- Emoji Skoru
- 136
- Puanlar
- 103
canım benim erken gebelik testi daha hassas olduğu için koyu çıkması normal kaset testte koyu çıkması için daha gecikmesi gerekiyor :) bence ikisi de pozitifEki Görüntüle 3398101
Eki Görüntüle 3398102
çift çizgi belli olan erken gebelik testi onda direkt çift çizgi çıktı 1. dk da silik olan normal gebelik testi onda böyle silik çıktı. Beni yine çok korkuttu bu durum. Normal bişey midir bu
Pazar günü vereceğim, en azından 6 gün olsun gecikmeBenim de böyle silik çıktı. Çok gecikmeden test yapınca beta daha yoğun olmadığı için silik çıkıyor. Hamilesinizhemen kan verin
Bu sabah tekrarladım o daha belirgin oldu çok şükürcanım benim erken gebelik testi daha hassas olduğu için koyu çıkması normal kaset testte koyu çıkması için daha gecikmesi gerekiyor :) bence ikisi de pozitif
Merhabalar,
4 ay önce kimyasak gebelik yaşadım. Çok üzücü bir durumdu benim için. Ocak ve Şubat aylarında tam gününde regl oldum. Ama bu ay 4 Mart'da olmam gerekirken olmadım 2 gün gecikti alt tarafı, ama yine de insan sorguluyor.
Çok ağrım var her an regl olacakmışım gibi. Benim zaten karnımdan çok belim ağrır şimdi de bel ağrım var. 2 gündür devam ediyor ama bugünde şiddeti arttı. 2 aydır günü gününe olduğum için şüpheleniyorum. Sizce bu ağrı regl ağrısı mıdır? Gebelikle alakalı bir durum olabilir mi?
Sabahtan beri sürekli tuvalete gidiyorum oldum mu diye. Belim böyle içten yanıyor gibi ağrıyor sızlıyor
Canım bende aynı durumdayım 5 gün geciktim ama karnım ve belimde agrı var her an adet olacakmişm gibi hissediyorum bi kaç gün daha bekle test yap Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahMerhabalar,
4 ay önce kimyasak gebelik yaşadım. Çok üzücü bir durumdu benim için. Ocak ve Şubat aylarında tam gününde regl oldum. Ama bu ay 4 Mart'da olmam gerekirken olmadım 2 gün gecikti alt tarafı, ama yine de insan sorguluyor.
Çok ağrım var her an regl olacakmışım gibi. Benim zaten karnımdan çok belim ağrır şimdi de bel ağrım var. 2 gündür devam ediyor ama bugünde şiddeti arttı. 2 aydır günü gününe olduğum için şüpheleniyorum. Sizce bu ağrı regl ağrısı mıdır? Gebelikle alakalı bir durum olabilir mi?
Sabahtan beri sürekli tuvalete gidiyorum oldum mu diye. Belim böyle içten yanıyor gibi ağrıyor sızlıyor
Pazar günü vereceğim, en azından 6 gün olsun gecikmeerken verip sürekli 2 günde bir yenileyip o stresi yaşamak da zor. Bişey soracağım size doktora ne zaman gitmeliyim ? Kaçıncı günde
merhaba testte silik gördüğünüz gün betanız kaç çıktı acabaPazar günü vereceğim, en azından 6 gün olsun gecikmeerken verip sürekli 2 günde bir yenileyip o stresi yaşamak da zor. Bişey soracağım size doktora ne zaman gitmeliyim ? Kaçıncı günde
Kan vermeye gitmedim tabii silik gördüğüm için.merhaba testte silik gördüğünüz gün betanız kaç çıktı acaba