O zaman ilişkinizi tekrar gözden geçirin. Hiçbir şartta para gelmeyecek durumdasınız ve sağlık sorununuz var. Bu durumda size değer veren biri “vereyim” demeden vermeli. Sormadan, ne kdar lazım demeden.Kendisinin şirketi var . İmkanının olmaması ihtimali yok .
ailem yok benim . O yüzden bu kadar gücüme gidiyor ya zaten .
Yok hayır ben sormadan bi iki defa göndereceğim dedi . Şimdide ses seda yok . Para için nerdeyse kendisi benden ayrılacak .Kendi kendine seni beklentiye sokup
Sonra da sorumluluğunu yerine getirmemesi çok ayıp.
Açıklama da mı yapmıyor?
Zaten harcama yapacak para da kalmadı . Tavrı çok itici . Yani ne biliyim .beni çok seviyor güya ama bu durumumu görüp teklif etmesi bile kötü .Dediğiniz gibi marka giyildiği için eline para kalmıyordur büyük ihtimal elinde para yoktur. Ve sevgilinden para kabul etme. Madem durumun kötü geldiğinde o kadar harcama yapma.
Benim ondan tek beklentim hayatımda olması çünkü seviyorum . Şirketi var ,parayla oynuyor . Bir gün olsun bana para ver demedim . 2 ay daha çalışamayacağım .ama parasına da muhtaç olmayacağım .gerekirse bir ekmek yer doyarım .ama asla gururumdan ödün vermeyeceğim .keşke kabul etmeseydim ,bu kadar küçülmezdimparasi yoksa niye teklif ediyor siz isteseniz anlarimda .ayrica sizde para yoksa niye durduk yere masrafa giriyorsunuz... adamdan beklentiniz var diye dusundum yanlis dusunuyorda olabilirim ...para isin icine girince isler degisir .. siz ne zamana kadar calismayacaksiniz bu arada ...
Çok teşekkür ederim.Durumunuza çok üzüldüm
Allah hayırlı kapılarınızı açsın inşallah
Namerde muhtaç etmesin
Benim ondan tek beklentim hayatımda olması çünkü seviyorum . Şirketi var ,parayla oynuyor . Bir gün olsun bana para ver demedim . 2 ay daha çalışamayacağım .ama parasına da muhtaç olmayacağım .gerekirse bir ekmek yer doyarım .ama asla gururumdan ödün vermeyeceğim .keşke kabul etmeseydim ,bu kadar küçülmezdim
Ailem olmadığı için tek yaşamak zorundayım . Ben onun için bir çok şey yaptım . Ama değmiyor demekki . En kötü gününde hep yanında oldum . Ondan şimdiye kadar bişey istemedim . Yine istemedim ama pişman ettirdi bu yaptığıylaseven insan kadın erkek farketmez maddi manevi kolamalı kol kanat germeli sadece erkek için demiyorum kadın içinde eğer sevgi varsa zaten bu konu söze ortaya dökülmeden hallledilir kusura bakmayında size sıkıntı veren erkek le işiniz ne istemekte ayıp olur borç olarak belki isteyebilirsiniz ama hem çalışmayıp hemde ayrı evde oturmak sizin durumunuzda tuhaf acilen iş bulup erkek arkadaşınızı dehleyin
Gelirken o akşam için yiyeceğimiz şeyler getirir. Evin ihtiyaçlarıyla hiç ilgilenmedi .Size gelirken elinde hiç bi şey getirmez mi?
Tatlı, kahvaltılık, market ihtiyacı gibi.
Gel ye iç otur git ohh be güzel. Hiç sevmen bu tarz adamları.
Siz niye tüm paranızı bu adama harcıyorsunuz aklınızı başınıza alın.
Siz neden çalışmıyorsunuz? Hadi o teklif etti diyelim ama siz asla kabul etmemelisiniz. Yarın yarın diyip sallıyor derken sordunuz mu kendisine?Merhaba bayanlar .
Erkek arkadaşımla ilgili bir sorundan bahsetmek istiyorum .
Ben bir süredir çalışmıyorum . Kıt kanaat geçiniyorum yani . Erkek arkadaşım evime gelir gider. İyi ağırlamak için ,bu durumuma rağmen onun için harcamalar yaparım.
Her neyse
En son geldiğinde o da gördü ki cidden parasız kaldım artık . Aşkm sana şu kadar para göndereceğim dedi .e kiram ve faturalarım var .bende kabul ettim .
Velhasıl kelam 1 hafta geçti ,yarın ,diyip sallıyor .maddi durumu da gayet iyi. Sürekli marka giyinen ,ve harcama yapan biri. Zamanında bende onun için çok para harcadım . Cidden bu tavrına çok sinir oldum .
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Ona imalı bir şekilde parasını istemediğimi söylemeli miyim?
Yoksa susmalımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?