Sızce yardım etmeyı teklıf etmelı mı?

Evet Türkiye nın bence en keskın zekalı hanımları fıkır almak ıstıyoruz cunku objektıf ve aklıcı fıkırler verıyosunuz
Sımdı kuzenım yanımda 28 yasında 6 aydır işşiz
2 yıllık bır ilişkisi var cocuk kuzenımı cok sevdıgını söylüyor(nefesim dünyam sensız olamam tarzı)
Cocugun durumu gayet ıyı maddı olarak
Hıc sormuyor dıyor maddı olarak bır eksıgın var mı dıye
Yardım etmesı ıcın degıl zaten asla kabul etmem boyle bır seyı dıyor kuzenım, ama hıc sormaması ve bu kadar oluyorum sevıyorum karımsın sensız olamam derken bunu sormaması bı degısık geldı dıyor
Yıne altını cızıyorum oyle bırseyıı zatenn ıstemem almam ama sormaması bana garıp geldı dıyor sızın dusuncenız nedır
Beraber okuyacagız sımdı cevapları🥰
Sevgiliden para almayı / istemeyi çok rencide edici buluyorum.
Sevgilim bir defa buna kalkıştı , sokakta ağlayacaktım .
Defalarca özür diledi.
Kuzeniniz istemem yan cebime koy diyenlerden sanırım.
Yoksa asla akla gelmez bu.

Hmm.. Genel olarak cimri bir insan mı? Yani uzun süreli ilişkisinde tanımıştır. Parası olduğu halde eli cebine gitmiyorsa o da zor yani; öyle birisiyle evlense ileride lokmasını sayar eleman. Yok değilse ama sadece sormuyorsa ince düşünceli değildir, o da herkeste olacak bir özellik değil. Seviyorsa kabul edecek onu da böyle.
Bende aynısını söyledım evlenınce kadın calısmazsa:((cok sorun oluyor
Beraberken normal harcamalar yemek sınema vs

Sevgiliyken "karimsin" ne demek yaa
Kuzenin de ona "kârımsın" gözüyle bakmasin. Bunu sormamasi gayet normal
Hıcbır zaman o gozle bakmadım dıyor
Calısyordum kazancıda gayet ıyıydı suan sıkıntıda ıs bakıyor zaten
Ben calısırken para mevzusu hıc olmadı zaten dıyor
Yemegıde odedım tatılıde dıyor yerı geldıgınde

Bence sormaması normal cünkü ortada bir resmiyet yok,böyle sorunca kendini daha kötü hissedeceğini düsünüyordur ki hissetmeli de.Yani kadın kendi ayakları üstünde durmalı,ne kadar kötü durumda olursa olsun biri gelip yardım edeyim dese resmiyet bile olsa rahatsız olurum kendimi yetersiz hissederim

Sevgiliden para almayı / istemeyi çok rencide edici buluyorum.
Sevgilim bir defa buna kalkıştı , sokakta ağlayacaktım .
Defalarca özür diledi.
Kuzeniniz istemem yan cebime koy diyenlerden sanırım.
Yoksa asla akla gelmez bu.
Oyle degıl aslında
Haftanın 4.5 gunude beraber kalıyolar
Zaten mevzu vermesı degıl
Fıkır almak ıcın actım konuyu

Bence sormaması normal cünkü ortada bir resmiyet yok,böyle sorunca kendini daha kötü hissedeceğini düsünüyordur ki hissetmeli de.Yani kadın kendi ayakları üstünde durmalı,ne kadar kötü durumda olursa olsun biri gelip yardım edeyim dese resmiyet bile olsa rahatsız olurum kendimi yetersiz hissederim
Zaten almam dıyor
Hatta sordum bakk ıstemesen ıcten ıce aklına gelmezdı dıyorlar :))
Hayırr asla almam dıyor

İnsan arkadaşına bile sorar bence. Kaldı ki sevgili.. Sorması lazım. İnsanın bunu sorgulaması için de illa ki almayı düşünmesi gerekmez. Böyle bir sevgilim vardı. Cüzdanım kayboldu, işsiz de kaldım, ona para verip parasız kaldığım da oldu. Beni hiç sormadı. 5 kuruşu yok üstümde, altını çiziyorum sorsaydı da olmazdı. Belki düzgün adam diye hatırlardım işte şimdi. Seviyorum ediyorum boş. İnsan dar zamanda belli olur. Yarın evlense etse bu adam yine değişmez emin olsun. Düşünen her zaman düşünür. Nişanlaniyim, imzayı atiyim düzelir diye umutlanmasın.

Evet Türkiye nın bence en keskın zekalı hanımları fıkır almak ıstıyoruz cunku objektıf ve aklıcı fıkırler verıyosunuz
Sımdı kuzenım yanımda 28 yasında 6 aydır işşiz
2 yıllık bır ilişkisi var cocuk kuzenımı cok sevdıgını söylüyor(nefesim dünyam sensız olamam tarzı)
Cocugun durumu gayet ıyı maddı olarak
Hıc sormuyor dıyor maddı olarak bır eksıgın var mı dıye
Yardım etmesı ıcın degıl zaten asla kabul etmem boyle bır seyı dıyor kuzenım, ama hıc sormaması ve bu kadar oluyorum sevıyorum karımsın sensız olamam derken bunu sormaması bı degısık geldı dıyor
Yıne altını cızıyorum oyle bırseyıı zatenn ıstemem almam ama sormaması bana garıp geldı dıyor sızın dusuncenız nedır
Beraber okuyacagız sımdı cevapları🥰
Gerekmez ama sorması hoş olurdu elbette.

İnsan arkadaşına bile sorar bence. Kaldı ki sevgili.. Sorması lazım. İnsanın bunu sorgulaması için de illa ki almayı düşünmesi gerekmez. Böyle bir sevgilim vardı. Cüzdanım kayboldu, işsiz de kaldım, ona para verip parasız kaldığım da oldu. Beni hiç sormadı. 5 kuruşu yok üstümde, altını çiziyorum sorsaydı da olmazdı. Belki düzgün adam diye hatırlardım işte şimdi. Seviyorum ediyorum boş. İnsan dar zamanda belli olur. Yarın evlense etse bu adam yine değişmez emin olsun. Düşünen her zaman düşünür. Nişanlaniyim, imzayı atiyim düzelir diye umutlanmasın.
Evet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama

Evet bıraz dusuncelı bırı olsa sorardı
Kuzenımın annesı babası sag degıl tek yasayan bır kadın suan ıssız
Dünyaları verırım deyıp hıc sormaması degısık geldı
Belkı normaldır ama

Bu detaylari basta verseydiniz keske, anne baba hayatta degil ve tek basina + işsiz durumda olmasi işleri degistirir bir nebze. İnsan sorar su durumda biseye ihtiyacin var mi diye. Siz sadece cok seviyor ama paran var mi demiyor seklinde sormussunuz

Böyle bir soruyu babam sorsa bile üzülür, canım sıkılırdı. Acaba zor durumda olduğumu mu düşündü diye. Ama, gerçekten zor durumdaysam, almayacak olsam bile, sorması beni mutlu ederdi.Beni düşünüp, sorması, beni önemsediğini gösterir sonuçta. Benzetmeyi baba üzerinden yaptım.İnsana en yakın olanı babasıdır diye düşünerek.Ama,evlenmeyi düşünülen sevgilisi işsiz olduğunu bildiği halde hiçbirşey sormuyorsa, bu adamın cimri olduğunu veya pek ince fikirli biri olmadığını gösterir bana göre.Sonuçta, bu kız iki yıldır bu adamın parasını yemeye meraklı olsa bunu zaten belli ederdi.Benim düşüncelerim bunlar.

Haftanın 4-5 günü birliklerse, yaşadıkları eve yiyecek içecek alma, dışarda gezme tozma masraflarını kim üstleniyor? Arkadaş işsizse, büyük kısmını sevgilisinin vermesi lazım.

Bahsettiklerimin büyük kısmını sevgili vermiyor mu, yoksa arkadaşınız cep harçlığı mı bekliyor?

Masrafların büyük kısmını sevgili üstlenmiyor ve işsiz kalmış arkadaşa hesap kilitliyorsa sevgiliden hayır gelmez, arkadaşın sosyal ihtiyaçları ve ufak tefek yeme içmesinın büyük kısmı zaten karşılanıyorsa, cep harçlığımı sormuyor ama diyorsa, arkadaştan hayır gelmez. Hangisi?

Back
X