Sizce?

gulenay58

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
359
60
48
Selam arkadaşlar.ben evlenip ayrıldım şuan görüştüğüm kişide aynı şekilde boşanmış biri.akrabaların vesilesi ve ısrarıyla konuşmaya başladım yaklaşık bir ay kadar oldu.ben otuzbir o erkek arkadaşım kırk yaşında onun eski eşten bir oğlu var ve başka bi şehirde yaşıyo.aradaki yaş farkı görücü usülü falan biraz düşündürüyo beni sırf aileler istiyo diyede konuşmak pek mantıklı olmuyo ama önceki evliliğimn aşk evliliği olup boşanmayla bitmeside beni mantığımı kullanmama yönlendiriyo.benim gibi olab evlenen yada ilişki yaşayan varmı?teşekkürler yorumlarınız için

Seni anlıyorum canım.. mantık çok önemliymiş ben de onu anladım.. suan mantıgımı kullanıyorum

evlenmek zorunda mısınız? ille hayatınızda biri olmak zorunda mı?

Görücü usulü kötü değil ki? Ailelerin tanıştırmasıyla arkadaşların tanıştırması arasında bir fark yok bana göre. Tanıştınız diye hemen evlenmek zorunda değilsiniz. Eski usul düğün günü görmüyorsunuz sonuçta. Bir süre görüşür birbirinizi tanımaya çalışırsınız. Beğenmezseniz bitirirsiniz. Yaş farkı çok değil. Ama çocuk detayı önemli. En çok mal paylaşımı konusunda endişelerim olurdu sanırım benim. Bir de yaşınız çok genç. Boşanalı ne kadar oldu bilmiyorum ama yakın zamandaysa biraz kendinize zaman tanıyın. Ben 30 yaşında evlendim. Hayata geç kalmış gibi düşünmeyin sakın. Tadını çıkarın bekarlığın :)

Bir ayda hiçbir şey hissetmediniz mi? Hiç heyecan hissetmiyor sadece cevreye mantıklı geliyor diye düşünüyorsanız çok zorlamaya gerek yok bence.

Aşk mi mantık mi dersen ben aşk istiyorum. Boyle mantiksiz mantiksiz gezeyim. Kör topal yuvarlanıp gidelim derdindeyim de topal kayıp

Siz sirf çevrenize göre mükemmel diye lutfen birine evet demeyin. Muhim olan sizsiniz. O yatağa siz gireceksiniz. O sohbet ikinizin arasinda... Sevmek güzel ya...Sevelim sevilelim

Aşık gibi konuştum. Leyla mi oldum

gormeden karar verme, ben de esimle tanismadan once cok israr ettiler, 15 dk kahve icmeye diye gittim, 4 saat oturduk (evet ikimiz de gevezeyiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…