Sizce?

saçma olduğunu belirtmek için.

Yanlış cevap!hiç de saçma değil. konuyu sabote etmek için
Meslektaşız.

Hocam bana öyle birşey dese, zevk tabi ben beğendim der çıkarım.

Zamanında benzer şeyler yapmışlıkları var. O elbise olmamış dediklerinde salağa yatıp "aaa neden ben çok yakıştırmıştım kendime halbuki. Siz nereden giyiniyosunuz? olmazsa oalara bakayım ben de. " demişliğim var. artık ses çıkaramıyorlar :KK70:

çok takma. ünvan alınca kendilerini birşey sanan egoistler onlar. ayrıca küpeler çok güzelmiş.

Tşk ederim
İyi demişsin ben öyle desem artık nasıl tepki alırdım bilmiyorum

Ben bu durumlarda "tabi hocam" diyorum. Sonra yapmıyorum :KK70: Senin tez danışmanın olacak mı bu kişi? Tez danışmanın değilse tez danışmanı ve bölüm başkanıyla aran iyiyse boş ver. Beni de bir hoca girdiğim günden beri sevmiyor. Herhalde o sırada başkasını almak istiyordu. Bana kalkıp öğrencilerin içinde evlendiğim sırada ilk gecen nasıl geçti diye bile sordu terbiyesiz. Neler neler dedi... Ama takmıyorum artık. Hayatıma bir etkisi yok.
Hyr olmayacak
Oda beni istemiyodu ondan böyle tavırlı

Merhaba küpelerin çok zarif gerçekten,kıyafetine de uydurdunduysan çok hoş durur.
Ama bana çok klasik geliyor bu tarz küpeler.Çünkü bu küpeler üstte elbise ister,biraz makyaj ister.
Kırıcı bir şekilde yorum yapması hoş olmamış gerçekten,hak veriyorum size.

Benim ki de ayakkabıların yürürken ses çıkarmasına, saçların toplanmamasına laf ederdi, takılmamaya çalış
Topuklu sesini de sinir oluyo zaten:))

Küpelerini beğendim, bence uygun. Saçlarına sim atıp gece makyajı yapmadıysan tabi. :)

Tşk ederim:))

Ben akademisyenler yoğun çalışıyor, çok yoruluyorlar sanıyordum.
Senin küpelerini inceleyecek, eleştirecek hali varsa iyiymiş.
Millet ne giyiyor ne takıyor haberim yok valla.

Yok o asistan değil ki prof. Kendisi annem yaşında

Kiskaniliyorsunuz hayirli olsun, guzel bir bayansaniz demek ki

Ama yaşıt bile değiliz ki sevemedi beni

Hocalara kafa tutmaya cesaret edebildiğin zaman rahatlıyorsun akademide. Sen kendini geliştir. Kendi çalışmalarını yap. Makale yayınla ve uluslararası sempozyumlara katıl. (Bunları kendime de her gün diyorum) Sonrasında onlar seni kabul etmek zorunda kalacak. Ben direk tez danışmanıma kafa tutmuştum. Ettiği eziyetler yetmediği gibi bir gün tezimin düzeltmelerine (gerçi en azından tezimi okumuştu o da bir şey) kaynakçamdaki iki kitap için "bunları bana getir göreceğim" yazmış. O kaynakları görmeden oraya yazdığımı sanıyor yani beni yakalayacak. Ben de usbye koydum götürdüm. "Hocam istediğiniz kitaplar burada isterseniz bakabilirsiniz. Ama ben xxx hocayla bu tezi bitirirsem daha uygun olacağını düşünüyorum" dedim. Bayağı bir şok oldu. Kendisi zaten yeni gelen erkek asistanla çalışmak istediği için beni başka hocaya geçirip onunla resmi olarak çalışmaya başlamıştı okulun işleri bakımından. Beni de tez danışmanınım hala bahanesiyle elinin altında tutuyor hala. O yüzden de resmi olarak çalıştığım hocayla tezimi yazmam daha doğru olur, üstelik bir çok konuda anlaşamıyoruz dedim. Çünkü adam tezimde orijinal bir görüşüm olması için yaşımın küçük olduğunu söylemişti. Düşün. Sadece usul düzeltmesi yapabiliyordu zaten tezin içeriğini bilmiyordu.
Bu adam herkesin korkulu rüyası bir adam.
Ona kafa tuttuğumdan beri mutluyum ve huzurluyum okulda.
Senin danışmanın bile olmayan hocaya üzerinde bu kadar güç verme. Gözüne fazla gözükme, görünce hep samimi davran, gülümse. Kimse bir sorun olduğunu düşünmesin.
Tam olarak düşman olacak kadar üstüne gitme, doğru bildiğin şeyi söyle.
Senin takına tokana yorum yapmak onun haddi değil. Ama karışamazsın diyemezsin, gülümse sadece bunu dediğinde ve git, ya da asıl neden onun yanındaydıysan o konuya geç. Konuşma bu mevzuyu.
Sana direk ters bir şey söylüyorsa ben öyle düşünmüyorum de. Benim bu hocam bana "sana tavsiye ettiğim kitapları okusaydın Türkçe'yi bu kadar kötü kullanmazdın" demişti. Ben de "ben onları siz dediğiniz gün okudum ama yazarlara katılmadığım için onların yazdıklarını uygulamıyorum" dedim. Bu benim inandığım şey. İsterse rektör gelsin.

Ben akademisyenler yoğun çalışıyor, çok yoruluyorlar sanıyordum.
Senin küpelerini inceleyecek, eleştirecek hali varsa iyiymiş.
Millet ne giyiyor ne takıyor haberim yok valla.
Asistanlar yoğun çalışıyor bizde, bir de yar doçlar. Gerisi yatıyor ya da okul dışındaki ikinci ve üçüncü meslekleriyle uğraşıyor. Kim ne giymiş, kim ne yapmış bunların lafını en çok o üst seviye yapıyor.
Bir hocam vardı, babamla tanışmışlardı, babam nasıl kızımız dedi? "Mydilemma çok iyi ama işte şu saçlarını toplamıyor" dedi. Adamın akademik anlayışı bu.

Asistanlar yoğun çalışıyor bizde, bir de yar doçlar. Gerisi yatıyor ya da okul dışındaki ikinci ve üçüncü meslekleriyle uğraşıyor. Kim ne giymiş, kim ne yapmış bunların lafını en çok o üst seviye yapıyor.
Bir hocam vardı, babamla tanışmışlardı, babam nasıl kızımız dedi? "Mydilemma çok iyi ama işte şu saçlarını toplamıyor" dedi. Adamın akademik anlayışı bu.

İyiymiş :)
Tövbe estağfurullah :D

O zaman herkesi dolaşmam gerekecek ama
Bu haber verme işini yapmaya bir başlarsan kesinlikle kurtulamazsın. Ayrıca hocalar bunu ister, çünkü o arada akıllarında bir iş varsa sana verirler. En çok bunu yapan asistanlar çalışır ve en çok onlar eziyet çeker. Eğer bir kurumda bütün asistanlar el ele verip bütün hocaların kapılarını tıklatıp biz gidiyoruz demiyorsa, o zaman hiç girme.
Bir geldim gittim haberi verme, bir de hocanın dersini takip etme olabilecek en pis ve en zor kurtulunan işler...

Haset.Kısa ve net.Üni de ki eğitimci kadınlar nedense hep salaş olmalı bende bu yüzden sevilmedim ve bankacı oldum.Bakımı seviyorum ki abartmam öyle takıştırmazdım bile ama gel gelelim dikkat çekince ipini çekiyorlar.Arkadaşlarımdan da duydum.Öğretim elemanı üyesi profesör evlenmez çocuk yapmaz diyen bile var.Böyle zihniyet mi olur.Kıskançlar.
Çocuk yapma meselesinde baskı az ya da çok hala var maalesef. Evlenirken düğünümde takı sırasında kocama laf soktu benim hocam. Biz bir takımız bakalım aramıza girebilecek misin dedi. O da tabi ki cevabını verdi. Ben on senedir birlikteyim, siz sonradan geldiniz dedi. Ve bu adam onun yanındayken aa evlenecek misin hayırlı olsun vs. diyen herkese mahçup mahçup kendi bir hata yapmış da ben evleniyormuşum gibi bir tavırla açıklama yaptı. "İşte bunlar da ilkokuldan beri sevgililermiş de o yüzden evleniyormuşuz da". İlkokul ne alaka zaten onu hiç bilmiyorum da, seviyorum evleniyorum yani sana ne?
Bu adamın baş asistanı olarak tuttuğu halbuki hiç bir zaman İngilizce'den yeterli puan alamadığı için asistanı olmayan kişi hocanın yerine bir tez öğrencisiyle ilgileniyordu mesela. Yüksek lisans öğrencisi olan bu kız da hamileydi. Kıza resmen, "Nasıl yani sen karnın burnunda tez savunmasına mı gireceksin? Nasıl olacak o?" dedi. Sanki tez savunmasında şınav çektirecekler kıza.

Hangi üniversite acaba? :silah:
Daha bir gün asistanların ne giydiğine, ne taktığına dikkat etmedim 3 yıl olacak okula başlayalı.
Ne küpesi, tokası ya?
takıyorlar
kendi aralarında hocalar başka hocaların giyimini kuşamını karakterini bile süzüp dedikodusunu yapıyorlar
inanın rezillik ama öyleler...hem de bu bahsettiğim hocalar türkiyede büyük bir ünv nin hocaları

Eki Görüntüle 1978774 mrb herkese
Bilmeyenler için; bir ünide araştırma görevlisiyim, çalıştığım bölümdeki bir bayan hocam tarafından pek sevilmiyorum gırsat buldukça canımı sıkar hep...
Sabah odasına gitmiştim çıkarken "küpelerini beğenmedim" dedi, devam etti, akademik ortam için uygun değiller, sanatçı küpesi gibi çok sallanıyolar dedi,
Sizce de öylemi Allah aşkına!

Bir de çıkarken kapısını tıklatıp ben çıkıyorum diye haber verecekmişim
Daha nelerime laf ediyo ya stres oldum stres
aaaa benim kupemin aynısı! Dün tekini kaybettim çok üzüldüm.
Bence hocan seni kiskanio net:süslü:

takıyorlar
kendi aralarında hocalar başka hocaların giyimini kuşamını karakterini bile süzüp dedikodusunu yapıyorlar
inanın rezillik ama öyleler...hem de bu bahsettiğim hocalar türkiyede büyük bir ünv nin hocaları
İyide hoca dediğinde bir insan nihayetinde. E insanoğluda yorum yapar. Abartmamak kaydıyla tabii.

İyide hoca dediğinde bir insan nihayetinde. E insanoğluda yorum yapar. Abartmamak kaydıyla tabii.
valla ben insan değilim o zaman galiba
ve öyle insan olmayan arkadaşlarım da var :P
kimsenin saçını makyajını ve giyimini konuşmuyoruz
çnükü herkes imkanı dahilinde ve zevkince giyiniyor kime ne

Back
X