Tamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorumÇocuğun psikolojisi ne olacak merak ediyorum.
Yok çok kötüymüş de falanmış da
Burda körpecik bir çocuk söz konusu daha hayata yenık başlaması söz konusu.
Kimse kimseyi kamdırmasın.psikolojisinin kötğ olması durumu hafifletmiyor.
Yapacak bir şey yok demek ki kendisine mutluluk dilemiyorum başka bit sebepten boşanmak zorunda kalacak ya da bu adamın her seyıne tamam diyecek.Tamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorum
Arkadaşınız sanıyor mu ki, başta 10 çocuğun olsa kabulüm diyen adam sözünde durmadığı çin çocuklarından vazgeçince o biricik kocasının gözünde bir kıymeti kalacak. O evlilikte bir sözü bir ağırlığı olacak. Bundan sonra kocası ne derse o olacak. Allah başka yerden çıkartır o çocuklarına yaptığı haksızlığıTamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorum
Koca için ölecekse iki çocuğunu da yurda versin ve bu kocadan çocuk yapmasın sakın.Tamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorum
evet akliniza gelebilecek en sert ve keskin sekilde söylemlisin. amma kiymetli kocan varmis demelisin, oglunu sokaga atacak kadar degerliymis bi adamin kucagi senin icin demelisin. öz evladina s....tiri ceken kimbilir baskalarina neler yapar demelisin. bidaha asla yüzünü görmek istemiyorum demelisin. annelikden yoksun koca delisi demelisin. sonrada bidaha asla yüzüne bakmamalisin. belki bu sekilde söylersen akli basina gelir.Elbette ben de buradaki kadınlarla aynı fikirdeyim, bi oğlum var uğruna neler yapmam ki o yüzden bu konu beynimi, vicdanımı kurcaladı ki konu açtım, yapmaması gerektiğini söyledim ama daha yumuşak kelimelerle, ne biçim annesin diye sert cümleler kurmadım çünkü çok kötü bi durumda psikolojisi berbat o kadar üstüne gidemedim bunu soruyorum aslında yine de sert ve keskin cümlelerle mi söylemeli miyim diye, ben bende kalsın teklifini dahi sundum en azından ev ortamı olsun diye, kabul etmedi
vaaaay beeee kadindaki istaha bak kocasiz kalmakdansa kendini öldürecek. iste bunlar gibi yaratiklar yüzünden cocuklar ölüyor. kendine bisey yapmaz korkmayin. bu kafadaki kadin bunu birakir digerini alir.Tamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorum
Çocukları anasız bırakmaya kararlı yani...Tamam da ben ne yapabilirim kadın 2.kez boşanırsam kendimi öldürürüm diyor. Yanlış yaptığını da söyledim ne yapmam lazım bilmiyorum
ha bide o koca meraklisina sunu söyleyin, ilk ciddi tartismada ugruna evladini attigi adam suratina hic cekinmeden ne kadar cibilliyetsiz haysiyetsiz onursuz gurursuz oldugunu kendi oglu icin bile dik duramadigini yüzüne vuracak. asla tam anlamiyla o kadina güvenmeyecek o adam, benim icin oglundan vaz gecen, yarin baskasi icinde benden vaz gecer diyecek.
olacaga bak sen. böyle birine de ancaTabi önce kendi başka bir kadın için ondan vazgeçmezse
Bence biraz abartmışsınız 18 yasına gelmiş çocuk sizin peşinizden dolanması ı istemez zaten bireysel takılmak arkadas edinmek isterSurda 2 yıl sonra oğlum üniversite ye gidecek babasına bizde peşinden gidelim yalnız birakmayalim diyorum muhtemelen öylede olacak .çocuklarım neredeyse bende oradayım diyorum taki evlenene kadar
Zaten yaşama sebebimiz çocuklar değilmi.
çok naif ve kırılgan..
Mune konumu kapatabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?