Sizce ?

Neden çalışmıyorsunuz? Sevgilime geçinmesi için para vermezdim ben açıkçası. Çalışıyorsam kendim için çalışıyorum. Sevgilisiniz siz, evli değilsiniz ki.

Zamanında verdiğiniz parayıda karşılık bekleyerek verdiyseniz, hiç kıymeti yok.

Evlilik düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız ilişkinizi gozden geçirin. Ilerde büyük ihtimalle parasını saklar. Düşünmüyorsanız parasini almayın bir daha boyle bir teklifi kabul etmeyin. B planiniz varsa onu uygulayin.

Sevgiliden para alınmaz
Vermeyi kendisi teklif edip sonra oyalamaya girmesi de büyük hakaret
Yerinizde olsam bu ilişkiye devam etmezdim

Ben istemedim kendisi teklif etti .aramızda hiç bir şeyin lafı olmaz normalde .ama para olaya girince lafı oldu demekki .beni o geçindirmiyor .sıkışık zamanımda teklif etti .sağlık sorunumdan dolayı ara vermek zorunda kaldım işe .

Haklısınız.çok soğudum zaten .

yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorsanız bile bence parasını kabul etmeyin
onun yaptığı da hoş değil ama kimseye güvenerek hareket etmeyin lütfen
sağlık sorununuz ne bilmiyorum ama en kısa sürede işe dönün

Kendini maaşına göre ayarlamıştır belki. Sıkışıklığınız teklif yapması gerekiyor gibi hissettirmiştir ama imkanı olmamıştır sonradan. Bence laf sokmayın. İstemeyinde. Ailenizin imkanı yok mu?

Kendi kendine seni beklentiye sokup
Sonra da sorumluluğunu yerine getirmemesi çok ayıp.

Açıklama da mı yapmıyor?

Her akşam ziyaretinize gelir mi ?
Sizde o harika karşılamayı yapmayın bakalım.
Yada çağırmayın bakalım anlayacak mı.
Zaten gelmiyor yada ilgilenmiyor ise bir kaçıs göstergesi oluyor doğal olarak.

seven insan kadın erkek farketmez maddi manevi kolamalı kol kanat germeli sadece erkek için demiyorum kadın içinde eğer sevgi varsa zaten bu konu söze ortaya dökülmeden hallledilir kusura bakmayında size sıkıntı veren erkek le işiniz ne istemekte ayıp olur borç olarak belki isteyebilirsiniz ama hem çalışmayıp hemde ayrı evde oturmak sizin durumunuzda tuhaf acilen iş bulup erkek arkadaşınızı dehleyin

Ay ne kadar kötü bir durum .
Keşke hiç kabul etmeseydın .
Bu saatten sonra verse bile bence alma .

Parayla ilgili hic bisey demeyin, sormayın kendi haline birakin ama evinize gelince önüne 1 bardak çay bile koymayin param bitti alamadim ki deyin Biraz da mesafe koyun ve bu ilişkiyi tekrar bi gözden geçirin derim. Insan sevdiği kadin zor durumdayken kiyamaz, para vermese bile gider marketten alisveris yapar getirir en azindan. Size karsi merhamet duygusu yok sanirim malesef. Ama olurda para verecek olursa (gercekten cok ihtiyaciniz varsa) onu da ancak borç olmak sartiyla alin.

Ona güvenerek hareket etmemiştim halbuki. Ama bir bakıma iyi oldu. Zor günde tanırmış insan . Evlenmeyi şu an için askıya aldım .

Sevgili falan değil o
Bildiğin seni kullanan biri
Bu tip erkeklerle nasıl oluyorsunuz anlamıyorum ya

Mesele size para verip vermemesi degil bence dusunceli olup olmamasi. Saglik sorunundan dolayi ise ara vermis ve ailesi olmayan bir sevgilim olsa ben de faturasini oderdim ,market alisverisini yapardim,bir seye ihtiyaci olup olmadigini mutlaka sorardim. İnsansam tabii. Adami buna gore degerlendirin bence.

Kendisinin şirketi var . İmkanının olmaması ihtimali yok .
ailem yok benim . O yüzden bu kadar gücüme gidiyor ya zaten .

Dediğiniz gibi marka giyildiği için eline para kalmıyordur büyük ihtimal elinde para yoktur. Ve sevgilinden para kabul etme. Madem durumun kötü geldiğinde o kadar harcama yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…