- 30 Ocak 2017
- 14.746
- 200.096
- 598
- Konu Sahibi atalente35
-
Ya şu üzgün halimle bile güldüm sagolun . doğru haklisinizda ne bilim ben böyle olsun istemedim ama yapcak bişey yokAdam kapıdan girince baltayla üzerine doğru kosarsan ciddiyetini kesin net anlayacaktırbir dur kız Ben olsam bu hareketi tatlı bulurdum adam baba olmak istiyor. Farz et ki olmadı en fazla ne olabilir? Millete karşı yüzünüz kizaracak değil ya. Bir özür metni de yazacak değilsiniz
Umarım bu zaman aralığında o korkunç sahne yaşanmamıştırYa şu üzgün halimle bile güldüm sagolun . doğru haklisinizda ne bilim ben böyle olsun istemedim ama yapcak bişey yok
Keşke sizin düşüncelerinizi onemsemeyen ve bunu hep yapan adami baba yapmasaydiniz.Tabiki ilk benim olmuycak ama sürekli aynı soruları duycamonu geçtim benim düşüncemi biseye saymiyo onemsemiyo demek bu
Aynen haklısınız uztmayayim ozaman ama iki tribimide atarimUmarım bu zaman aralığında o korkunç sahne yaşanmamıştırüzülecek ne var canım. Bir dur bakalım daha hiçbir şey belli değil. Bilsinler ne olacak. Sen şimdi adama bu yüzden kizarsan adam çocuk sevincini De unutacak. Tartışmalar bu sevincin önüne gecicek. Sizin şimdi mutlu olmanız lazım
İki söylen geç o zamanAynen haklısınız uztmayayim ozaman ama iki tribimide atarim
Yok ya çok sinirliydim ama burda yazılanları gördükten sonra biraz daha anlayışlı olmaya karar verdim sanırım ben biraz abartmışımKeşke sizin düşüncelerinizi onemsemeyen ve bunu hep yapan adami baba yapmasaydiniz.
Madem bu huyuna ragmen bebek yapmaya karar verdiniz, demek ki huyunu suyunu seviyorsunuz adamın :) bunca tribe tantanaya gerek yok. Kirildiginzii belli edin yeter.
3 ay kimseye soylemeyelimler, duyar duymaz işenmis çubugu nette paylasip duyuralimlar, cinsiyeti dogumda ogrenelimler, cinsiyet partisi yapalım yedi düveli cagiralimlar... bunlarin hepsi kari ve koca karsilikli istiyorsa guzeldir. Biri mantikli bulup digeri istemiyorsa yapilmasa da olur. Siz de saklamak istemissiniz . En doğal hakkiniz. Ablamin bebeğini de 3. Ayda ogrendik mesela. Ama belli ki esiniz heyecanli,bunu herkese soylemek istiyor. Icinde tutamiyor,o tebrikleri almak istiyor. .. boyle durumlarda onu da düşünmeniz gerekir.
İnsan ici icine sigmadigi zamanlar en alakasiz insana bile soylemek ister icindekileri.
Ne guzel bebeğiniz de olacak. Boyle bir konudan hungur hüngür aglamali kavga etmeye,agzinizin tadini kacirmaya gerçekten gerek var mi?
bence siz hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez "ama ben hamileyim, hamileliğin verdiği etki vs" moduna erkenden girmişsinizŞimdi size bişey sorcam arkadaşlar,
Ben 4 haftalık hamileyim daha yeni öğrendik ve kese falan görmedik çok yeni diye.esimle bi karar aldık kimseye soylemicez diye ama gitmis benden gizle halasına söylemiş halası da kızına kızıda herkezedaha ortada net bişey yokken bende hamileliğin verdiği psikolojiyle delirdim ağla ağla çok kötü oldum cunku istemiyodum 3 aydan önce insanlar bilsin defalarca uyardım söyleme kimseye diye şuan çok sinirliyim eşim işte gelince onu öldürmek istiyorumsiz olsanız ne tepki verrdiniz
Eşiniz yaşıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?