- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi elifff_____
Benim ki de ayakkabıların yürürken ses çıkarmasına, saçların toplanmamasına laf ederdi, takılmamaya çalış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçma olduğunu belirtmek için.
Meslektaşız.
Hocam bana öyle birşey dese, zevk tabi ben beğendim der çıkarım.
Zamanında benzer şeyler yapmışlıkları var. O elbise olmamış dediklerinde salağa yatıp "aaa neden ben çok yakıştırmıştım kendime halbuki. Siz nereden giyiniyosunuz? olmazsa oalara bakayım ben de. " demişliğim var. artık ses çıkaramıyorlar
çok takma. ünvan alınca kendilerini birşey sanan egoistler onlar. ayrıca küpeler çok güzelmiş.
Hyr olmayacakBen bu durumlarda "tabi hocam" diyorum. Sonra yapmıyorumSenin tez danışmanın olacak mı bu kişi? Tez danışmanın değilse tez danışmanı ve bölüm başkanıyla aran iyiyse boş ver. Beni de bir hoca girdiğim günden beri sevmiyor. Herhalde o sırada başkasını almak istiyordu. Bana kalkıp öğrencilerin içinde evlendiğim sırada ilk gecen nasıl geçti diye bile sordu terbiyesiz. Neler neler dedi... Ama takmıyorum artık. Hayatıma bir etkisi yok.
Merhaba küpelerin çok zarif gerçekten,kıyafetine de uydurdunduysan çok hoş durur.
Ama bana çok klasik geliyor bu tarz küpeler.Çünkü bu küpeler üstte elbise ister,biraz makyaj ister.
Kırıcı bir şekilde yorum yapması hoş olmamış gerçekten,hak veriyorum size.
Topuklu sesini de sinir oluyo zaten:))Benim ki de ayakkabıların yürürken ses çıkarmasına, saçların toplanmamasına laf ederdi, takılmamaya çalış
Küpelerini beğendim, bence uygun. Saçlarına sim atıp gece makyajı yapmadıysan tabi. :)
Ben akademisyenler yoğun çalışıyor, çok yoruluyorlar sanıyordum.
Senin küpelerini inceleyecek, eleştirecek hali varsa iyiymiş.
Millet ne giyiyor ne takıyor haberim yok valla.
Kiskaniliyorsunuz hayirli olsun, guzel bir bayansaniz demek ki
Yasit olmaniza gerek yok ki.Yok o asistan değil ki prof. Kendisi annem yaşında
Ama yaşıt bile değiliz ki sevemedi beni
Asistanlar yoğun çalışıyor bizde, bir de yar doçlar. Gerisi yatıyor ya da okul dışındaki ikinci ve üçüncü meslekleriyle uğraşıyor. Kim ne giymiş, kim ne yapmış bunların lafını en çok o üst seviye yapıyor.Ben akademisyenler yoğun çalışıyor, çok yoruluyorlar sanıyordum.
Senin küpelerini inceleyecek, eleştirecek hali varsa iyiymiş.
Millet ne giyiyor ne takıyor haberim yok valla.
Asistanlar yoğun çalışıyor bizde, bir de yar doçlar. Gerisi yatıyor ya da okul dışındaki ikinci ve üçüncü meslekleriyle uğraşıyor. Kim ne giymiş, kim ne yapmış bunların lafını en çok o üst seviye yapıyor.
Bir hocam vardı, babamla tanışmışlardı, babam nasıl kızımız dedi? "Mydilemma çok iyi ama işte şu saçlarını toplamıyor" dedi. Adamın akademik anlayışı bu.
Hayırdır?Neresinden baksan,tek amacı laf mücadelesi olan bir cevabı okumanın hisseddirdiği gereksizlik hissi..
Bu arada saçlarım da, gerçi önemli değil öyle olsa da ama, öyle avatarımdaki gibi çılgın değil. Bildiğin sönük düz omuz hizası kumral saç yaniİyiymiş :)
Tövbe estağfurullah![]()
Bu haber verme işini yapmaya bir başlarsan kesinlikle kurtulamazsın. Ayrıca hocalar bunu ister, çünkü o arada akıllarında bir iş varsa sana verirler. En çok bunu yapan asistanlar çalışır ve en çok onlar eziyet çeker. Eğer bir kurumda bütün asistanlar el ele verip bütün hocaların kapılarını tıklatıp biz gidiyoruz demiyorsa, o zaman hiç girme.O zaman herkesi dolaşmam gerekecek ama
Çocuk yapma meselesinde baskı az ya da çok hala var maalesef. Evlenirken düğünümde takı sırasında kocama laf soktu benim hocam. Biz bir takımız bakalım aramıza girebilecek misin dedi. O da tabi ki cevabını verdi. Ben on senedir birlikteyim, siz sonradan geldiniz dedi. Ve bu adam onun yanındayken aa evlenecek misin hayırlı olsun vs. diyen herkese mahçup mahçup kendi bir hata yapmış da ben evleniyormuşum gibi bir tavırla açıklama yaptı. "İşte bunlar da ilkokuldan beri sevgililermiş de o yüzden evleniyormuşuz da". İlkokul ne alaka zaten onu hiç bilmiyorum da, seviyorum evleniyorum yani sana ne?Haset.Kısa ve net.Üni de ki eğitimci kadınlar nedense hep salaş olmalı bende bu yüzden sevilmedim ve bankacı oldum.Bakımı seviyorum ki abartmam öyle takıştırmazdım bile ama gel gelelim dikkat çekince ipini çekiyorlar.Arkadaşlarımdan da duydum.Öğretim elemanı üyesi profesör evlenmez çocuk yapmaz diyen bile var.Böyle zihniyet mi olur.Kıskançlar.
takıyorlarHangi üniversite acaba?
Daha bir gün asistanların ne giydiğine, ne taktığına dikkat etmedim 3 yıl olacak okula başlayalı.
Ne küpesi, tokası ya?
aaaa benim kupemin aynısı! Dün tekini kaybettim çok üzüldüm.Eki Görüntüle 1978774 mrb herkese
Bilmeyenler için; bir ünide araştırma görevlisiyim, çalıştığım bölümdeki bir bayan hocam tarafından pek sevilmiyorum gırsat buldukça canımı sıkar hep...
Sabah odasına gitmiştim çıkarken "küpelerini beğenmedim" dedi, devam etti, akademik ortam için uygun değiller, sanatçı küpesi gibi çok sallanıyolar dedi,
Sizce de öylemi Allah aşkına!
Bir de çıkarken kapısını tıklatıp ben çıkıyorum diye haber verecekmişim
Daha nelerime laf ediyo ya stres oldum stres
İyide hoca dediğinde bir insan nihayetinde. E insanoğluda yorum yapar. Abartmamak kaydıyla tabii.takıyorlar
kendi aralarında hocalar başka hocaların giyimini kuşamını karakterini bile süzüp dedikodusunu yapıyorlar
inanın rezillik ama öyleler...hem de bu bahsettiğim hocalar türkiyede büyük bir ünv nin hocaları
valla ben insan değilim o zaman galibaİyide hoca dediğinde bir insan nihayetinde. E insanoğluda yorum yapar. Abartmamak kaydıyla tabii.