Sizce

Rumuz99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
14
0
1
32
Ben ve onun hayatında daha önce kımse olmadı biz ilk birbirimizi bulduk uzun bir ilişki ve benı çok seviyordu.sonra sorunlar oldu sorunun içerigi sadece para onun kuzenlerine heves etmesi daha lüks yaşama. Benim de işim olmadı bi türlü. babası kız bulmuş memur onu tanıyacak.benı engelle dı bende engelledim. Baktım englleyen adam engeli kaldırmış.bi kaç gün sonra baktım tekrar engellemiş. Çok anılarımz ilklerimiz var sizce özler mi.

İşin olsaydı paramı verecektin ki . Bi an yazan erkek sandım . Paran olmadığı için ayrılıp paralı bir bayan bulmuşar
Özlese nolcak özlemese nolcak .

Ya özlese kaç yazar , neye yarar ? Kendinize değer verin . Böyle boş adamlarla boşa zaman harcamayın .

Soruya cevap verecek olursam da şöyle derim : Senden daha iyisini bulursa özlemez de dönmez de , bulamazsa özler de döner de .

Hep kadınlara denir para düşkünü diye, şimdiki erkekler ve erkek aileleri kadınlardan fena. Aman oğlum karın memur olsun hem para getirir hem ev işi yapar ohhhh. İşlerine geldikleri yerde modernler işlerine geldikleri yerde gelenekçi. İstedikleri anda ama biz erkek ailesiyiz falan filan. Seni para nedeniyle engelleyen erkeğin yüzüne bakmaman lazım

Yahu özlese ne olur. Zihniyetine çöp dökeyim böylesinin. Mümkünse dönmesin evlenmesin üremesin.

İlk olsun, son olsun önemli olan geldiğin noktaya bakacaksın.

Buradan görünen, geldiğin noktanın özlemekle, ilk olmakla, son olmakla aşılamayacağı

Siz orada onu öyle takip edip bekledikçe,boşluk doldurmak için tabi ki özler.

Özler bekleyin ömrünüzün sonuna kadar. !!

Ben ve onun hayatında daha önce kımse olmadı biz ilk birbirimizi bulduk uzun bir ilişki ve benı çok seviyordu.sonra sorunlar oldu sorunun içerigi sadece para onun kuzenlerine heves etmesi daha lüks yaşama. Benim de işim olmadı bi türlü. babası kız bulmuş memur onu tanıyacak.benı engelle dı bende engelledim. Baktım englleyen adam engeli kaldırmış.bi kaç gün sonra baktım tekrar engellemiş. Çok anılarımz ilklerimiz var sizce özler mi.

Para için sizden vazgeçmiş.
Dönse tamam mı diyeceksiniz?

Birinin ilki olmayı bu kadar önemsemeyin.Önemli olan sonu olabilmek çünkü.

Siz ne sonu ne solu olabilmişsiniz malesef.O yüzden özleyip özlememesini bırakıp,geleceğinize odaklanın.İyinin iyisi vardır unutmayın.Dünyada sizi sevecek tek erkek o değil.

Vay arkadaş eskiden kızlar zengin biriyle evlenme hayali kurarlardı şimdi devir tam tersine işliyor.
Bırakın gitsin bence. Bir kere zaten kendi kararı olmayan babasının fikriyle ilişki durumunu belirleyen adamdan ne köy olur ne kasaba.

Şuan ayrılığınız biraz canınızı yakıyor mantıklı düşünemiyorsunuz.Ama İnanın canınızın acısı hafifleyince ilerleyen zamanlarda iyi ki de olamamış diyeceksiniz.Çünkü sizi sırf işiniz Yok die ayrılan biriyle mutlu olmanız mümkün değildi.Zamana bırakın sadece herşeyi.Umarım tez vakitte acınız hafifler ve huzura kavuşursunuz

Back
X