Sizce:)

Yaşınız doğru mu? Lütfen doğru değil deyin şoktaym şu an ... Çok küçüksn be gülüm bunları kafaya takmadığın zamanlar da gelecek elbet...

Yeni gördüm bide 9 aylık evli neyse sözümü geri alıyorum normal diyelim o vakit.
Evet çok normal... İnşallah küçücük yaşında hamile kalmaz en az 5 senesi var çocuk için... Üzülüyorum ya küçücük yaşta evlendiriliyor aileler tarafından... İnsan nasıl çocuğuna bu kötülüğü yapar... Keşke resitlik yaşı 20 olsa ...

Sizce kızlar eşinizle tartisiosunuz ve eşiniz hiç tepki vermeden uzaklasio bu neden dolayı ypmstr
Cevap verse tartışma büyüse iyimi olacak. Ne güzel işte uzaklaşıyor ki tartışma büyümesin. Biz bayanlar bazen sanırım hiç bir şeyden memnun olamıyoruz. Cevap verseler bu seferde ondan yakınacağız.

Hareketler de bu soruyu sorma ciddiyetindeyse demekki

Bende daha bu nasıl bı soru gıbılerınden çıkıstım konu sahıbıne
18 yasında oldugunu bılseydım...

Ah be ne acelenız var evlenmeye
Eşin kac yasında konu sahıbı
Bende soruyu çok çocukça bulduğum için bilgilerine baktım şok oldum resmen :/

Bunu anlamak için davranış bilimi uzmanı olmaya gerek mi var? Yaş kaç diyesim geldi.

Neyi dert ettiğini anlamadım eee ne istiyorsun peki tartışıp sağı solu dağıtmasını mı şiddete başvurmasını mı ne güzel usul usul uzaklaşmış işte adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…