Sizce?

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.687
133
Hanımlar bu normalleşme süreci hakkımda ne düşünüyorsunuz? Az önce milletin deli gibi bavul yaptığına, alışveriş için dışarı çıktığına sahit oldum ben otobüse bile binmek istemiyoruö sırf bu yüzden mecbur olduğumuz yere 45 dk olsa bile yürüyerek gidiyorum ben mi abartıyorum insanlar da mı var bir şey?

Şu an bu virüsün aşısı , tedavisi yok ;
O sebeple virüsle yaşamayı öğrenme aşaması bunlar.

Ben de 3 aydır çıkmıyorum ama zorunlu staj uygulamam var , çıkmak zorundayım.

Şu an bu virüsün aşısı , tedavisi yok ;
O sebeple virüsle yaşamayı öğrenme aşaması bunlar.

Ben de 3 aydır çıkmıyorum ama zorunlu staj uygulamam var , çıkmak zorundayım.
Benim de işim için çıkıyorum zaruri durumlar için elbeette çıkmak durumundayız. Ben kafete tatile avm ye gidenler için dediö

Ben normalleşme diye bakmıyorum olaya bence anormalleşme süreci bir kaç gün sonra sokağa salınanları karantinaya alırlar biraz karantina biraz özgürlük derken öyle öyle yaşayıp gideriz sanki virüs değil de gripmiş gibi davranmakta saçmalık onca insanın akın ettiği yerde 1 metrelik alan olsa ne olur olmazsa ne olur saten solunum yoluyla bulaşan bir hastalık gerisini siz düşünün ben rahat olacağımı sanmıyorum dün eksikler için dışarı çıktım hiç rahat değildim bi süre de böyle olucam

İstanbulda yaşıyorum ben ama ailem başka bir ilde. Onların yaşadıkları yer kalabalık olmayan bir muhit, orman var etraflarında kendi arabamla oraya gitmek bizim için daha iyi olabilir diye düşünüyoruz eşimle. İstanbulda milyonlarca kişiyle normalleşmek daha korkutucu geliyor bize. İnanın insanlar sadece sokağa çıkma yasağında evlerindelerdi bu süreçte. Ama bilmiyorum ne yapıcaz. Düşünüyoruz işte biz de kara kara.

Normalleşme icin aslinda saglik bakani gayet acik ve net bence.

Sosyal mesafe 1.5 metreyi koruyun,
Maske takın,
El hijyenine dikkat edin diyor.

Simdi ben 1.5 metre sosyak mesafe ile arkadasimla kahve icmeye gidebilir miyim?
Keyfi toplu taşıma kullanılabilir miyim?
Ev oturmasi yapabilir miyim?
Tatile gidebilir miyim?
Mesela maske ile mi guneslenecegim? Nasil olacak?
Ben isin icinden çıkamadığım icin aynen devam ediyorum.

Fazladan ailelerle görüştük 2.5 ay sonunda.
Sarilma öpüşme vs yok.
Ama tabi sosyal mesafe falan da korunmuyor.
Herkes sadece markete evden ciktigindan allah a emanet diyoruz artik.
Ruh sagligimizi da bir yerde korumak durumundayız :)

Minibüsler için sözde kota vardı, belli bir sayısının üstüne çıkamıyorlardı, tıklım tıklım geçiyor kapımın önünden, çok gerekliymiş gibi dibimdeki Kırathane açılmış şimdiden dolmuş maşallah. Aslında vaka sayısı bayağı azaldı, milletimiz azıcık özverili davranıp mesafe ayarlasa yavaştan eski günlere dönebilirdik. Ben yazdığım sebeplerden karantinada kalmaya devam edeceğim.

ben bir termos çayımı alıp kalabalık olmayan kıra bayıra gidip temiz hava eşliğinde çayımı yudumlamak istiyorum bu kadarını hakkettim bence☺

2,5 aydır evdeyim. Ofise sanırım 4-5 kez anca gittim bu süreçte.
Bu sene tatil planı yok, yazlığıa gidicez online derslerin bitmesiyle birlikte.
Çocuklar artık evde kafayı yiyecekler yoksa. Bahçe, sahil en azından vakit geçer.
Bir süre daha homeoffice ara ara ofise uğrayarak işlerimi yürüteceğim. Yaz sonuna kadar tedbirli bir şekilde yaşamaya devam. Kapalı AVM lere gitmeyi uzun süre düşünmüyorum. En azından Eylülde okulların açılana kadar bu şekilde devam ederiz sanırım.

Her yer tıklım tıklım bugün hastaneye gitmem gerekti temrinim vardı bu kadar kalabalık içine gireceğimi bilsem gitmezdim millet bugünü beklemiş sanki

Bugün işe başladık Kurumda yemek bile yemedim. Bende anlamıyorum kimse o kadar da takmıyor gibi

Ben sayın cumhurbaşkanımız miting yapana ya da cemaatle cuma namazı kılana kadar normalleşmeyi düşünmüyorum. Evdeyiz... Belki sahile, ormana falan gidebilirim ama o kadar.
Siz çok rahattınız aslında neden böyle dediniz ki şimdi. İşlerin bu kadar ciddileşeceğini öngöremediniz demek. Benim bir konumda 'sıradan insanın hayatında herşey kolay hop sınırlar kapatılsın hop uçuşlar durdurulsun ekonomi biter' vb bir şeyler yazmıştınız hatta demiştim insan hayatı ekonomiden daha önemli diye daha sonra da bağışıklığınızın aslında tavan olduğundan, virüsün size bulaşşa da etkilemeyeceğinden bahsetmiştiniz süreç devam ederken konsere gideceğinizden falan neyse sonuç olarak normalleşme süreci hakkında şaşırdım böyle yazmanıza ekonominin toparlanması lazım böyle nereye kadar giderdi ki zaten

Ahahah hayranlarım çok da bu kadar cümlesi cümlesine takip eden ilk kez gördüm. Tebrikler.

Evet bağışıklığım çok yüksek, düşüremiyoruz, kendim için rahatım. Konsere gidemedim iptal oldu. Ama salonun kapısına kadar gittim, evden son çıkışımdı. sizin konunuzda da yazmış olmalıyım organ nakilli bir ablam ve 73 yaşında astım hastası bir annem var. Onları koruyabilmek için kendimi korumak zorundayım.

Hayran demeyelim de hafıza diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…