Sizce

Aaayy içim sisti valla bu ne erkek musveddesi... Ayrılmakla en doğru kararı vermissin sakin geri adim atma kurban kes kurtulduğun icin hatta her yıl onu terkettigin günü coşkuyla kutla gidip kendini simart partiler duzenle havai fişek bile patlattırabilirsin... Allahın sevgili kuluymussun erkenden gormussun gerçek yüzünü eh sen bu adamla evlenseydin varya bide off diyorum..

Sen bu işi uzatmadan at yüzüğü. Şimdi baktı sen döneceksin nişandan, tekrar sana rol yapmaya başlayıp evlenene kadar değişmiş görünebilir. Nikahtan sonra hayatını cehenneme çevirir. Kadının ailesini istemeyen, ben ne dersem o olmalı diyen erkek değişmiyor canım benim. Seni kandırmasına izin verme.

Ayrılın. Hatta koşarak uzaklaşın.
Gencecik insansınız neden bu adama bu kadar müsamağa gösteriyorsunuz ki.? Herşeyin farkindasınız gayet,siz iki kişilik çekirdek aile olamayacaksınız bu aşikar,hep ailesinin lafıyla hareket edecek bir adam karşınızdaki. Ailesiyle altli üstlü yaşamayı dahi teklif etmiş.
Size iyi davransa el üstunde tutsa amenna ama oda yok.
Neden katlanıyorsunuz akıl alır gibi değil.

Aman ne hali varsa görsün. Sakın geri adım atmayın.
Allah iyilerle karşılaştırsin bundan sonra. Kimse değil siz önemlisiniz,bunu hic unutmayın.

malesef insanlar hakkinda cok yanlis düsünebiliyoruz veya insanlar cok güzel oyuncu, ama iyiki gercek yüzünü bana gösterdi

Ayrıl be kızım ne diye kahrını çekiyosun kocan mı sanki. Senin aileni yok sayıyosa öyle adamdan hayır gelmez

Nisanlimi seviyorum kismina kadar okudum. Adamin o kadar falsosuna ragmen kp kotu. E babasi ne ki oglu nolsun burdan pay bic. Evlenip bosanma mahkeme falan hic ugrasma sen en iyisi yol yakinken simdi dugun salonu size kaldi gidin ailecek ben yokum de. Demiyecen gerci evlenceksin hala kk kullaniyosan 1 sene sonra yeni bi konu acacaksin...

Yok abla allah korusun anneme anlattim zaten herseyi. Insanlarida hazetmedigi icin verecez ellerine sepeti. Babasini hic sevmiyordum artik nefret ediyom o yapmacik tavirlarindan. Benim nisanlimda alsin ailesini yasasin güle oynaya. Ama beni rahat biraksin. Ruh hastasi

En dogru karari vermissin yolun acik olsun...

Hayırlısı olsun.en doğru karar bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…