Sizce?

Gelinle arkadaş olup ondan biraz taktik öğren, nasıl koca bulmuş mesela?
Bizi umursadığın yok, bari hiçbir şey olmazsa, gerçek bir arkadaşın olur. Her türlü kârdasın.

Millette sans var aramasa da kendi ayagina geliyor.
Ne biliyosun he ne biliyosun? Sen dediğimi yap bak. Koca bulamasan bile bi arkadaşın olacak diyorum. Ona gelen giden olur, kaynı, bekar abisi falan vardır. Çıkar bir şeyler. Böyle işlerin nereden karşına çıkacağı hiç belli olmaz.
Hemen bir tepsi kek ya da börek yapıp kıza hayırlı olsuna git. Ya da hemen gitme, dur balayından dönsünler, öyle gidersin. O da çok hevesli olabilir hem sohbet etmeye.

Ay biri ne olursun bu kıza bir koca bulsun ya .
Elimden gelse bulup evlendircem.
Bu ne koca aşkı

Ay biri ne olursun bu kıza bir koca bulsun ya .
Elimden gelse bulup evlendircem.
Bu ne koca aşkı
Koca aşkı değil ilgi görmek, teklif almak istiyor kız.yoksa kimsenin evlenmek umrunda bile değil.derdimizi yanlış anlatıyoruz çoğumuz.evlilik teklifleri gelse belki reddedecekler ama o teklifler illa gelsin isteniyor kabul edipmeyecekse bile.kadın doğasından kaynaklanıuor sanırım.illa bir iatemem yan cebime koy yapacak imkan olacak.ben hiç evlilik insanı değilim mesela ama benimle evlenmek isteyen erkekler oldu demek isterim mesela.o hesap.evleneceğimden de değil yani.erkekler gibi neden sonuç odaklı değiliz.

Hiç öyle bir ihtiyacım yok gelse de red etsem diye
Kadın degılim heralde .

Hiç öyle bir ihtiyacım yok gelse de red etsem diye
Kadın degılim heralde .
Ne güzel.çoğu kadında olduğunu düşünüyorum.işte siz zaten saldığınız ve kendinizi rahat bıraktığınız için tam tersi daha çok teklif size geliyor zaten.hayattaki diğer herşey gibi.çalışma prensibi bu.evlisinizdir işte zaten.klasik hikaye eşim aşırı ısrar etti, hiç aklımda bile yoktu, clup clup, bar bar geziyordum.nerede akşam orada sabahtım.hiç evlenilecek kadın değildim oyda ki.peşimi bıraksın diye çok uğraştım , kaç kere engelledim falan filan

Önemli olan istediğim kişiden gelmesiydi hep gelmedi.
Diğerleri umrumda bile değil.
Bu kadar erkek odaklı yasamayın ama bakın bu çok yanlış .
Genç kızlıgımdan beri böyle bir durum yasamadım bunun kadın olmakla ilgisi yok bunun ilgi istemekle ilgisi var bence.
Ailesinde sevilmemişim özellikle baba figuru yanlış olan kişilerde oldugunu söylüypr uzmanlat .
Bunu asmak gerek terapi yöntemiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…