Seni anlıyorum canım.. mantık çok önemliymiş ben de onu anladım.. suan mantıgımı kullanıyorumSelam arkadaşlar.ben evlenip ayrıldım şuan görüştüğüm kişide aynı şekilde boşanmış biri.akrabaların vesilesi ve ısrarıyla konuşmaya başladım yaklaşık bir ay kadar oldu.ben otuzbir o erkek arkadaşım kırk yaşında onun eski eşten bir oğlu var ve başka bi şehirde yaşıyo.aradaki yaş farkı görücü usülü falan biraz düşündürüyo beni sırf aileler istiyo diyede konuşmak pek mantıklı olmuyo ama önceki evliliğimn aşk evliliği olup boşanmayla bitmeside beni mantığımı kullanmama yönlendiriyo.benim gibi olab evlenen yada ilişki yaşayan varmı?teşekkürler yorumlarınız için
Sende mi bendensinSeni anlıyorum canım.. mantık çok önemliymiş ben de onu anladım.. suan mantıgımı kullanıyorum
Evet canım.. tekrar evlilik düşünürsem mantığımla olacak buSende mi bendensin
evlenmek zorunda mısınız? ille hayatınızda biri olmak zorunda mı?Selam arkadaşlar.ben evlenip ayrıldım şuan görüştüğüm kişide aynı şekilde boşanmış biri.akrabaların vesilesi ve ısrarıyla konuşmaya başladım yaklaşık bir ay kadar oldu.ben otuzbir o erkek arkadaşım kırk yaşında onun eski eşten bir oğlu var ve başka bi şehirde yaşıyo.aradaki yaş farkı görücü usülü falan biraz düşündürüyo beni sırf aileler istiyo diyede konuşmak pek mantıklı olmuyo ama önceki evliliğimn aşk evliliği olup boşanmayla bitmeside beni mantığımı kullanmama yönlendiriyo.benim gibi olab evlenen yada ilişki yaşayan varmı?teşekkürler yorumlarınız için
Benim yok çocuğum onun bi oğlu var annesiyle kalıyoSizin cocugunuz var mi? Cocuklu biri ile cocuksuz birinin denk olmadigini dusunuyorum.
Öyle bi zorunlulğum yok kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum dedim kendisine ben seni beklerim dedievlenmek zorunda mısınız? ille hayatınızda biri olmak zorunda mı?
Şu saatteb sonrq mantık ağır basıyo sütten ağız yanıncaEvet canım.. tekrar evlilik düşünürsem mantığımla olacak bu
Bir ayda hiçbir şey hissetmediniz mi? Hiç heyecan hissetmiyor sadece cevreye mantıklı geliyor diye düşünüyorsanız çok zorlamaya gerek yok bence.Selam arkadaşlar.ben evlenip ayrıldım şuan görüştüğüm kişide aynı şekilde boşanmış biri.akrabaların vesilesi ve ısrarıyla konuşmaya başladım yaklaşık bir ay kadar oldu.ben otuzbir o erkek arkadaşım kırk yaşında onun eski eşten bir oğlu var ve başka bi şehirde yaşıyo.aradaki yaş farkı görücü usülü falan biraz düşündürüyo beni sırf aileler istiyo diyede konuşmak pek mantıklı olmuyo ama önceki evliliğimn aşk evliliği olup boşanmayla bitmeside beni mantığımı kullanmama yönlendiriyo.benim gibi olab evlenen yada ilişki yaşayan varmı?teşekkürler yorumlarınız için
gormeden karar verme, ben de esimle tanismadan once cok israr ettiler, 15 dk kahve icmeye diye gittim, 4 saat oturduk (evet ikimiz de gevezeyiz:)Selam arkadaşlar.ben evlenip ayrıldım şuan görüştüğüm kişide aynı şekilde boşanmış biri.akrabaların vesilesi ve ısrarıyla konuşmaya başladım yaklaşık bir ay kadar oldu.ben otuzbir o erkek arkadaşım kırk yaşında onun eski eşten bir oğlu var ve başka bi şehirde yaşıyo.aradaki yaş farkı görücü usülü falan biraz düşündürüyo beni sırf aileler istiyo diyede konuşmak pek mantıklı olmuyo ama önceki evliliğimn aşk evliliği olup boşanmayla bitmeside beni mantığımı kullanmama yönlendiriyo.benim gibi olab evlenen yada ilişki yaşayan varmı?teşekkürler yorumlarınız için
Benim yok çocuğum onun bi oğlu var annesiyle kalıyo
Allah daim etsingormeden karar verme, ben de esimle tanismadan once cok israr ettiler, 15 dk kahve icmeye diye gittim, 4 saat oturduk (evet ikimiz de gevezeyiz:)
Tabiki bi etkileşim olmadan olmazaşk olmak zorunda mı ?
mantıklı sevgi olur mu ?
sevmeden evlenilmez tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?