Yok olmadı(( umarim iyi birilerini buluruz. Canim merak ettim seninde sevgilin olmadi mi
Evlilikten cok hayatimda biri olsun istiyorumEvlilikle ilgili beklentin ne? Neden bu kadar evlenmek istiyorsun?
Millette sans var aramasa da kendi ayagina geliyor.Gelinle arkadaş olup ondan biraz taktik öğren, nasıl koca bulmuş mesela?
Bizi umursadığın yok, bari hiçbir şey olmazsa, gerçek bir arkadaşın olur. Her türlü kârdasın.
Ne biliyosun he ne biliyosun? Sen dediğimi yap bak. Koca bulamasan bile bi arkadaşın olacak diyorum. Ona gelen giden olur, kaynı, bekar abisi falan vardır. Çıkar bir şeyler. Böyle işlerin nereden karşına çıkacağı hiç belli olmaz.Millette sans var aramasa da kendi ayagina geliyor.
45 yaşında gelin de taşınır inşAllah şu mübarek gün hürmetineBizim binaya 23 yasinda gelin tasindi. Evlenemezsem diye korkuyorum cunku cocugum olsun istiyorum. Bulur muyum birini sizce?
İnsan ya evlenmezsem diye korkar mı. İlla dertsiz başına dert mi arıyorsunBizim binaya 23 yasinda gelin tasindi. Evlenemezsem diye korkuyorum cunku cocugum olsun istiyorum. Bulur muyum birini sizce?
Evet ama ben istiyorumBoşver rainnycim herkes evlenmek zorunda değil hele çoğalmak zorunda hiç değil.
Koca aşkı değil ilgi görmek, teklif almak istiyor kız.yoksa kimsenin evlenmek umrunda bile değil.derdimizi yanlış anlatıyoruz çoğumuz.evlilik teklifleri gelse belki reddedecekler ama o teklifler illa gelsin isteniyor kabul edipmeyecekse bile.kadın doğasından kaynaklanıuor sanırım.illa bir iatemem yan cebime koy yapacak imkan olacak.ben hiç evlilik insanı değilim mesela ama benimle evlenmek isteyen erkekler oldu demek isterim mesela.o hesap.evleneceğimden de değil yani.erkekler gibi neden sonuç odaklı değiliz.Ay biri ne olursun bu kıza bir koca bulsun ya .
Elimden gelse bulup evlendircem.
Bu ne koca aşkı
Hiç öyle bir ihtiyacım yok gelse de red etsem diyeKoca aşkı değil ilgi görmek, teklif almak istiyor kız.yoksa kimsenin evlenmek umrunda bile değil.derdimizi yanlış anlatıyoruz çoğumuz.evlilik teklifleri gelse belki reddedecekler ama o teklifler illa gelsin isteniyor kabul edipmeyecekse bile.kadın doğasından kaynaklanıuor sanırım.illa bir iatemem yan cebime koy yapacak imkan olacak.
Ayrılmadılar mlsfHaha iyiymis sevgilisi vardi ayrilmislar mi
Ne güzel.çoğu kadında olduğunu düşünüyorum.işte siz zaten saldığınız ve kendinizi rahat bıraktığınız için tam tersi daha çok teklif size geliyor zaten.hayattaki diğer herşey gibi.çalışma prensibi bu.evlisinizdir işte zaten.klasik hikaye eşim aşırı ısrar etti, hiç aklımda bile yoktu, clup clup, bar bar geziyordum.nerede akşam orada sabahtım.hiç evlenilecek kadın değildim oyda ki.peşimi bıraksın diye çok uğraştım , kaç kere engelledim falan filanHiç öyle bir ihtiyacım yok gelse de red etsem diye
Kadın degılim heralde .
23 yaşındaki gelin: Ben ne ALAKA. AgsgshsbBizim binaya 23 yasinda gelin tasindi. Evlenemezsem diye korkuyorum cunku cocugum olsun istiyorum. Bulur muyum birini sizce?
Önemli olan istediğim kişiden gelmesiydi hep gelmedi.Ne güzel.çoğu kadında olduğunu düşünüyorum.işte siz zaten saldığınız ve kendinizi rahat bıraktığınız için tam tersi daha çok teklif de size geliyor zaten.hayattaki diğer herşey gibi.çalışma prensibi bu.
Rainy bu kaçıncı "birini bulur muyum" konun yahu?Bizim binaya 23 yasinda gelin tasindi. Evlenemezsem diye korkuyorum cunku cocugum olsun istiyorum. Bulur muyum birini sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?