• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ?

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Herkese iyi akşamlar tanıdığımız temiz bi hanım var 2 gün yardıma geldi sağolsun bizim ev büyük ikimiz beraber temizledik ücret hakkında bişey demem siz ne verirseniz dedi sizce ne kadar verilmeli

2+1 mi ev.
Dip köşe temizlik mi mesela bazı ev sahipleri duvar sildiriyor, ütü yaptırıyor bunlar ayrıca ücretlendirilir.

Normalde temizlik görevlisi değil mi bu hanım ablaniz?
Nasıl siz ne verirseniz o olsun demis.

Yaptığı işe dair biraz detay verseniz?
Bir de her ne olursa olsun 2 gün harcanmış. Bunu göz önünde bulundurun.

Herkese iyi akşamlar tanıdığımız temiz bi hanım var 2 gün yardıma geldi sağolsun bizim ev büyük ikimiz beraber temizledik ücret hakkında bişey demem siz ne verirseniz dedi sizce ne kadar verilmeli
Bizim ev 120 metrekare büyük değil yani ütü yemek vs olmadan sadece temizlik için gündelikci 220 tl alıyor. Ama bizim burda herşey pahalı. İstanbul çatalcada günlüğü 100 tl ye geliyor yengeme kadın. Ben bahçeşehirdeyim 220-250 arası.

Bizim ev 120 metrekare büyük değil yani ütü yemek vs olmadan sadece temizlik için gündelikci 220 tl alıyor. Ama bizim burda herşey pahalı. İstanbul çatalcada günlüğü 100 tl ye geliyor yengeme kadın. Ben bahçeşehirdeyim 220-250 arası.
Ütü falan yapmadı dip köşe temizlik diyelim

2+1 dip köşe temizlik tanidiksa 200 TL iyi bence ama çok temizlik çok büyük ev 300 TL de olabilir.
Çok detay bilmediğim için kabataslak söylüyorum.

bizim burda günlük 250, yarım gün 150 gibi bişey olması lazım. günlük dediğim sabahtan gelip evdeki tüm temizlik bitene kadar duruyor. ev 4+1 bizim.

Ortalama fiyatlar ne kadarsa ona göre verin

Biz de 3 artı bir ev.
Sabit ücret.
İki kişi geliyor
Sabah 10 akşam 4 gibi gidiyorlar.

normalde ütü yapıyorlar mı vs bilmiyorum. bize gelen süpürge, vileda, toz alma, ortalığı toparlama gibi şeyler yaptı sadece. ortalama ücret sorun bence.

Back
X