- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.629
- 158
Yani siz başabaş bir evde kaldığınızda size işkence etmeyeceği ne malum? Neler okuyoruz, son zamanlarda. Çok uç örnekler gibi geliyor bize ama sonuçta bu adamlar da işkence ettikleri hatta öldürdükleri kızları bir şekilde kandırıyor.Ne anlamda güven?
Şu merak edilecek şey neymiş ben de onu merak ediyorum.
Meme falansa yazın google'a zaten bir milyar tane meme fotoğrafı görebilirsiniz,hani eskiden olsa anlarım her şey gizemli falan,şimdi herkes her şeyi görüyor.Sanal seks için bile bir sürü app var.Yani seksi bu kadar gözünüzde büyütmeyin,hele bu çağda herkes ulaşabiliyor.Merak edilecek bir şey yok ortada,tam tersine böyle gizemli havaları oynayıp sonra ten uyumu olmayınca ilişkinin gidişatı bozuluyor.Baştan belli olunca her şey çözmek için zaman da motivasyon da bol oluyor.
Şöyle söyleyeyim. Evet güzel bir şeyler olmasını istiyorum, ama o andan sonra bana soğuk davranacak biriyse görmüş olurum zaten buna takılmam. Ben karşılıklı olarak bir şeyleri erken mi tüketmiş oluruz diye sordumAslına bakarsaniz cokta mantikli konusuyor bir cok erkek ari gibi cicek cicek gezeyim mantigi ile hareket ediyor belkide birliktelik yasayinca uzaklasacak belki de yakinlasacak bu durum konu sahibi icin onemli olmasa burda sormazdi sanirim onemliyse dikkat etmesi gerekli
Öyle biri olduğunu düşünmüyorum, öyleyse de erkenden görmüş olurum. Ben sadece hemen tükenir mi birşeyler anlamında sormak istedim
Şimdi öyle biri olmadığını biliyorum desem, ne kadar tanıyorsun olur. Ama biliyorum, çok fazla erkek tanıdım gördüm. Bir kaç kez konuşmasından bile anlıyorum, bunu inandırmak için söylemiyorum ama şaşmıyor bu durumda düşüncelerim. O açıdan rahatımBilemezsin işte oyle biri mi değil mi şu anda...tükenecekse sende de tükenir o zaman..
Ben kendimce sevgililik döneminde cinsel ilişkiye karşıyım ama size göre bunda sorun yok ise empati kurduğumda yine çok erkenmiş gibi geldi. Yani daha aşırı yenisiniz önce birbirinizi tanıyın, görüştükçe daha çok bağlanırsınız ve daha da eyecan duyarsınız bence erken tüketmeyin güzel anlarıBir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kaç şey var. Ben genelde ilişki yürütmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son günlerinde çok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada uçuşuyor sürekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş böyle bir tanışma ve bir ay için. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi çocuk 1 buçuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şöyle ; benim fikrime göre her şey o kadar güzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey söylemedi, yani konu çok kapalı bir şekilde geçti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Benim endişem şu, bu buluşmada birşeyler yaşanırsa, erkenden tükenmiş mi olur .
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında böyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara
Eğer aksi bir durumda üzülmeyecekseniz yaşayın derim ben böyle şeylerin taktiği zamanı olmazBir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey çok güzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kaç şey var. Ben genelde ilişki yürütmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son günlerinde çok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada uçuşuyor sürekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş böyle bir tanışma ve bir ay için. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi çocuk 1 buçuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şöyle ; benim fikrime göre her şey o kadar güzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey söylemedi, yani konu çok kapalı bir şekilde geçti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında böyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara
Yaw ne alaka ya hıyar olan yatınca merakı kaçacak olan her türlü kaçar her türlü hıyardır bari baştan görmüş olur sizin merak edilecek tek konunuz sexiniz herhalde ? Sexi çıkarınca insanda merak uyandıran ya da sevilecek bir tarafınız yok demek ki böyle düşünüyorsunuz aman en değerli şey o alırsa bir daha soğur gibi eşimle ilk tanıştığımda bir hafta sonra yattık ayrıca aylarca kendisini salladım durdum ciddiye bile almadım yalvar yakar 3. tekliften sonra evlilik teklifini kabul ettim ona rağmen daha da evlenmeyip aylarca aynı evde yaşadım öyle ikna oldum hıyarlık yapacak adam evlenince de yapar evlenince boşanma aldatılma gibi bir seçenek var kendinizi sexten ibaret sanmayınEğer adamla evlilik hayalleri kuruyorsan veya ciddi bi ilişki istiyorsan, ilk geldiğinde yatarak hiç merak edeceği bişey bırakmamış olursun...Şimdi beni burda linçlerler ama erkeğin doğası bu..Adamına göre de çok değişir ama cinsellikten sonra geri döndüğünde soguk soguk konusacak bir hıyar tipse üzülebilirsin...Ve bu bir risk...Bu riski alıp almamak sana kalmış...Sen hayır o oyle dallama değil deme çünkü gerçekten şu an bilemezsin..
Onun plani,programi olmaz bence.Bir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Bir ay önce biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş için gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma söylemiş falan ve konuşmaya başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?