Boşluk, belirsizlik, sancı

Vesvese değil o evreyi de geçtim günahlarım rahatsız etmiyor bahanem hazır ama boşluk problemi.
Evet ilk yazinizi okuyunca oyle bir izlenim birakti ama sonraki mesajlari takip edince daha farkli geldi bir siteye uyeydim orada bir uye vardi paylasimlari farkliydi nasil desem tasavvufmu desem felsefe mi ikisi arasiydi yazilariniz bana onu hatirlatti insani okuyunca derin dusuncelere daldiriyordu

Yazini bir daha okudum...
ve sanirim isin ozu su ki ...kendini yasamaya layik gormuyorsun ve bu yuzden olsa gerek o gucu kendi de bulamiyorsun...

yasayarak , daha yararli kisilerin onunu kapattigi var sayiyorsun...
halbuki yumurtaya ulasan en dayanikli spermsin ayol :D
yasamak catir catir senin hakkin....:D

bak mesela benim hic cocugum olmuyordu istemiyordum da
4yil sonra hamile kalinca affalladim...aldiricaktim ...son anda vaz gectim...
yani karnimdaki her sekilde dunyaya gelmeyi secti
simdi sampiyonumu cok merak ediyorum :)
3 ayi kaldi gelmesine....

bak su hayatta dunyanin en bos beles insani ol
birsey olmak zorunda degilsin...
ama keyfinden sorumlusun....anliyormusun...
eger bos olmak yan gelip yatmak sana keyif veriyorsa yap bunu...
zaten bi zaman sonra keyif vermiycektir sana...insaniz cunku
en buyuk hayallerimiz gerceklestiginde bile onlari kucumseriz....

kendini sikma, bu kadar ciddiye alma, ve kimseye zarar vermeksizin keyfine bak...sadece ondan sorumlusun...

Buhranlı zamnalara denk gelmişsin , inan herkesin hayatında kimlik arayışlarının olduğu ,kendini ve yaşadıklarını sorguladığı dönemler oluyor
Oyüzden
1.deli değilsin
2.Allah ı inakar edecek hiç değilsin.
3.Çok güzel bir aileye sahipsin. bunun için şükret haketmediğini düşünme.
4.Temiz havada yürü , çayını sigaranı böyle bir ortamda değerlendir ;)
5.Sen şuan ne yapmak istediğini nerede olmak isstediğini falan bilmiyorsun, değişik bir hal içindesin. Bunları herkes yaşayabilir , kalk ayağa silkelen ve kendine gel biranönce.
6.Son olarak elinde bulduğun nimetlerin farkında ol, bunun için büyük şeylere gerek yok
sağlıkla yiyip içip konuşup yaşayabiliyorsan en büyük nimettir

Zorla kımse kımsenın kafasını kapatamaz canım eğer ıstemıyorsan aç.
Şuan agır bır depresyondasın sanırım acilen bir psıkologa görun derım
Ve ınan içimi kuruttun !! yaşın kaç ?

Bence arkadaşımız muhabbet etmek istiyor sadece. Ciddi bir sorunu yok... İşin yoksa, hobilerin yoksa, sevgilin yoksa, cinsel hayatın yoksa, seni anlayan dostların yoksa, spor yapmıyorsan, kendini seksi hissetmiyorsan, gezip tozmuyorsan boşluk yaşarsın, bu gayet normal birşey.

ve sanirim isin ozu su ki ...kendini yasamaya layik gormuyorsun ve bu yuzden olsa gerek o gucu kendi de bulamiyorsun...

halbuki yumurtaya ulasan en dayanikli spermsin ayol :KK70:
yasamak catir catir senin hakkin....:KK70:

kendini sikma, bu kadar ciddiye alma, ve kimseye zarar vermeksizin keyfine bak...sadece ondan sorumlusun...
ne güzel yazmışsın :KK200:

Merhaba arkadaşlar, teker teker teşekkür ederim hepinize.
Psikoloğumla görüştüm, yaşadığımın anksiyete olduğunu beni delirmekle paniklettiğini söyledi.
Ve buradaki boşsun bilmem nesin diyen arkadaşlara söyleyeceğim şu var; şu 1 senedir 23 yılımın en sosyal zamanını geçiriyorum söylediklerimin madden bir boşlukla alakası yok.
Maneviyat olarak da yok, inançlıyım. En gerçek sevgiyi yani aile sevgisini en güzel şekilde yaşamış biriyim.
Zihnimi kontrol edemiyorum tabii edeceğim zamanlar gelecek ya da ben öleceğim.
Sadece derin düşüncelere dalıyorum ölüm, yaşam bilmem ne derdinde değilim elbet öleceğiz bunu biliyorum geri zekalı değilim idrak ediyorum ama işte saçma sapan düşüncelerle delirmekten korkamamı tetikliyor ve bu anksiyete belası yayılacak alan arıyor kendine ama izin vermeyeceğim.
Sizlere teşekkür ederim ellerinize, yüreğinize sağlık. Allah tüm kötülüklerden sizleri ve ailenizi korusun. Sağlıcakla kalın.
Konum kapatılabilir.

halbuki yumurtaya ulasan en dayanikli spermsin ayol :KK70:
yasamak catir catir senin hakkin....:KK70:

Şampiyonunu sağlıcakla kucağına almanı temenni ederim keşke arkamdakine sıramı verseymişim :d
Kendimi salacağım evet ya kendime, isteklerime ket vurmayacağım koy g.te rahvan gitsin sözünü yaşam felsefem haline getireceğim acayip bi mükemmeliyetçilik ya da kontrolcülük var da ipin ucunu kaçırmakta da ustayım :D
Mükemmel yazmışsınız, teşekkür ederim :)

Bence arkadaşımız muhabbet etmek istiyor sadece. Ciddi bir sorunu yok... İşin yoksa, hobilerin yoksa, sevgilin yoksa, cinsel hayatın yoksa, seni anlayan dostların yoksa, spor yapmıyorsan, kendini seksi hissetmiyorsan, gezip tozmuyorsan boşluk yaşarsın, bu gayet normal birşey.
Hanımefendin sorun bunları yaparken o ortamdan soyutlanmam.
Evet harika buradaki insanları derdimle yorma eylemi, insanların nasıl ciddiye alıp yardım etmelerini göz ardı edip 'ya bi yazayım da iki lak lak edeyim' diyecek değilim herhalde :d

Bir de içimi görseniz :KK70: 23
Benden 2 yaş buyuksun bence 2 3 arkadaş edin ve delicesine yasa hayatı en uçlara kadar :) ben hayatta bikinca deli gibi sokak hayvanlarına adıyorum kendimi belki bi hayvan sahiplenirsin gerçekten çok rahatlatiyor onlara bakmak

Benden 2 yaş buyuksun bence 2 3 arkadaş edin ve delicesine yasa hayatı en uçlara kadar :) ben hayatta bikinca deli gibi sokak hayvanlarına adıyorum kendimi belki bi hayvan sahiplenirsin gerçekten çok rahatlatiyor onlara bakmak
Ya yapmadım mı sanıyorsun zaten uç durumlarda yaşıyorum hayatımı mesela ya tam dindar ya da tam dinsiz bilmem ne çoğu şeyi denedim ama yok dolmuyor o boşluk. Ya boşluk dediğim şey değil maddi, manevi boşluk değil.
Sanki zihnimde bir yerde delik var onu kapatacak ve beni baştan yaratacak bir şey. İşte onun boşluğu. Psikolojiyle alakalı yoksa sevgilim de oldu, dine de yöneldim, bir ara uçuk giyinip uçuk yaşıyordum dışarıda, aileden de yana sorun yok.
Anlatamadığım için anlamanız imkansız ya da ben anlamıyorum.

Ya yapmadım mı sanıyorsun zaten uç durumlarda yaşıyorum hayatımı mesela ya tam dindar ya da tam dinsiz bilmem ne çoğu şeyi denedim ama yok dolmuyor o boşluk. Ya boşluk dediğim şey değil maddi, manevi boşluk değil.
Sanki zihnimde bir yerde delik var onu kapatacak ve beni baştan yaratacak bir şey. İşte onun boşluğu. Psikolojiyle alakalı yoksa sevgilim de oldu, dine de yöneldim, bir ara uçuk giyinip uçuk yaşıyordum dışarıda, aileden de yana sorun yok.
Anlatamadığım için anlamanız imkansız ya da ben anlamıyorum.
Hmm ohalde ben yardim ci olamicam inşallah en kısa surede normale donersiniz

Hanımefendin sorun bunları yaparken o ortamdan soyutlanmam.
Evet harika buradaki insanları derdimle yorma eylemi, insanların nasıl ciddiye alıp yardım etmelerini göz ardı edip 'ya bi yazayım da iki lak lak edeyim' diyecek değilim herhalde :d

Sizin sorununuz her neyse burda çözülebilecek bir sorun değil. Nasihatle, öneriyle, muhabbetle çözülebilecek bir soruna benzemiyor. Ama dürüst olmak gerekirse ben sizin ciddi bir probleminiz olduğunu düşünmüyorum. Senin boşluk dediğin şey bende de var. Hayatın monoton ve tekdüze olması beni sıkıyor. Kendimi geliştirmek için hiçbir şey yapamıyorum. İmkan içinde imkansızlık yaratıyorum. Hiçbir şeyden keyif almıyorum, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yeni insanlarla tanışmak, yeni şeyler yapmak, yeni yerler gezmek gibi bir isteğim kalmadı... Kısacası her insanın hayatında olan şeyler bunlar. En iyi çözümü, ne yapıp edip kendine bir meşgale bulmaktır. Burada yazışarak, internette dolaşarak çözülecek bir problem değil.

Sizin sorununuz her neyse burda çözülebilecek bir sorun değil. Nasihatle, öneriyle, muhabbetle çözülebilecek bir soruna benzemiyor. Ama dürüst olmak gerekirse ben sizin ciddi bir probleminiz olduğunu düşünmüyorum. Senin boşluk dediğin şey bende de var. Hayatın monoton ve tekdüze olması beni sıkıyor. Kendimi geliştirmek için hiçbir şey yapamıyorum. İmkan içinde imkansızlık yaratıyorum. Hiçbir şeyden keyif almıyorum, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yeni insanlarla tanışmak, yeni şeyler yapmak, yeni yerler gezmek gibi bir isteğim kalmadı... Kısacası her insanın hayatında olan şeyler bunlar. En iyi çözümü, ne yapıp edip kendine bir meşgale bulmaktır. Burada yazışarak, internette dolaşarak çözülecek bir problem değil.
Tekrar açıklamak zorunda kalacağım lakin ben bu sene çok fazla sosyalim hastalıklarım iyileşmeye doğru ilerliyor çok şükür ama sokaktayken bile o an soyutlanıyor benden sonraki hayatı düşünüyorum, boğulacak gibi oluyorum.
Yoksa söylediğiniz şeyler değil onları zaten yapıyorum da işte bu da bir panik atakmış psikoloğumla görüştüm delirmekle beni tehdit ediyo, ara ara delireceğim delirdim deyip duruyorum anlamsız hareket ve davranışlarda bulunuyorum. Zaman kavramını yitiriyorum.
Ama atlatılacak bir şey, teşekkür ederim yorumunuz için.

Ko
Şampiyonunu sağlıcakla kucağına almanı temenni ederim keşke arkamdakine sıramı verseymişim :d
Kendimi salacağım evet ya kendime, isteklerime ket vurmayacağım koy g.te rahvan gitsin sözünü yaşam felsefem haline getireceğim acayip bi mükemmeliyetçilik ya da kontrolcülük var da ipin ucunu kaçırmakta da ustayım :KK70:
Mükemmel yazmışsınız, teşekkür ederim :)
Kontrolcu ve mukemmelyetcilik benim hayatimda da var bir kac yildir....bence bu bulasici :)
cunku bana da etrafimda ki birinden bulasti...normalde o kaa vurdumduymazim ki...var mi etrafinda boyle biri :)
allahtan tembelim de ipin ucunu kacirinca umursamaz oluyorum da nefes aliyorum:D
bana bulastirana allah bildigi gibi yapsin
ne guzel gariban gariban yasiyordum ben kendi dunyamda:D

Back
X