Sizce

Hayır saygısızlık ve küçük görme değil ki öyle olsa bile sırf bu anlattıklarınızdan dolayı ne yapabilirsiniz?
Bu kadar takılmaya gerek var mı gerçekten tuhaf geldi bunu irdelemeniz bile.

Hayır saygısızlık ve küçük görme değil ki öyle olsa bile sırf bu anlattıklarınızdan dolayı ne yapabilirsiniz?
Bu kadar takılmaya gerek var mı gerçekten tuhaf geldi bunu irdelemeniz bile.
Merak ettik birde meslekte ilk yılı ya

Adam dalgın ya da alık. Neden büyütüyorsunuz ki, öğretmen de insan işte, delisi de var tuhafı da.
Vallahi komik. Ne kadar amaçsız bir konu.
Branş öğretmeniyim, dalgınlıkla matematik sınavının sonucunu kendi dersime girmişim, matematikle alakam yok, tamamen kafa karışıklığı.
Yani baktıysa bakmış, rahatsız olan kafasını çevirsin. Bir öğretmenin de şunlardan anlam çıkarmaya çalışması...

Arkadaşınız bu kişiden hoşlanıyor mu? Aksi takdirde kafaya takılacak bir şey değil. Velev ki saygısızlık ee? Zümresi değilse kafaya takacak bir şey yok. Her kişinin davranışını böyle irdeleyeceksek ohoo kafamızda saç kalmaz.

Bu yaptığınız matematik öğretmenine saygısızlık yanlız çok kınadım sizi

Çok haklısınz biz sadece meslekte ilk yılı dışarıdan nasıl görünüyo onu merak ettik arkadaşımın görüştüğü biride var

Bende öğretmenim canım benim kafasına takmasin küçük görmek ne demekmiş öyle ki ikisi de aynı öğretmen yani noluyor da küçük görüyor

Adam dik dik, ters şekilde bakmış olsa bir nebze anlarım da üzgün diyorsunuz. Neden saygısızlık olsun?
Yol vermeme olayında da fark etmemiştir.
Arkadaşınız bu beyden hoşlanıyor galiba. Ama 1-2 hareketten anlam çıkarmaya çalışıp kafa patlatacak yaşı çoktan geçmiş.

Çok haklısınz biz sadece meslekte ilk yılı dışarıdan nasıl görünüyo onu merak ettik arkadaşımın görüştüğü biride var
7 yıllık öğretmenim. Bunlar takılacak şeyler değil. Bin türlü insan çeşidi var. Herkesin davranışlarını analiz etmek akıl karı değil. Dediğim gibi ben prensip olarak sadece zümreki önemserim. Çünkü onlarla iş yapıyorum. Diger arkadaşlar da önemlidir tabi ki ama kalkıp ne düşündüler aman öyle mi böyle mi sorgulamam zaten hep büyük okullarda çalıştım belki rahatlığım ondan bilmiyorum ama bunlar basit meseleler. Kafasına takmasın okulda da kimseye bahsetmesin bu düşüncelerden. Davranışından rahatsız olduysa da merhaba merhaba bitti gitti.

Vaaauuv çok büyük bir olay gerçekten.
Yaşamadığım için anlayamıyorum tabi.
Allah korusun inşallah başıma gelmez
Du bakalım. Madem konu ciddi, detaylı şekilde masaya yatıralım. Öncelikle erkek öğrt.nin branşı nedir? Kapının orda ona bakarken başı ne tarafa eğikti , yüz ifadesi nasıldı? Küçük görmeyse başka, hüzünse başka... Kıza yol vermediği gün kapının ne tarafına yakındı? Bunlar önemli.

Meslekte ilk yılı ve dışardan nasıl göründüğünü bu adamın bu anlamsız hareketleri ile mi değerlendireceksiniz?

Başka öğretmenlerden hangileri dik dik bakıyor mesela?

Öğrenciler de bakıyor mu?

Sabah günaydın filan mı diyorlar yoksa ?

Büyükannem bu kadar güzel supangle yapmayı nerden öğrendi?

Benim devreler yandı bu konuda.

Hayır bir değil 2 öğretmen. Birinin aklına düşmüş öbürüne anlatmış. Öbürü de saçmalama dememiş, buraya konu açmış.

Çocuklarımız kimlere emanet ya rabbim

Hayır arkadaşımın görüştüğü biri var

Arkadaşım biraz alıngan biri kızlar o yüzden merak ettik hoşlantı söz konusu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…