Sizce:)

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
26
Sizce kızlar eşinizle tartisiosunuz ve eşiniz hiç tepki vermeden uzaklasio bu neden dolayı ypmstr

Neyse ...bu denli balon bi soruyu cıddıye alıp cıddı cevap vermek istıyorum
Tabıkı tartısmanın uzamasını ıstemedıgınden.
Belkıde karsısında kendısını anlayabılecek bırını gormedıgınden
Bakıyor kı konussa bosa gıdecek krız gecırıp felc olmadan uzaklasım da demış olabılır

Normalde eşimle tartışınca ne o uzaklaşır ne ben hallederiz bunu yapınca sasirdim

Normalde eşimle tartışınca ne o uzaklaşır ne ben hallederiz bunu yapınca sasirdim
Belki bıkmıstır
Ya da sonucunda hıc uzlasamıyorsunuzdur bunu bıldıgınden uzatmıyordur
Neyı tartısırken bı anda gıttıgını anlatsanız daha dogru yanıt verebılırız

Daha doğrusu şöyle benim tartışma dediğim şey daha çok atışma olur ve her nedense eşimle böyle tatlı atışırız ve bu ikimizin kasıtlı yaptığımız mağarasına derlerya öyle o bu esnada öyle yapınca garipsedim

Ani çıkışları olan bir eşiniz var diger konunuzda söylemistiniz... Tatlı atışmada kimse ortamdan uzaklaşmaz demekki dozunu ayarlayamıyorsunuz...

Demek ki ona tatlı gelmemiş bu kez.

Kaç yıllık evlisiniz,huylara alışma evreniz geçmiştir,evlilik oturmuştur,artık böyle yapacaktır.

Sürekli anı çıkışları olan biri değil aslında zaten yazmışım birden böyle değişmesi nedendir die

9 aylık evliyim eşim hep senin bütün huylarını biliyorum bakışından bile neyin olduğunu anlarım diyor:)

belki sizin " tatlı atışma" dediğiniz şey şuan canını sıktı ve orayı terk etti . olamazmi? olur keşke her kavgada birileri çıkıp gitsede olay büyümese ..

Olabilir aslında dozunu kacirip belkide tartışmaya sebeb olucak bisi soledimde böle oldu

Adam belli ki uzatmak istememiş..
Siz her yaptığının ardından böyle düşünüp yansıtırsanız bence bir sonrakinde de yapabilir.. Erkekler bunalmayı sevmiyorlar , eğer tartışma da sürekli konuşan taraf siz olduysanız gideyim de bitsin diye düşünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…