• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilin başı bağlı sonuçta arkadaşına uyarak kızlarla takılması çok yanlış ama bazen arkadaşlar yüzünden de öyle bir duruma düşebilir insan sevgilini savunmuyorum ama anlattığı kadarıyla sadece orada yanlarında durduysa arkadaş kurbanı diyip arkadaşıyla görüşmeni istemiyorum de.
Ama bir şeyler yaşamadığından emin değilsen evlilik işini uzat bence

peki gözlemden kastınız ne mesajlarını mı takip edeyim neyine bakayım? corona var dışarıya cıkamıyoruz kendi içimizdeyiz,işe gidiyor işi bitince bana geliyor son 2 aylık rutinimiz bu. dışarı cıksa belki dikkat edicem ama. yollar acılır acılmaz da ailesi bize gelmek istiyor. kapana kısılmıs gibiyim.
Genel hal tavrına bakın. Eskisi gibi mi yoksa değişen bir şey var mı? İletişiminiz, ilişkiniz, size olan tavırları aynı mı? Başka kadınlarla olan bir durumdan bahsetmiyorum, gizlediği bir şey var ise bu yaşananların üstüne eskisi kadar rahat davranamaz.

Ha hiç belli etmeyip de aldatan adam yok mudur? vardır elbet de erkeklerin çoğu bu konuda pek zeki sayılmaz :KK45:

bana adam yani sevgiliniz şey geldi rahat. yani aldatmışsa bile salladığını düşünmüyorum.Yani ne yaptıysa yaptığı şeyin ihanet kavramı içinde olduğunu düşünmüyor. Bir bilgim yok tabii hissiyatım böyle, umursamıyor zaten muhtemelen önemsiz birşeydi.Arkadaşı etkili olmuştur diyemem eşşek kadar adam ama arkadaş gerçekten önemli.
evet rahat ama ihaneti ihanetten saymayacak kadar değil. en ufak bir duyum veya öğrenmem de bir saniye durmam giderim biliyor bence bunu.
Yaşı duyunca biraz şaşırdım 33 yaşında adam hala arkadaşının yönlendirmesi altındaysa bu kırmamak değil bildiğin tercihtir. Boşuna arkadaş üzerinden konuşmasın kendi işine geleni hoşuna gideni yapıyordur.
yönlendirmesi değil aslında da, hani şey gibi sanırım 10 senelik arkadaşının diline yenge yüzünden beni sattın olayına girmek istemiyor gibi geliyor bana. yine yazısmalarını gördüm, abi sen değil de yengeden ödüm kopuyor yazmış salak.

Genel hal tavrına bakın. Eskisi gibi mi yoksa değişen bir şey var mı? İletişiminiz, ilişkiniz, size olan tavırları aynı mı? Başka kadınlarla olan bir durumdan bahsetmiyorum, gizlediği bir şey var ise bu yaşananların üstüne eskisi kadar rahat davranamaz.

Ha hiç belli etmeyip de aldatan adam yok mudur? vardır elbet de erkeklerin çoğu bu konuda pek zeki sayılmaz :KK45:
benim ki bu konularda ultra salak bence.
teeee 3 yıl önce flörtleştiği/fuckbuddy vs kadınların mesajlarının oldugu sosyal medya hesabının şifresini şunu silsene diye şak diye vermiş bütün bekar hayatına dair mesajları okumuştum:halay:

Sevgilin başı bağlı sonuçta arkadaşına uyarak kızlarla takılması çok yanlış ama bazen arkadaşlar yüzünden de öyle bir duruma düşebilir insan sevgilini savunmuyorum ama anlattığı kadarıyla sadece orada yanlarında durduysa arkadaş kurbanı diyip arkadaşıyla görüşmeni istemiyorum de.
Ama bir şeyler yaşamadığından emin değilsen evlilik işini uzat bence
yaşamadığını düşünüyorum. ama oldu ikidir aynı arkadaşı yüzünden kalbim kırılıyor. onun anlaması lazım. görüşme deme hakkını kendimde görmüyorum.
Haklısın bacım hemde sonuna kadar.
Madem sevgilinlik bişey yok neden anlatmamış...
hayır aynısını yapıcam görecek bakalım

benim ki bu konularda ultra salak bence.
teeee 3 yıl önce flörtleştiği/fuckbuddy vs kadınların mesajlarının oldugu sosyal medya hesabının şifresini şunu silsene diye şak diye vermiş bütün bekar hayatına dair mesajları okumuştum:halay:
O yüzden diyorum bana samimi geldi erkek arkadaşınız, bir şey yaptığını düşünmüyorum.

Şu yenge yüzünden sattın muhabbeti de tüm erkek gruplarında var muhtemelen, bu arkadaşlar ne hikmetse beylerin bekar hayatına aynen devam etmesini umuyolar. Yok sürekli buluşalım, yok ukrayna'ya tayland'a gidelim falan. Laf etsen karışıyo oluyosun etmesen daha fazla şey istiyolar. Çok sinir bozucu.

yaşamadığını düşünüyorum. ama oldu ikidir aynı arkadaşı yüzünden kalbim kırılıyor. onun anlaması lazım. görüşme deme hakkını kendimde görmüyorum.

hayır aynısını yapıcam görecek bakalım

Şunu da belirtmek istiyorum sevgilim de olsa biri bana arkadaşınla görüşme derse arkadaşımı tercih ederim. Bu konudaki düşüncenizi de çok doğru buluyorum. Ama belli konulara da sınırlandırma getirmesi gerektiği kesin, bunu da enişte beyin düşünmesini sağlamanız gerekiyor birazcık daha.

merhaba, yaşlar 25 ve 33.
bilmiyorum olabilir umarım salak yerine konmamışımdır.
Bu yaşta daha olgun davranışlarda bulunması gerekirdi. Dikkatli gözlemleyin. 33yasinda sağlıklı bir erkeğin tatilde kızlarla sadece yüzdük demesine inanıyor musunuz peki?

merhaba, yaşlar 25 ve 33.
bilmiyorum olabilir umarım salak yerine konmamışımdır.
ya 30'larında kazık kadar adamlar sahilde ergenler gibi tinderdan kız düşürmeler falan çok çiğ hareketler ya.çok rahat yalan söylemesi, deyim yerindeyse seni ayakta uyutması.Güvenin sarsıldıysa geçmiş olsun, böyle ömür geçmez.daha yaşın da çok genç.benim hiç hoşuma gitmedi adam şahsen :/

evet arkadaşı tanışmış sabah denizde takılmışlar,denizden sonra da gece arkadaşı hep cıkıyordu zaten yine geceye onlarla devam etmiş. (bana söylenen bu)
sevgilim odaya gecince konuştuk telefonla ama kapattıktan sonra ne oldu bilemem.
gerçekten odaya geçti mi yoksa sessiz bi yerde mi konuştu sadece? hadi diyelim odadaydı görüntülü gördünüz uyuycam deyip gecenin bi yarısı çıkıp aldatan benim de başıma geldi.masum olsa saklamaz sana da telefonda X'in işleri işte ben odaya geldim benim işim olmaz bilirsin, o çıktı takılıyo gündüz tanıştıklarıyla vs diye anlatabilirdi olanları.

Bu isi kurcalamadan sakın evlenmeyin, burdan bisi cıkmaması imkansız cünkü, erkekler temiz oldukları konuda asla bisi saklamazlar hatta o dönem size derdi ki kaydırmalı aplikasyondan birileriyle tanıstı o, ama ben odamdayım. Bunu saklaması hiç iyiye işaret değil, simdi üstünden 1 sene gecmis nasıl deşeceksiniz bilmiyorum. Bunları laf olsun diye demiyorum, 7 yıllık kendimden cok güvendiğim sevgilimle evlendim ve ikinci ayımda nisanlılık döneminde yani 1 sene önce bu tip tek gece olayı oldugunu ortaya cıkardm ve bosanıyorum. Cidden hiç ama hiç beklemezdim, lütfen evlilik konusunda acele etmeyin lütfen
Yaşamış olduğunuz duruma çok üzüldüm. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

Şunu da belirtmek istiyorum sevgilim de olsa biri bana arkadaşınla görüşme derse arkadaşımı tercih ederim. Bu konudaki düşüncenizi de çok doğru buluyorum. Ama belli konulara da sınırlandırma getirmesi gerektiği kesin, bunu da enişte beyin düşünmesini sağlamanız gerekiyor birazcık daha.
benim gibi düşünen birini bulmak çok mutlu edici. ben de dediğiniz gibi her insanın aklı oldugunu ve neye nasıl kullanmasını gerektiğini fark ederek yaşamalı diye düşünüyorum. eğer düşünemiyorsa demekki yapacak birşeyimiz yok demektir

Bu yaşta daha olgun davranışlarda bulunması gerekirdi. Dikkatli gözlemleyin. 33yasinda sağlıklı bir erkeğin tatilde kızlarla sadece yüzdük demesine inanıyor musunuz peki?
beni gecelik tatil ilişkisinden fazla sevdigine inanmak istiyorum.
wp eski mesajlarını da okudum,gruplarda vs ve sonrasında bunun muhabbeti dönmemiş olsa dönerdi sanırım. çünkü bu minvalde çok muhabbet dönmüş.

ya 30'larında kazık kadar adamlar sahilde ergenler gibi tinderdan kız düşürmeler falan çok çiğ hareketler ya.çok rahat yalan söylemesi, deyim yerindeyse seni ayakta uyutması.Güvenin sarsıldıysa geçmiş olsun, böyle ömür geçmez.daha yaşın da çok genç.benim hiç hoşuma gitmedi adam şahsen :/

gerçekten odaya geçti mi yoksa sessiz bi yerde mi konuştu sadece? hadi diyelim odadaydı görüntülü gördünüz uyuycam deyip gecenin bi yarısı çıkıp aldatan benim de başıma geldi.masum olsa saklamaz sana da telefonda X'in işleri işte ben odaya geldim benim işim olmaz bilirsin, o çıktı takılıyo gündüz tanıştıklarıyla vs diye anlatabilirdi olanları.
öncelikle yorumun için teşekkür ederim gizemliaslı,yorumlarını begendiğim üyelerden birisin sen de.
ya arkadaşını ilişkimizin ilk haftalarından beri biliyorum. 7 senelik ilişkisinde bile kızı aldatmış durmuş kız sonradan fark edip ayrılmış. o yüzden cocugu hiç sevmiyorum zaten, içgüdüsel olarakta kıl oluyorum adını duyunca,70inde de kız düşürür bu.
güvenim sarsıldı evet maalesef çok üzgünüm.
odaya geçtiğine eminim ama tabi sonrasında çıkmış olabilir da işte bunu düşünmedim hiç. yalan söylüyor olmasına takıldım mevzu sanki aman duyarsa kıyameti koparır haberi olmasınmış gibi geliyor ve ben bunu dahi hazmedemiyorum. başka bişey olsaydı eger zaten anlatmazdı bunu dahi.

O yüzden diyorum bana samimi geldi erkek arkadaşınız, bir şey yaptığını düşünmüyorum.

Şu yenge yüzünden sattın muhabbeti de tüm erkek gruplarında var muhtemelen, bu arkadaşlar ne hikmetse beylerin bekar hayatına aynen devam etmesini umuyolar. Yok sürekli buluşalım, yok ukrayna'ya tayland'a gidelim falan. Laf etsen karışıyo oluyosun etmesen daha fazla şey istiyolar. Çok sinir bozucu.
1 haftalıgına kavga cıkar küs kalın o bir hafta da ukraynaya gidelim dönünce affettirirsin kendini mesajı gördü bu gözler. arkadaşları yönünden şanssızım : )

KudrAlobar KudrAlobar merhaba,siz de düşüncelerini begendiğim üyelerdensiniz. müsait olunca yazabilirseniz sizin de yorumunuzu okumak isterim.

Sadece konuyu okudum, başka ayrıntı verdiysen bilmiyorum. Ona göre yorumlicam.

Yalan mı söyledi yoksa sadece söylemedi mi? Sadece söylemediyse büyütecek bir şey yok, ara sıra çoğumuz yapıyoruz böyle şeyler.

Güveniyorsun, kıskanç değilsin, kısıtlamıyorsun ama yalan söylüyor. Ancak yediği ciddi bir halt yok. Bu durumda sağlam bir tekrarı olursa... konuşmasıyla durumun fazla büyütülmemesinden yanayım galiba.

Sadece konuyu okudum, başka ayrıntı verdiysen bilmiyorum. Ona göre yorumlicam.

Yalan mı söyledi yoksa sadece söylemedi mi? Sadece söylemediyse büyütecek bir şey yok, ara sıra çoğumuz yapıyoruz böyle şeyler.

Güveniyorsun, kıskanç değilsin, kısıtlamıyorsun ama yalan söylüyor. Ancak yediği ciddi bir halt yok. Bu durumda sağlam bir tekrarı olursa... konuşmasıyla durumun fazla büyütülmemesinden yanayım galiba.
öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim
evet bu açıdan bakarsak "söylemedi" oluyor. çünkü dediğim gibi ben sorup sorgulayan biri değilim, kiminle gittiniz kaç kişi gittiniz vs diye hiç sorgulamadım. denize indik,yüzdüm oturuyorum minvalinde oldu. tatilin son iki günü başka arkadaşı daha gelmişti hatta onu da sonradan öğrendim çok sallamadım yani kimler kaç kişiler vs öyle baskılayıcı bir yapım yok keşke olsaymış en azından didikler iyice sorardım böyle sonradan didikleyince çıkmazdı.

yaptım o konuşmayı ve ciddi tartıştım tam 3gün. sizinkiler gelmesin istemiyorum bu işi askıya alıyoruz dedim. çok sinirlendi ben seninle ömrümü geçirip aile olmak istiyorum seninle yaşlanacak kadar seviyorken bunları yapıp nasıl ertelersin diyip o da yükseldi.(bir daha yapmayacağım böyle bir şey hata oldugunu düşünmüyorum çünkü benim misafirlerim değildi ama senin için problemse bir daha olmaz dedi)
sonrasında kavga sevişmesi yapıp dağıldık ben işimdeyim uzun süreli nöbetim var ve hala ona karşı sogugum. arayıp ne oldu niye böylesin diyor, elinin körü oldu. baya uzun yazdım gözlerinden özür dilerim.

Çok üzücü bir durum başınıza gelen, geçmiş olsun. Yeni üyeyim ve bu bana konunuz ya da ilişkiniz hakkında ne kadar cevap verme hakkı verir bilmiyorum. Belki söylediğime katılmayanlar da olacaktır ama 33 yaş bir erkek için artık mantıklı kararlar alması gereken yaş bence, elbette birlikte olduğunuz insanın mizacını siz daha iyi bilirsiniz. Konuya farklı bir taraftan yaklaşmak istiyorum, sevgili için arkadaşın silinmemesi gerektiği ile ilgili bazı ifadeler okudum ve katılıyorum buna. Fakat bunun istisnai durumları olması gerektiğini düşünüyorum. Sevgilinizin arkadaşı kız arkadaşını aldatmış, anladığım kadarıyla kadınlara düşkünlüğü var ve doğru mu tabir ediyorum bilmiyorum ama alem peşinde bir insan. Bence sevgilinizin etrafında böyle bir insan olmamasını istemenize rağmen bu konuda sıkboğaz etmemenizin sebebi de sevgilinize olan güveniniz. Ancak sevgiliniz kendisine hayrından çok zararı dokunmaya başlayan bu insanı neden bir terazide tartmıyor? Sonuçta sizin bu insandan hoşlanmamak için geçerli sebepleriniz var, yalnızca sizin değil sevgilinizin de belki arkadaşı olduğu gerçeğini göz ardı edip objektif baksa sebepleri olacak. Bakın, size evlenin evlenmeyin güvenin güvenmeyin diyebilecek bir konumda değilim. Sevgiliniz belki gerçekten kötü niyetli olmayabilir. Ama bu tarz arkadaşlarıyla her vakit geçirdiğinde aklınızda sorular oluşup oluşmayacağından lütfen emin olun. Bazen bunu sağlamanın yolu sevdiğiniz insanı gözlemlemekten ve davranışının sizde uyandırdığı hisler hakkında açık bir şekilde iletişim kurmaktan geçer. Üstü kapanan ve çözülmeden geçiştirilen mevzuların tekrar patlak verme olasılığı çok yüksek, bu ilişkinizi yıpratır.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu, umarım en kısa sürede sorunlarınızın üstesinden kendi uygun bulduğunuz şekilde gelebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X