• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.786
864
53
Birini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?

Birini istemeden kırdınız.Hatta yanlış anlaşıldınız..sizce karşı karşıya geldiğinizde o konu hakkında konuşulmalı mi yoksa üzeri kapatılıp birşey olmamış gibi devam mı edilmeli?
Karşı karşıya gelmeyi beklemeden arayıp hal hatır sorun ve o konu hakkında konuşup özrünüzü dileyin. Yani kırgınlıklar, ozurler hele sizin için kıymetli bir kişiyse hemen tatlıya bağlanmalı diye düşünüyorum.

Kendini izah etmeli bence.
Konu acılınca twkrar gerginlik olusacaksa olanlar beni çok üzdü, sen benim için değerlisin falan denmeli

Değer verdiğiniz sık görüştüğünüz biriyse arayın beklemeyin,ayda yolda bir görüşüyorsanız da karşılaşınca konuşursunuz

Benimki kalp kırma falan değilde, 20 küsür yıl önce birisi hakkımda yanlış birşeyler söylemiş.
Kadınla en az 10 defa biraraya geldik, hep yuttum söylemedim.
Artık bu pazar hesaplaşma vakti

Şimdi size gelince sakın üstünü kapatma, al karşına konuş

Karşı karşıya gelmeyi beklemeden arayıp hal hatır sorun ve o konu hakkında konuşup özrünüzü dileyin. Yani kırgınlıklar, ozurler hele sizin için kıymetli bir kişiyse hemen tatlıya bağlanmalı diye düşünüyorum.
Eşimin annesi.. küs değiliz ama bana kırgın yani soğuk konuşuyor falan ama oda beni kırdı yani

Aslan burcu olduğumdan sebep saman alevi gibi parlayıp sönerim sonra da üzülürüm. Çok sevdiğim birini haksız yere kırdığımın farkındaysam ben direkt özür dilerim. Çünkü konuyu kapatmak çare olmuyor maalesef.

Back
X