Yani bna direk söylenen emlak sektöründe kadınlara pek iyi gözle bakılmaz ve rahat bayanlar çalışır gibi cümleler..Nasıl kötü kadinlar oluyormus?
Malesef algının böyle olması çok kötü.Kötü kadın ne demek?
Emlak danışmanı olmakla “kötü kadın” olmanın arasında nasıl bir bağlantı var?
Emlakçılık okuyan arkadaşlarıma hakaret algılarım bunu. Bir kadın olarak bunu söylemeye utanmanız gerekir. Bi silkelenip kendinize gelin. Gelinlikleri 20 30 binden satınca kiralayınca da iyi kadın olmuyorsunuz neticede.Yani bna direk söylenen emlak sektöründe kadınlara pek iyi gözle bakılmaz ve rahat bayanlar çalışır gibi cümleler..
Milletin lafına ne bakıyorsunuz ? Bir zamanlar kadın bisiklete binince bile ayıp sayılıyor imiş.Yani bna direk söylenen emlak sektöründe kadınlara pek iyi gözle bakılmaz ve rahat bayanlar çalışır gibi cümleler..
Siz okuduğunuzu yanlş anladınız sanırım. Sizce dediğim gelinlik işiortaklık olarak devamı yoksa emlakçılk mı? O algıyı nn değil etrafımdakilerden duydum. İlk tepki bu oluyor diye.... Mesleğin değil insanın kötüsü vardır.Emlakçılık okuyan arkadaşlarıma hakaret algılarım bunu. Bir kadın olarak bunu söylemeye utanmanız gerekir. Bi silkelenip kendinize gelin. Gelinlikleri 20 30 binden satınca kiralayınca da iyi kadın olmuyorsunuz neticede.
Ben hayatımda ilk defa emlak sektöründeki kadınların kötü kadın olduğunu sizden duydum. Üniversitede bu bölümü okuyan çok kız arkadaşım vardı.Siz okuduğunuzu yanlş anladınız sanırım. Sizce dediğim gelinlik işiortaklık olarak devamı yoksa emlakçılk mı? O algıyı nn değil etrafımdakilerden duydum. İlk tepki bu oluyor diye.... Mesleğin değil insanın kötüsü vardır.
Bnde ilk defa duydum. Bakın hnm efendi Bn kötü demedim.Ben hayatımda ilk defa emlak sektöründeki kadınların kötü kadın olduğunu sizden duydum. Üniversitede bu bölümü okuyan çok kız arkadaşım vardı.
Siz bu kafadaki insanları hayatınızdan çıkarın bence. Ahlakı ağzına pelesenk eden insanlar en ahlaksızlar olur genelde.Malesef algının böyle olması çok kötü.
Bnce Bn bu kötü kadın fikirlerini çıkarayım sizle bni doğru yönlendirmek adına... İş sektörünü konşmak isterim.Siz bu kafadaki insanları hayatınızdan çıkarın bence. Ahlakı ağzına pelesenk eden insanlar en ahlaksızlar olur genelde.
Gelinlik mağazamı bu gün devrediyorum.ben gelinliklerimi çok pahalıya alıyorum. güzel bir firmanın ürünleri. Fakat genellikle diğer firmada ki bayanlar kndi diktiği için çok çok ucuza mal ediyorlar. Bnm 12 bine aldığım glinliği onlar 4 bine dikiyorlar. Çok sevdiğim bir iş.
Hatta iyi bir üretim firması bna ortaklık da teklif etti. Teklifte şöyle, 1 ürünü bna veriyor satış fiyatı 12 bin diyelim Bn ilk satışında yada kiraya verdiğimde maliyetini ona vericem sonrasında da hep yarı yarıya. Ama gzl ve büyük bir mağaza bulana kdr bekliycez.
Fakat bir arkdşm şu anda emlak işi yapmaya başladı. 2 ayda 150 bin kazandı. Bna da bu işi yapmamı teklif etti. Bnm satışım çok iyi. Kndime güveniyorum. Fakat emlak diyince direk bna Aaa kötü kadınlar çalışıyor diyorlar...ayrıca bunu kadınlar söylüyor.
Kendi karekterime güvnyrm, fakat insanların kafasında bu algıyla görülmek çok kötü. Sizce ne yapmalıyım?gelinlik mi emlak mı?
Bende kötü kadinlar diye duyuyorum hepBen hayatımda ilk defa emlak sektöründeki kadınların kötü kadın olduğunu sizden duydum. Üniversitede bu bölümü okuyan çok kız arkadaşım vardı.
hayalimdir gelinlik dükkanı ama yapamam diye bulasmadim hicBnde ilk defa duydum. Bakın hnm efendi Bn kötü demedim.
Niye ne kârı var kiBu arada erkek emlakçılar çok mu güvenilir oluyormuş ki ?? Benim karşı emlakçım erkekti ve satmadığım evi satışa koymuştu internette.Her şeye bir şey uyduran bir toplumuz ya.
Yani bna direk söylenen emlak sektöründe kadınlara pek iyi gözle bakılmaz ve rahat bayanlar çalışır gibi cümleler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?