla alacaklardı öyle bir dünya Yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?