Sizce

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
hanımlar öncelikle hayırlı günler herkese çok net olarak konuya gireyim şimdiden kusura bakmayın yazacaklarım için açık şekilde yazıyorum anlaşılsın diye öncelikle bekarım yani daha önce ilişkiye girmedim ihtiyaç doğrultusunda mastürbasyon yapıyorum çok sık değil gün içinde isteğim geldi yapmak istemedim daha sonra göğüslerim genital bölgem de doluluk hissi oluştu lavobaya gittiğim de peçeteye bir kaç damla kan geldi adet günüme de 15 gün falan var daha neyin nesidir ki bu şimdi bu şekilde yazdığım için tekrar kusura bakmayın anlaşılsın diye yazdım

Doluluk hissi dediğiniz pms döneminde olan göğüslerin büyümesi anladığım kadarıyla. O dönemde bazen ara kanamalar olabilir, adetiniz erken gelmiş de olabilir. İçinize bir şey sokmadıysanız bence düşündüğünüz tarzda bir kanama değildir.

Bence o yumurtlama ile alakalı . Yani bende hiç olmadı ama ne bileyim aklıma birşey gelmedi :/ tekrar eder , ağrı sızı olursa zaten gidersiniz doktora . ;)

Doluluk hissi dediğiniz pms döneminde olan göğüslerin büyümesi anladığım kadarıyla. O dönemde bazen ara kanamalar olabilir, adetiniz erken gelmiş de olabilir. İçinize bir şey sokmadıysanız bence düşündüğünüz tarzda bir kanama değildir.

Yok hayır mastürbasyon dediğim kadarıyla cevreden duyduklarımız gınah vs yapmamaya çalışıyorum çok nadir yaptığımda da bir şey sokmuyorum acaba o an yapmak istemediğim için mi oldu anlamadım bende ilk defa oldu böyle birşey tedirgin ettiği yüzden

Yok hayır mastürbasyon dediğim kadarıyla cevreden duyduklarımız gınah vs yapmamaya çalışıyorum çok nadir yaptığımda da bir şey sokmuyorum acaba o an yapmak istemediğim için mi oldu anlamadım bende ilk defa oldu böyle birşey tedirgin ettiği yüzden

Yemek -içmek -Sevişmek bunlardan daha temel hangi duygu var bilemedim .
Siz takmayın kafanıza , yoktur birşey .

Pöf senin de her konun cinsellik, mastürbasyon filan.
Bıkmadın mı her gün mastürbasyon konusu açmaktan yoksa hala vücudunu tanıyıp kendini anlamadın mı?

Bence mastürbasyon, kendini tanıma bir kadın için çok sağlıklı. Günah konusuna değinmeyeceğim. Belki de bunu kafaya taktığınız için tedirginsiniz. Çevrenizden duyduklarınız yerine kendi içinizi dinleyin. Zorlamadıysanız ara kanamadır endişelenmeyin.

Pardon ama yaklaşık 1 senedir konu açmıyorum ben
Tamam ama iki sene önce bu tarzda çok konu açmışsın zaten.
Farklı değiller hep aynı kapıya çıkıyorlar ondan yazdım artık.
Yaşın kaç bilmiyorum ama vücudunu tanıdığını düşünüyorum artık din hassasiyeti yüzünden bu kadar takıntılıysan bu konuya bir şey diyemeyeceğim.
Diyeceğim tek şey bu kadar baskı, yasak, günah laflarının sonucunda bu konu hakkında bu kadar takıntılı hale gelmişsin, baskılar sonucu “yasak olan” sana cazip geliyor.

Back
X