- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.324
- 208
- 37
Morglarin, cenaze evlerinin videolarını izlemelerini tavsiye ediyorum.Virus neler yapmış yapıyor.Hastalarin ayakları yatağa kelepçeli acaba neden?Market ev belki sahile binbir dikkatle gittim geldim ötesini yapmam şaşırmış bu milletHanımlar bu normalleşme süreci hakkımda ne düşünüyorsunuz? Az önce milletin deli gibi bavul yaptığına, alışveriş için dışarı çıktığına sahit oldum ben otobüse bile binmek istemiyoruö sırf bu yüzden mecbur olduğumuz yere 45 dk olsa bile yürüyerek gidiyorum ben mi abartıyorum insanlar da mı var bir şey?
Tercih meselesi saygılarBen hayran ya da seyirci kitlem diyorum, keyifli oluyor.
Bence normale cok cabuk dönüldü en azı dan hafta sonu yasağı devam etmeliydi süreç bitmiş değilHanımlar bu normalleşme süreci hakkımda ne düşünüyorsunuz? Az önce milletin deli gibi bavul yaptığına, alışveriş için dışarı çıktığına sahit oldum ben otobüse bile binmek istemiyoruö sırf bu yüzden mecbur olduğumuz yere 45 dk olsa bile yürüyerek gidiyorum ben mi abartıyorum insanlar da mı var bir şey?
valla çok güzel (!) şeyler düşünüyorum 1 gecede gereksizce normalleşmeye başlayanlar hakkında ama burda yazamamHanımlar bu normalleşme süreci hakkımda ne düşünüyorsunuz? Az önce milletin deli gibi bavul yaptığına, alışveriş için dışarı çıktığına sahit oldum ben otobüse bile binmek istemiyoruö sırf bu yüzden mecbur olduğumuz yere 45 dk olsa bile yürüyerek gidiyorum ben mi abartıyorum insanlar da mı var bir şey?
Ciddi misiniz? Bu kadarını bilmiyordum.Hastalarin ayakları yatağa kelepçeli acaba neden?
Çünkü boğularak ölüyorlar.Verdikleri mücadele tepkiyi siz düşünün2,5 aydır evdeyim. Uzun bir süre daha normalleşmeyi düşünmüyorum. Zaten akciğer rahatsızlığım var. Bile isteye kendimi öldüremem. Ama bu her şey bitmiş gibi davranan gamsızlar beni delirtmiyor mu delirtiyor. Sayelerinde biz daha fazla eve tıkılıyoruz. Öte yandan en geç birkaç haftaya karantinayı yeniden başlatacaklarını düşünüyorum. Mümkün değil bu sorumsuzlukla önü alınsın.
Ciddi misiniz? Bu kadarını bilmiyordum.
Kim ki bu özelden yazar mısınız? Sosyal medya fenomenlerini pek takip etmem genelde.Şimdi ismini vermeyeyim ama bilindik bir sosyal medyanın tanınmış bir üyesi mayıs sonu haziran ortalarına doğru insanların virüs bitti diye sevineceğini ve herkes koyverince temmuz ağustos gibi tekrar geri geleceğini yazmıştı. Bunu yazan kişi 2020'nin ilk 6 ayı çok büyük değişikliklerle büyük kaoslarla geleceğini falan söylemişti ortada hiçbir şey yoktu daha. Normalde böyle şeylere inanmam ama bu adam ne dese çıkıyor. İnşallah bu kez yanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?