Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ev 120 metrekare büyük değil yani ütü yemek vs olmadan sadece temizlik için gündelikci 220 tl alıyor. Ama bizim burda herşey pahalı. İstanbul çatalcada günlüğü 100 tl ye geliyor yengeme kadın. Ben bahçeşehirdeyim 220-250 arası.Herkese iyi akşamlar tanıdığımız temiz bi hanım var 2 gün yardıma geldi sağolsun bizim ev büyük ikimiz beraber temizledik ücret hakkında bişey demem siz ne verirseniz dedi sizce ne kadar verilmeli
Yok evlere gidiyor arada bana da öyle dediNormalde temizlik görevlisi değil mi bu hanım ablaniz?
Nasıl siz ne verirseniz o olsun demis.
Ütü falan yapmadı dip köşe temizlik diyelimBizim ev 120 metrekare büyük değil yani ütü yemek vs olmadan sadece temizlik için gündelikci 220 tl alıyor. Ama bizim burda herşey pahalı. İstanbul çatalcada günlüğü 100 tl ye geliyor yengeme kadın. Ben bahçeşehirdeyim 220-250 arası.
Merdiven temizledik avize banyo vsYaptığı işe dair biraz detay verseniz?
Bir de her ne olursa olsun 2 gün harcanmış. Bunu göz önünde bulundurun.
Ütü değil temizlik bende yardım ettim beraber yaptık2+1 mi ev.
Dip köşe temizlik mi mesela bazı ev sahipleri duvar sildiriyor, ütü yaptırıyor bunlar ayrıca ücretlendirilir.
İst da mısınız birde sadece bir gün mü?Bizim burada sabit ücreti var .Dip köşe temizlik 400 lira.
Bana sadece temizlik için bir gün 250 tl ye geliyor.Ütü falan yapmadı dip köşe temizlik diyelim
.yok karadeniz sadece bir gun.İst da mısınız birde sadece bir gün mü?
Ortalama fiyatlar ne kadarsa ona göre verinHerkese iyi akşamlar tanıdığımız temiz bi hanım var 2 gün yardıma geldi sağolsun bizim ev büyük ikimiz beraber temizledik ücret hakkında bişey demem siz ne verirseniz dedi sizce ne kadar verilmeli
En iyisi sormaknormalde ütü yapıyorlar mı vs bilmiyorum. bize gelen süpürge, vileda, toz alma, ortalığı toparlama gibi şeyler yaptı sadece. ortalama ücret sorun bence.