- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Olmuş bir kere sakin ol. Biz de ilk üç ay söylemeyelim dedik valla ben dayanamadım söyledim. Bir şey olmaz Allahın izniyleŞimdi size bişey sorcam arkadaşlar,
Ben 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendik ve kese falan görmedik çok yeni diye.esimle bi karar aldık kimseye soylemicez diye ama gitmis benden gizle halasına söylemiş halası da kızına kızıda herkezedaha ortada net bişey yokken bende hamileliğin verdiği psikolojiyle delirdim ağla ağla çok kötü oldum cunku istemiyodum 3 aydan önce insanlar bilsin defalarca uyardım söyleme kimseye diye şuan çok sinirliyim eşim işte gelince onu öldürmek istiyorumsiz olsanız ne tepki verrdiniz
Demek ki çok sevindi hevesini kursağında bırakmayın lütfen adamın biraz sitem yeterliŞimdi size bişey sorcam arkadaşlar,
Ben 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendik ve kese falan görmedik çok yeni diye.esimle bi karar aldık kimseye soylemicez diye ama gitmis benden gizle halasına söylemiş halası da kızına kızıda herkezedaha ortada net bişey yokken bende hamileliğin verdiği psikolojiyle delirdim ağla ağla çok kötü oldum cunku istemiyodum 3 aydan önce insanlar bilsin defalarca uyardım söyleme kimseye diye şuan çok sinirliyim eşim işte gelince onu öldürmek istiyorumsiz olsanız ne tepki verrdiniz
Tabiki ilk benim olmuycak ama sürekli aynı soruları duycamonu geçtim benim düşüncemi biseye saymiyo onemsemiyo demek buHayir da soyleyince ne oluyo.3 cocugum var .ucunde de daha test yapar yapmaz herkes duymustu.bir turlu anlam veremiyorum boyle saklayanlara.ilk defa cocugu olan siz degilsiniz merak etmeyin.hicbisey olmaz.
Bendr aynisini dusundum vallaBundan sonraki çocuğu 3 aylık olana kadar eşinize de söylemezsiniz
Ben şaka yapmıştım ama ciddiye almışsınızBendr aynisini dusundum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?