Şu an bu virüsün aşısı , tedavisi yok ;Hanımlar bu normalleşme süreci hakkımda ne düşünüyorsunuz? Az önce milletin deli gibi bavul yaptığına, alışveriş için dışarı çıktığına sahit oldum ben otobüse bile binmek istemiyoruö sırf bu yüzden mecbur olduğumuz yere 45 dk olsa bile yürüyerek gidiyorum ben mi abartıyorum insanlar da mı var bir şey?
Benim de işim için çıkıyorum zaruri durumlar için elbeette çıkmak durumundayız. Ben kafete tatile avm ye gidenler için dediöŞu an bu virüsün aşısı , tedavisi yok ;
O sebeple virüsle yaşamayı öğrenme aşaması bunlar.
Ben de 3 aydır çıkmıyorum ama zorunlu staj uygulamam var , çıkmak zorundayım.
Siz çok rahattınız aslında neden böyle dediniz ki şimdi. İşlerin bu kadar ciddileşeceğini öngöremediniz demek. Benim bir konumda 'sıradan insanın hayatında herşey kolay hop sınırlar kapatılsın hop uçuşlar durdurulsun ekonomi biter' vb bir şeyler yazmıştınız hatta demiştim insan hayatı ekonomiden daha önemli diye daha sonra da bağışıklığınızın aslında tavan olduğundan, virüsün size bulaşşa da etkilemeyeceğinden bahsetmiştiniz süreç devam ederken konsere gideceğinizden falan neyse sonuç olarak normalleşme süreci hakkında şaşırdım böyle yazmanıza ekonominin toparlanması lazım böyle nereye kadar giderdi ki zatenBen sayın cumhurbaşkanımız miting yapana ya da cemaatle cuma namazı kılana kadar normalleşmeyi düşünmüyorum. Evdeyiz... Belki sahile, ormana falan gidebilirim ama o kadar.
Bende, kalabalığa giremiyorum artıkBugün işe başladık Kurumda yemek bile yemedim. Bende anlamıyorum kimse o kadar da takmıyor gibi
Siz çok rahattınız aslında neden böyle dediniz ki şimdi. İşlerin bu kadar ciddileşeceğini öngöremediniz demek. Benim bir konumda 'sıradan insanın hayatında herşey kolay hop sınırlar kapatılsın hop uçuşlar durdurulsun ekonomi biter' vb bir şeyler yazmıştınız hatta demiştim insan hayatı ekonomiden daha önemli diye daha sonra da bağışıklığınızın aslında tavan olduğundan, virüsün size bulaşşa da etkilemeyeceğinden bahsetmiştiniz süreç devam ederken konsere gideceğinizden falan neyse sonuç olarak normalleşme süreci hakkında şaşırdım böyle yazmanıza ekonominin toparlanması lazım böyle nereye kadar giderdi ki zaten
Hayran demeyelim de hafıza diyelimAhahah hayranlarım çok da bu kadar cümlesi cümlesine takip eden ilk kez gördüm. Tebrikler.
Evet bağışıklığım çok yüksek, düşüremiyoruz, kendim için rahatım. Konsere gidemedim iptal oldu. Ama salonun kapısına kadar gittim, evden son çıkışımdı. sizin konunuzda da yazmış olmalıyım organ nakilli bir ablam ve 73 yaşında astım hastası bir annem var. Onları koruyabilmek için kendimi korumak zorundayım.
Ben hayran ya da seyirci kitlem diyorum, keyifli oluyor.Hayran demeyelim de hafıza diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?