- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
Birini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşı karşıya gelmeyi beklemeden arayıp hal hatır sorun ve o konu hakkında konuşup özrünüzü dileyin. Yani kırgınlıklar, ozurler hele sizin için kıymetli bir kişiyse hemen tatlıya bağlanmalı diye düşünüyorum.Birini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
Üzerini kapatmak bir şeyi çözmezBirini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
Kendini izah etmeli bence.Birini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
Değer verdiğiniz sık görüştüğünüz biriyse arayın beklemeyin,ayda yolda bir görüşüyorsanız da karşılaşınca konuşursunuzBirini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
Birini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
KonuşulmalıBirini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
ne konusu olduguna göre değişir.Birini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
KayınvalidemKim olduğuna neye kırıldığına bağlı değişir cevabım.
Eşimin annesi.. küs değiliz ama bana kırgın yani soğuk konuşuyor falan ama oda beni kırdı yaniKarşı karşıya gelmeyi beklemeden arayıp hal hatır sorun ve o konu hakkında konuşup özrünüzü dileyin. Yani kırgınlıklar, ozurler hele sizin için kıymetli bir kişiyse hemen tatlıya bağlanmalı diye düşünüyorum.
Aranız iyi mi ?Kayınvalidem![]()
Aman tınlamam. Soğukluk iyidir sataşamaz işte.Eşimin annesi.. küs değiliz ama bana kırgın yani soğuk konuşuyor falan ama oda beni kırdı yani