- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ay hoş olmuyor mu şıkır şıkır altın sesleri neden abes karşılanıyor kiben seviyorum
Bu sene herşeyim tamamlandı kimseye yük olmadım zaten onların takacağı altının parasını bile ben vermeyi düşünüyorum ne biz ne onlar kimseden de bişey beklemiyorumKusura bakma ama böyle mantıksız saçma şey görmedim duymadım. Ne olacak görüntü olunca ? Bırak allah aşkına. Ben olsam araba alırdım kendime. Yada evleneceksin hazırlıklarını yap ailene yük olma.
Neresiki orasıbiraz eski moda da ondan. ama benim annem de öyle
utanmasa sokağa çıkar mardinli aşiret gelinleri gibi
aşırı derecede hayat dolu bi insandır, belki sen de öylesindir ondandır
istanbuldaysan dediğim yere bi bak ama, aklın çıkar valla çok acayip şeyler var
annemle gittiydik zor çıkardıydım ordan ama bana söz verdirdi bi daha gidip bu sefer almasına izin vercem
herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Öylesine sordum altının sahtesini takmam zaten :)
Bazi insanlar sırf görüntü olsun diye var :)herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Ya bi taraftandan cok tatlisinAy hoş olmuyor mu şıkır şıkır altın sesleri neden abes karşılanıyor kiben seviyorum
Ya sacmalama nolurrr. Kimse seni uyarmiyomu biraz agır ol bacim gerek yok boyle seylere.Bu sene herşeyim tamamlandı kimseye yük olmadım zaten onların takacağı altının parasını bile ben vermeyi düşünüyorum ne biz ne onlar kimseden de bişey beklemiyorum
Mantıksız olabilir de komiklik ne alaka ben onu anlayamadım ???Aaaaaa , aaaaaaa ne kadar mantıksız yeminle tebessüm ettim komiksiniz. Çok komik
Onlardan kastım kendi ailemdiYa sacmalama nolurrr. Kimse seni uyarmiyomu biraz agır ol bacim gerek yok boyle seylere.
Mantıksız olan şey komikte olabilir.Altın hesabı açabilirsin değişik şekillerde yatırım yapabilirsin ama bunu kimse bilmeyecek tapuyu göstereniceniz için. Komik olan gösterişe ihtiyaç duymanızMantıksız olabilir de komiklik ne alaka ben onu anlayamadım ???
Hiçte komik değil evet duyuyorum gösterişi seviyorum yaptığım şey mantıksız olabilir ama alay edilecek kadar da komik değil sonuçta ne biliyorsunuz altın şuan düşük ilerde artığında karım olacak bu Da bir yatırım çöpe atmıyoruz herhaldeMantıksız olan şey komikte olabilir.Altın hesabı açabilirsin değişik şekillerde yatırım yapabilirsin ama bunu kimse bilmeyecek tapuyu göstereniceniz için. Komik olan gösterişe ihtiyaç duymanız
Hiçte komik değil evet duyuyorum gösterişi seviyorum yaptığım şey mantıksız olabilir ama alay edilecek kadar da komik değil sonuçta ne biliyorsunuz altın şuan düşük ilerde artığında karım olacak bu Da bir yatırım çöpe atmıyoruz herhalde[/QUOTE. Gösteriş meraklısısınız bu birr. İkincisi konunuzda konu açmanız kadar mantıksız. Yaptığınızı doğru buluyordunuz neden konu açtınız madem öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?