Ailem yok .Istemeyin para neden istiyorsunuz ki? Ailenizin yanina tasinin bir sure. Is bulana kadar.
Merhaba bayanlar .
Erkek arkadaşımla ilgili bir sorundan bahsetmek istiyorum .
Ben bir süredir çalışmıyorum . Kıt kanaat geçiniyorum yani . Erkek arkadaşım evime gelir gider. İyi ağırlamak için ,bu durumuma rağmen onun için harcamalar yaparım.
Her neyse
En son geldiğinde o da gördü ki cidden parasız kaldım artık . Aşkm sana şu kadar para göndereceğim dedi .e kiram ve faturalarım var .bende kabul ettim .
Velhasıl kelam 1 hafta geçti ,yarın ,diyip sallıyor .maddi durumu da gayet iyi. Sürekli marka giyinen ,ve harcama yapan biri. Zamanında bende onun için çok para harcadım . Cidden bu tavrına çok sinir oldum .
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ona imalı bir şekilde parasını istemediğimi söylemeli miyim?
Yoksa susmalımıyım ?
Ben istemedim kendisi teklif etti .aramızda hiç bir şeyin lafı olmaz normalde .ama para olaya girince lafı oldu demekki .beni o geçindirmiyor .sıkışık zamanımda teklif etti .sağlık sorunumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım işe .Neden çalışmıyorsunuz? Sevgilime geçinmesi için para vermezdim ben açıkçası. Çalışıyorsam kendim için çalışıyorum. Sevgilisiniz siz, evli değilsiniz ki.
Zamanında verdiğiniz parayıda karşılık bekleyerek verdiyseniz, hiç kıymeti yok.
Haklısınız.çok soğudum zaten .Evlilik düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız ilişkinizi gozden geçirin. Ilerde büyük ihtimalle parasını saklar. Düşünmüyorsanız parasini almayın bir daha boyle bir teklifi kabul etmeyin. B planiniz varsa onu uygulayin.
Kendini maaşına göre ayarlamıştır belki. Sıkışıklığınız teklif yapması gerekiyor gibi hissettirmiştir ama imkanı olmamıştır sonradan. Bence laf sokmayın. İstemeyinde. Ailenizin imkanı yok mu?Ben istemedim kendisi teklif etti .aramızda hiç bir şeyin lafı olmaz normalde .ama para olaya girince lafı oldu demekki .beni o geçindirmiyor .sıkışık zamanımda teklif etti .sağlık sorunumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım işe .
Ben istemedim kendisi teklif etti .aramızda hiç bir şeyin lafı olmaz normalde .ama para olaya girince lafı oldu demekki .beni o geçindirmiyor .sıkışık zamanımda teklif etti .sağlık sorunumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım işe .
Ben istemedim kendisi teklif etti .aramızda hiç bir şeyin lafı olmaz normalde .ama para olaya girince lafı oldu demekki .beni o geçindirmiyor .sıkışık zamanımda teklif etti .sağlık sorunumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım işe .
seven insan kadın erkek farketmez maddi manevi kolamalı kol kanat germeli sadece erkek için demiyorum kadın içinde eğer sevgi varsa zaten bu konu söze ortaya dökülmeden hallledilir kusura bakmayında size sıkıntı veren erkek le işiniz ne istemekte ayıp olur borç olarak belki isteyebilirsiniz ama hem çalışmayıp hemde ayrı evde oturmak sizin durumunuzda tuhaf acilen iş bulup erkek arkadaşınızı dehleyinMerhaba bayanlar .
Erkek arkadaşımla ilgili bir sorundan bahsetmek istiyorum .
Ben bir süredir çalışmıyorum . Kıt kanaat geçiniyorum yani . Erkek arkadaşım evime gelir gider. İyi ağırlamak için ,bu durumuma rağmen onun için harcamalar yaparım.
Her neyse
En son geldiğinde o da gördü ki cidden parasız kaldım artık . Aşkm sana şu kadar para göndereceğim dedi .e kiram ve faturalarım var .bende kabul ettim .
Velhasıl kelam 1 hafta geçti ,yarın ,diyip sallıyor .maddi durumu da gayet iyi. Sürekli marka giyinen ,ve harcama yapan biri. Zamanında bende onun için çok para harcadım . Cidden bu tavrına çok sinir oldum .
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ona imalı bir şekilde parasını istemediğimi söylemeli miyim?
Yoksa susmalımıyım ?
Ona güvenerek hareket etmemiştim halbuki. Ama bir bakıma iyi oldu. Zor günde tanırmış insan . Evlenmeyi şu an için askıya aldım .yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorsanız bile bence parasını kabul etmeyin
onun yaptığı da hoş değil ama kimseye güvenerek hareket etmeyin lütfen
sağlık sorununuz ne bilmiyorum ama en kısa sürede işe dönün
Kendisinin şirketi var . İmkanının olmaması ihtimali yok .Kendini maaşına göre ayarlamıştır belki. Sıkışıklığınız teklif yapması gerekiyor gibi hissettirmiştir ama imkanı olmamıştır sonradan. Bence laf sokmayın. İstemeyinde. Ailenizin imkanı yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?