Sizce yaşlanıyor muyum?

Ayse969

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
126
35
13
Herkese selam, bu aralar yaşım 30+, ne zaman aynaya baksam yüzüm aşırı yorgun ve solgun görünüyor. Sağlıklı beslenirim, içkim veya sigaram yok. Herhangi bir işlem yaptırmadım ama kendim cilt temizliğime dikkat ederim, serum, krem düzenli araştırır kullanırım. Ne yapardam yapayım gözaltlarım hep şiş, uykudan yeni kalkmış gibi geziyorum. Moralim çok bozulmaya başladı ve sürekli eski fotolarıma bakıp ne kadar yaşlandığımı karşılaştırıyorum. Bu forumda bu konularda çok deneyimli insanlar olduğunu düşündüğüm için yazmak ve fikir almak istedim. En yakın zamanda cildiyeye gidp ihtiyacım ne onu da soracağım ama sizce bunlar yaş alma belirtileri mi ve de artık bu yaşlarda nelere ekstra özen göstermem gerekir sizce? (Bu arada eskiye göre de daha az stresli bir hayatım var ama ben nedense daha kötüye gidiyorum)

Yani yaş aldıkça normal zaten önleyici şeylerin yaşlanmadan yapılması lazım. Direkt dolgu botoks kötü görünüyor prp mezo kök hücre sıvı yüz germe yaptırabilirsin ben 24 yaşımdan beri mezoterapi prp yaptırıyorum tabii 1 kereyle olmuyor 1 senedir gebelikte de yaptırmadım emziriyorum yine yaptırmam ama cilt kalitem arttı

Yani yaş aldıkça normal zaten önleyici şeylerin yaşlanmadan yapılması lazım. Direkt dolgu botoks kötü görünüyor prp mezo kök hücre sıvı yüz germe yaptırabilirsin ben 24 yaşımdan beri mezoterapi prp yaptırıyorum tabii 1 kereyle olmuyor 1 senedir gebelikte de yaptırmadım emziriyorum yine yaptırmam ama cilt kalitem arttı
Nerede yaptiriyorsunuz memnun musunuz doktor oneriniz klinik oneriniz olurmu

Yeterli uyku aliyor musunuz? Su iciyor musunuz? Genel olarak mutlu musunuz? Bunlar çok fark ediyor

Back
X