Sizce yaptığım mantıksız mı

Ay hoş olmuyor mu şıkır şıkır altın sesleri neden abes karşılanıyor ki ben seviyorum

biraz eski moda da ondan. ama benim annem de öyle
utanmasa sokağa çıkar mardinli aşiret gelinleri gibi
aşırı derecede hayat dolu bi insandır, belki sen de öylesindir ondandır
istanbuldaysan dediğim yere bi bak ama, aklın çıkar valla çok acayip şeyler var
annemle gittiydik zor çıkardıydım ordan ama bana söz verdirdi bi daha gidip bu sefer almasına izin vercem

Kusura bakma ama böyle mantıksız saçma şey görmedim duymadım. Ne olacak görüntü olunca ? Bırak allah aşkına. Ben olsam araba alırdım kendime. Yada evleneceksin hazırlıklarını yap ailene yük olma.

Bu sene herşeyim tamamlandı kimseye yük olmadım zaten onların takacağı altının parasını bile ben vermeyi düşünüyorum ne biz ne onlar kimseden de bişey beklemiyorum

Neresiki orası

Ya

Bazi insanlar sırf görüntü olsun diye var :)

15 sayfa olmus kimse sizi ikna edememiş öyleyse 3gunluk dünya genç yaşınızda o parayı biriktirdiyseniz nasıl harcayacağınıza da en iyi siz karar verirsiniz icinizde kalmasın derim istediğiniz türden bilezik alin takin bozdurunca zarar olursa da olsun bi daha mı gelecek bugunler:)

Aaaaaa , aaaaaaa ne kadar mantıksız yeminle tebessüm ettim komiksiniz. Çok komik

Ay hoş olmuyor mu şıkır şıkır altın sesleri neden abes karşılanıyor ki ben seviyorum
Ya bi taraftandan cok tatlisin ben hic sevmezdim ilk gelin oldugumda 20 bilezik takildi 50 gram kalin bilezik 2 set falan baya altinim vardi. Suan 3 kalin bilezigim kaldi begendigim oluyo yine alirim ama sen kimseye takilma yine yapacaksa oglan tarafi yapsin koy parani degerlensin ölümü zulümü hastaligi var.

Bu sene herşeyim tamamlandı kimseye yük olmadım zaten onların takacağı altının parasını bile ben vermeyi düşünüyorum ne biz ne onlar kimseden de bişey beklemiyorum
Ya sacmalama nolurrr. Kimse seni uyarmiyomu biraz agır ol bacim gerek yok boyle seylere.

Mantıksız olabilir de komiklik ne alaka ben onu anlayamadım ???
Mantıksız olan şey komikte olabilir.Altın hesabı açabilirsin değişik şekillerde yatırım yapabilirsin ama bunu kimse bilmeyecek tapuyu göstereniceniz için. Komik olan gösterişe ihtiyaç duymanız

Son düzenleme:
Mantıksız olan şey komikte olabilir.Altın hesabı açabilirsin değişik şekillerde yatırım yapabilirsin ama bunu kimse bilmeyecek tapuyu göstereniceniz için. Komik olan gösterişe ihtiyaç duymanız
Hiçte komik değil evet duyuyorum gösterişi seviyorum yaptığım şey mantıksız olabilir ama alay edilecek kadar da komik değil sonuçta ne biliyorsunuz altın şuan düşük ilerde artığında karım olacak bu Da bir yatırım çöpe atmıyoruz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…