- 7 Mayıs 2017
- 287
- 199
- 18
Merhaba kızlar kk ne yeni üye oldum. Sıkıntımı paylaşıp sizlerden fikir almak istedim. Ben 2 yıllık evliyim haziranda 2 yıl dolacak ve dünyalar tatlısı 10 aylık bir kızım var. Eşimle aramızda şimdiye kadar ufak tefek tartısmaların dısında bir sorunumuz olmadı. Esim ailesine aşırı bağlı birisi özellikle abisine çok bağlı. İşleri ortak abisiyle bu arada neyse 2 ay önce abisinin oğluna lösemi teşhisi koyuldu. Sıkıntılarına bir şey dediğim yok rabbim şifalarını versin ama 2 aydır abisi ve büyük kızı bizde kalıyorlar. Eltim ve oğlu hastanede yatıyor.Evleri 2 apartman yanımızda olmasına rağmen bizde kalıyorlar. Eşime söyledim yiğenimin derslerine yardımcı olman için kalıyorlar bu zor zamanda yanlarında olmamız lazım diyor. Ama ben kendi evimde misafir gibi hissetmeye başladım artık diken üstünde oturuyorum rahat hareket edemiyorum eşimle doğru düzgün konuşamıyorum kızımla ilgilenemiyorum. sizce bu düşüncem yanlış mı? Bunları düşününce bu seferde acaba yanlış mı düşünüyorum zor zamandalar bizimde başımıza gelebilir diyorum..