Sizce..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar..
Arkadaşım 2.evliliğini yaptı, ilk evliliğinden bir kızı ve bir oğlu var. Evlendiğinde oğlu babasının yanındaydı bu sene geldi ama başta çocukları hiç sorun etmeyen eşi sorun etmeye başladı, boşanmanın konuşulmasına kadar gitti işin boyutu.
Arkadaşım kandırılmanın verdiği üzüntü ve 2.kez boşanmış olma ihtimalinin verdiği çaresizlikle çok üzgün ve ağlaya ağlaya çocuğu yatılı okula vermeye karar verdi.
Eşi, küçük kıza hırçın davrandığı için de artık istemediğini söylemiş ben bunu sadece vicdanını rahatlatmak için söylediğini düşünüyorum,ve bunu ona söyledim eşine fazlasıyla kızgın ve kırgın ama elimden bi şey gelmiyor 2.kez boşanmak istemiyorum diyor ha yatılı okula verdiğim halde dahi sorun çıkarırsa o zaman ne yaparsa yapsın diyor.
Arkadaşım geçmişte ilk eşinden dolayı yaşadığı sıkıntılardan olsun, hala yaşadığı sıkıntılardan dolayı olsun çok naif ve kırılgan..
Yatılı okula verme durumunu asla onaylamıyorum ama sert konuşup kırmak da istemiyorum çünkü içinde neler yaşadığını o bilir. O yüzden hiç yorum yapıp ne diyeceğimi bilemiyorum..Sizce keskin ve sert bi şekilde yanlış yaptığını mı söylemeliyim, veya arkadaşımın ne yapması konusunda sizin fikriniz nedir..

Ben yerinde olsam niye kızı sorun etmiyor da erkeği sorun eder diye düşünürdüm açıkçası. Gayette sert konuşurdum. Çocuğunu iki günlük koca için yatılı okula yollayan annelere hiç saygım yok. Bence sizin de olmasın. O hassas alıngan arkadaşınızdan bin kat daha hassastır oğlu eminim ki.

Çocuklar kaç yaşında?
Başka bir yolu olmalı

Arkadaşınız hiç anne olamamış ki

Kızmayın demişsiniz ama çocuğun suçu günahı ne ?
Anne de bir adam için kapıyı gösteriyorsa kusura bakmayın ama o çocuk ne yapsın ? Kime güvensin ? 2.kere boşanınca ne oluyor,kapıdan adım attığı an taşlanacak mı sanki ? Kimsenin umurunda değil artık kim ne yapıyor,kaç ilişkisi olmuş falan filan yıl 2020 olacak,her ne kadar eleştirsek de ülke eskisi kadar kötü değil bu boşanma durumlarında,arkadaşınız abartmasın bu kadar.İki konuşulur sonra herkes unutur.Güneydoğu'da oturuyorum bakın,akrabam 3.kez evlendi,kadın sürekli geziyor eşiyle,çok da mutlu.Siz çevreye suç işlemiş gibi yansıtırsanız insanlar da öyle davranırlar.

Hani bi kac gün önce bir çocuk annenin sevgilisi tarafından dövülüp öldürüldü ya. Hani kadın nasıl göz yumar felanda filan soruluyor ya. İşte böyle kadınlar göz yumar. Böyle kadınlar evlatlarına sahip çıkmıyor. Allah bildiği gibi yapsın arkadaşınızı da. Yok kirilganmis felan. Beter olsun

Aman 2. Kez boşandı demesin elalem diye alcak bir adamla evli kalması daha mı iyi, üstelik öz oğlunu nasıl yurda verir, yarın nasıl hesap verecek, buna bence yorum yapılmaz karakter meselesi

Düsüncesi bile korkunç. Yatili okul. Kizim geçenlerde yeni okula basladi ve acaba mutlumu, yemegini iyi yiyormu diye kafayi bozuyordum, yani birak yatili olmasi.

Hiçbir erkek, evlattan daha önemli olamaz. Ve anliyorum, bu baze kadinlar için kolay degil, etraf, adet felan derken. Baze kadinlar erkek daha önemli diye kodlaniyor küçüklügünden beri.

Ancak eger çoçugun babasindan vaz geçebildiyse, bu adamdanda vaz geçebilir. Hele Türkiyede yatili okullar hiç güvenilir degil. O çoçuk orda travma olur, terapi yillarini alir.

cocugunu yatılı okula mı vermıs
sırf bosanmamak ıcın mı
o koca o kadına daha neleeer yapacak neler.
cocugunu yatılı verdıgıne degdı mı annelıgı şaha kalktı mı madalya taktılar mı harıka es dıye
kendısıne zerre deger vermeyen adam ıcın cocugunu yatılı verdı ya
yazıklar olsun ona bukadar koca delısı olmasın ayıp

Çocuğu postalayacak yani?? Sebep?
2.evliliği ya elalem ne der? Bunu aklından geçirmesi bile çocuk için yıkım. Sonuç ne olursa olsun sokakta kalacağımı bilsem yine bırakmazdım çocuğumu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…