- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ya o hamsı tipine bakmayıp neyin kıbırını yapıyor. Meslegı ne?Aslına bakarsan problemli bir karakter. Kendini beğenmiş kibirli biri. Süper falan değildi o da. Çırpı bacaklarını sevmedim mesela,öne eğik yürüyüşünü. Sadece gülüşünü sevdiğim insana bir sempati duyuyorum bu da benim zaafım sanırım. Güzel ama kibirli gülüşü var. Ondan bana hiçbirşey olmaz. İçimdeki hisler böyle.Hani kıl kılçık insan derler ya,işte bu o. Dediğin gibi kadına kimbilir naptı. Boşanan adamlar hep sorunlu yaa
Yok yok beğenmedi o belli ki. İnsan heyecanla 2 kelime yazar öyle uyur yahu. Kızım git başımdan kalbini kırmayayım modunda cevaba bak!Önceden neysen öyle olmaya devam et beklentiye girme pek fazla bence gidişatı yok çünkü heyecanlansaydı en azından günün yorumunu yapacak kadar vakit ayırırdı..Nosunu silme fotonda gözüksün o yazana kadar yazma yazarsa duruma göre anlarsın..konuşma soğuksa sen ondan önce davran..Şey ya bişey dicem ben pek elektrik alamadım falan desonra zaten direk o da atlar ben de alamadım diye..Neden falan derse belki o almş olabilir elektiriği Baktın hiç yazmıyo 1 hafta 10 gün bekle sessizce sil numarasinı ve ondan sessizce uzaklaş..
Of o begenmedı de ne kadar yer yandı allasen?Yok yok beğenmedi o belli ki. İnsan heyecanla 2 kelime yazar öyle uyur yahu. Kızım git başımdan kalbini kırmayayım modunda cevaba bak!
Büyük bir tv kanalında yönetici,googlede filan baktım..Ya o hamsı tipine bakmayıp neyin kıbırını yapıyor. Meslegı ne?
Kıbırın geldigi yerı anlamıs bulunuyoruzBüyük bir tv kanalında yönetici,googlede filan baktım..
Aslına bakarsan problemli bir karakter. Kendini beğenmiş kibirli biri. Süper falan değildi o da. Çırpı bacaklarını sevmedim mesela,öne eğik yürüyüşünü. Sadece gülüşünü sevdiğim insana bir sempati duyuyorum bu da benim zaafım sanırım. Güzel ama kibirli gülüşü var. Ondan bana hiçbirşey olmaz. İçimdeki hisler böyle.Hani kıl kılçık insan derler ya,işte bu o. Dediğin gibi kadına kimbilir naptı. Boşanan adamlar hep sorunlu yaa
konuyu en son bıraktığımda adam çok mükemmeldi ne ara tırın altında kalıp bu hale geldi yaw. Herifi yerden yere furmuşsunuz.Aslına bakarsan problemli bir karakter. Kendini beğenmiş kibirli biri. Süper falan değildi o da. Çırpı bacaklarını sevmedim mesela,öne eğik yürüyüşünü. Sadece gülüşünü sevdiğim insana bir sempati duyuyorum bu da benim zaafım sanırım. Güzel ama kibirli gülüşü var. Ondan bana hiçbirşey olmaz. İçimdeki hisler böyle.Hani kıl kılçık insan derler ya,işte bu o. Dediğin gibi kadına kimbilir naptı. Boşanan adamlar hep sorunlu yaa
He valla,adam yerine koyduk mal kafam.Of o begenmedı de ne kadar yer yandı allasen?
Aman bosver ya nerde gorceksın Bı daha.He valla,adam yerine koyduk mal kafam.
Eğer üstünde strateji yürütemediğimiz adamlardansa yapacak pek bir şey yokBüyük bir tv kanalında yönetici,googlede filan baktım..
Aynen öyle insan o heyecanla iki kelime yazardı en azından bugün icin tesekkür ederim bana zaman ayırdgın için falan derdi görgüsüz herif..Beğenmedi demeyelim de beklentilerine uymamıştır kim bilir ne tilki fikirler vardı baktı sen onlarn kadını deilsin geri vites yaptı..Beğenmeyecekmiş hıhh sanki kendi padişah şeysinden düştü neyin kibri bu Allah allah sinir olurum o tiplereYok yok beğenmedi o belli ki. İnsan heyecanla 2 kelime yazar öyle uyur yahu. Kızım git başımdan kalbini kırmayayım modunda cevaba bak!
Hee zengin villasını atını katını yatını üzerime yapacakmış ondan aşık oldum. Yoksa tırı vırıZengin mi?
Gece gece güldürdün beniZengin mi?
He valla,adam yerine koyduk mal kafam.
Hee zengin villasını atını katını yatını üzerime yapacakmış ondan aşık oldum. Yoksa tırı vırı
Erkekler biz kadınlar gibi değil. Biz daha heyecanlı daha duygulu ve sabırsız yaratıklarız. Bırak hiç yazma üzerine düşme.. Telefon silme engelleme falan yapma akışına bırak.Hee zengin villasını atını katını yatını üzerime yapacakmış ondan aşık oldum. Yoksa tırı vırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?