Sizce

Size haber etmek istedin aksam annem onlari arayip bitti dedi. Sonradan baristirmaya gelelim dalan dediler görümce hanim arasi baristirmak istiomus. Kavga oluyormus nisanlilik zamaninda normalmis dedi. Ailem hayir hayir deyip kapatti teldfonu

Size haber etmek istedin aksam annem onlari arayip bitti dedi. Sonradan baristirmaya gelelim dalan dediler görümce hanim arasi baristirmak istiomus. Kavga oluyormus nisanlilik zamaninda normalmis dedi. Ailem hayir hayir deyip kapatti teldfonu

tatil planı yapıyormussun.çok güzel likya turları var. öneririm

Şu olaylar gercekse hicbir sey icin gec degil ayril cok pisman olursun evlendikten sonra her sey daha zorlasir senin bunla işin cok. Ayril gitsin hic durma.

Son 2 konunu bastan sona okudum. Kac gerçekten kac. Belki zor biliyorum ayni tipten bendede var konuda actim burdaki hanımların yorumlarindan destekle bitirdim
Cekilicek dert degil bunlar inan sadece tek birini biz yapsak 5 dk yanimizda durmazlar cunku egoist ruh hastasi bunlar kendilerinden ailelerinden baska kimseyi sevemezler kafandan ruhundan mantigindan herseyinden silmelisin gercekten

Cok zor ayrildim manyak gibi agliom.

Nişanlilikta yuzlerini gösteriyorlarya soyle gercekten sinir oluyorum. Ben mecbur kaldığım için mutlu edilirken el ustunde bile tutulurken arkma bakmadan kactim. Biliyorsun benim konumu. Ama bunları cekseydim bana huzur vermek yerine zehir etseydi herşeyi yine sevgimi unutup arkamı donerdim. Çünkü olmuycak. Herşey sorun olacak. Kucucuk konular bile boyelle uzatılıp gundeme geliyorsa aynı evde yedi yirmi dört ne yapacağınızi düşün.ailesini surekli ve surekli yaninizda tutaca herseye bulastiracak belliki. Kurtulamaycaksiniz bunlardan. Bazı şeyler degismiyor. Bazı şeyler neyse o. Kalbi birakip mantigi devreye sokmak gerekiyor. Giden zaman geri gelmiyor. Bu fedakarliklariniza değecek birisi elbetteki vardır bu kisi fedakarliklariniza layık değil. Önce kendim demeyi öğrenmek gerekiyor. Buna mecburuz yoksa bu hayatta hep kaybediyoruz

Ya yorumları okurken yorumunuza gerçekten bayıldım allah da guldursun. Insan öyle dersler aliyorki. Önce ben. Benim mutlulugum demeyi hayat ogretiyor . kurtuldugumuz günleri kutlama günü ilan cok guzel fikirmis

Bir yandan iyiki gercek yüzünü gösterdi diye seviniyorum. Bir yandanda neden nisanliligi bekledi diye sinirleniyorum. Nisanlanmadan bitseydi bari... onun icin elimden gelen en iyisini yapmiya calisdim hepsi karam olsun. Evlendikten sonra kan kustururdu bu bana ailem ailem diye. Sanki sadece onun ailesi var. Bugün akrabalardan birinle telefonda konusurken o insanlar hic iyi kisiler degillermis dedi. Onunda o insanlari taniyan birileri varmis. Senin kaynatan diktatör bir tipmis. Aman kurtulmussun sevin dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…