Sizce yaşamanın güzel bir yanı kaldı mı?

Dun arkadasimlaydim. Ayagindaki ayakkabi yirtilmisti, o demese ben fark etmemistim. Maddi durumu kotu, sahip oldugum cogu sey onda yok ama cok pozitif biri. Karakter meselesi galiba. Ben de sen gibiyim
Benimde çok yokluk zamanım oldu özellikle çocukken ama daha mutlu hissediyordum o zamanlar hep gülerdim içten olmasa da şimdi yalandan bile gülemiyorum.

H Hasbelkader87 Bana niye ozelden nasilsin heyoo diye mesaj attiniz? Danisacaginiz bir konu varsa buyrun elbette ama bu tarz bir mesaj gelince garipsedim acikcasi.. Umarim uyelerin saf duygularini somuren biri degilsinizdir.. Mune Mune ablacim bi bakar misin?

Ölmeyi bayılmak sanıyoruz malesef. Hiç gece karanlığında yorganı tepenize kapatıp mezar içinde olduğunuzu düşündünüz mü? Nefes alamamayı. Yaşamak ölümden her zaman hayırlıdır. Zaten çok fazla ömrümüz yok kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 20 yaşında olsanız en en fazla 50 60 yıl daha yaşarsınız ki nasıl geçtiğini anlamazsınız. O yüzden bence ölümü dilemeyin. Merakınız varsa bu konuda çok güzel kitaplar var onları okuyun zaten kendiniz vazgeçeceksiniz o düşüncelerinizden eminim okuduktan sonra🌺

Çok ince düşüncelisin teşekkür ederim. Seninle de elbette arkadaş olabiliriz sen de istersen. Arkadaşlarım var ama çok değiller ben çok arkadaşın sakat olduğunu düşünüyorum. Çok cana yakınımdır kolay iletişim kurabiliyorum. Asosyallikten kaynaklı bir bunalım değil. Bu çok derin kendimin bile çözemediği bir durum aslında. İnsan kendini bulmak için yaşarmış ben buna çok inanırım mesela. Ama ben kendimi çözemiyorum.
O zaman her istediğin an burada seninle arkadaş olmayı bekleyen birileri olduğunu unutma..

Okuma yazma öğrendiğim günden beri ölmek istiyorum. Bu his içimden hiç çıkmıyor. Sürekli yaşamaya değer şeyler bulmaya çalıştım bugüne kadar. Ama artık yaşamak için bir bahanem kalmadı. Ölümü sonrasını merak ediyorum. Sevdiklerimin hepsini de kaybettim zaten. İnsanlara güvenmek istiyorum güvenemiyorum. Korkularımla başa çıkamıyorum. Gelecek güzel şeylere inanmıyorum. Herşey hep kötü olacakmış hissinden kurtulamıyorum. Bu zamana kadar bana çevremdekiler hep sen çok güçlüsün dedi. Ben güçlü olmak istemedim aslında hiç. Anlaşılmak istedim. Ve bu zamana kadar da hiç anlaşıldığımı hissedemedim. İntihar günah biliyorum. Ama günah olan bir çok şeyi zaten günlük hayatta öyle ya da böyle işliyoruz bir şekilde. Sevemiyorum. Sevildiğimi de hissetmiyorum. Bomboş hissediyorum genelde.
Tabi ki hayat her şeye rağmen güzel
Bu düşünceler patolojik bir durum
Hemen yardım alın.

H Hasbelkader87 Bana niye ozelden nasilsin heyoo diye mesaj attiniz? Danisacaginiz bir konu varsa buyrun elbette ama bu tarz bir mesaj gelince garipsedim acikcasi.. Umarim uyelerin saf duygularini somuren biri degilsinizdir.. Mune Mune ablacim bi bakar misin?
İntihar edicem falan dedin bende merak ettim.

Devam et asla pes etme. Bu bir süreç.
Ben bu illete yakalandığımda bir çocuğum vardı 4 yaşında. Tüm ailem arkamda. Eşimle birbirimizi çok seviyor hiç maddi zorluk çekmiyorduk. Tek sorunum eşimin eve geç gelmesi çok çalışmasıydı.
Gelgelelim 2 çocukla boşandım biri bebek. Maddi manevi çok zorluk yaşadım. Ailem başka ilde. Bunlara rağmen iyiyim hayat yaşamaya değer. Geçmeseydi şimdi daha da kötü olurdum. Tutun hayata. Bu dünyaya geldiysen bir görevin vardır di mi? Sen yoksan eksik kalacak birşeyler
Allah size güç kuvvet versin çok mutlu olursunuz inşallah dediklerinizi dikkate alacağım.

Back
X