Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

NationalGeographic

Ziyaretçi
ben sevgiliyken şuan eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldatmıştım.şimdi evliyiz ama acısını çıkarıyor sizce ben ne yapmalıyım?

acısını çıkarıyor derken napıyo yani o da mı aldatıo

ben sevgiliyken şuan eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldatmıştım.şimdi evliyiz ama acısını çıkarıyor sizce ben ne yapmalıyım?

nasi yanibenneyaptımki
sonra seni af etti ama hala unutamiyo öylemi
acisini cikariyo derken:uhm:
madem unutmicakti neden devam ettiki
peki yine ilgisiz olunca yine aldaticakmisinCADIARZU

nasi yanibenneyaptımki
sonra seni af etti ama hala unutamiyo öylemi
acisini cikariyo derken:uhm:
madem unutmicakti neden devam ettiki
peki yine ilgisiz olunca yine aldaticakmisinCADIARZU
hayır aldatmıycam tabiki o zaten yine ilgisiz performansından birşey kaybetmiş değil yani :roflol: affetmedi hiçbir zaman ama bırakamadıda.amaan ne bileyim.işte böyle...

ee madem ilgisiz olduğunu biliyordun neden evlendin ki?

insan 7 sinde neyse 70 inde de odur demiş büyükler..

O zaman niye bile bile lades dediniz ki ?CADIARZU

acısını çıkarıyor derken napıyo yani o da mı aldatıo

şu şekilde çıkarıyor devamlı sert bir tavrı var asık bir surat ilgisiz tavırlar.saygısız davranışlar yani ben çok değersiz işe yaramaz biriymişim gibi davranıyor.sen anlamazsın sen bilmezsin.sen ne biçim bir insansın.kötü yetişmişsin.cahil vs vs vs gibi.seni ben ne yapayım senin nereni seveyim.sen kimsinki gibi laflar ağzından hiç eksik olmaz sağolsun.sanki beni üzmek,aşağalamak onun günlük rutin gibi...

erkek milleti işte ne kadar umursamıyoruz deselerde içlerinde fırtınalar kopuyor.keşke aldattığını bilmeseydi diyorum ben.güveni ne kadar tam olsa da şu anda kıskançlık krizlerine giriyordur eminim.konuşmaya çalıştınız mı peki??

hayır aldatmıycam tabiki o zaten yine ilgisiz performansından birşey kaybetmiş değil yani :roflol: affetmedi hiçbir zaman ama bırakamadıda.amaan ne bileyim.işte böyle...

iyide öbür soruma cevap vermedigin icin, yeniden soruyorum, acisini nasi cikariyo:hulya:
madem ilgisiz di neden evlendinki, saglam temellerin üzerine kurulmamis evliliginiz
nekadarlik evlisiniz:hulya:

edit: tamam cevaplar gelmis, cok hizlisiniz bugün yada ben yavasim :)

Son düzenleme:

onu karsiniza alip madem bu kadar degersizdim sevilecek bi yanim yoktu o zaman benimle ne diye evlendin sorusunu sorarak baslayabilirsiniz ise ..
gelen cevaba gore sizde tavrinizi takinirsiniz ?
bide merak ettigim esiniz sizin onu aldattiginizi bile bilemi sizinle evlendi ?
bide siz bu kadar ilgisiz bi insanla neden evlendiniz ? degisebilir umuduylami ?

aldatıldığını mesajlardan öğrendi.evlenmek istemedim iyi gitmez yürümez diye ama ailem sağolsun çoook baskı yaptı.sonuç ortada.4 yıllık evliyiz.çocuğumuzda var.iyice soğuttu benide kendinden ya.pişman etti o imzayı attığıma.

önce nikah yaptık sonra düğün.nikahtan sonra bi mesajla anladı.ama yinede düğünü yaptık.değişir umuduyla evlendim.belki o da evlenmek zorunda hissetti kendini benimle çünkü 3 yıllık bir ilişkiydi.

vefa borcu diye evlenilir mi ya?

bak diğer konuna da yazdım... bi oku..

en basta evlenmicektin canim sen onunla...
Aldatma olayi hafife alinacak birsey degil.
anlayamiyorum ya aldatmaya cesaret edebiliyorsun ama ailenin
karsisina cikipta hayir ben evlenmek istemiyorum demeye cesaret edemiyorsun öylemii????????

sevgiliyken aldatmaya başladınız evlendiniz ve halen devam mı ediyordunuz?
yoksa nikahınız kıyıldığında yani resmen evlendiğiniz sırada mı aldattınız..
her neyse farketmez zaten..

ya evlenmeyecekti ya da hazmedecekti.
ama vefa borcu yüzünde insan evlenip bi de çocuk yapar mı? eee bitti şimdi borç bi de üstüne alacağa geçtiniz nolucak şimdi.. CADIARZU

NationalGeographic kullanıcısından alıntı

Alıntı:
NationalGeographic kullanıcısından alıntı
önce nikah yaptık sonra düğün.nikahtan sonra bi mesajla anladı.ama yinede düğünü yaptık.değişir umuduyla evlendim.belki o da evlenmek zorunda hissetti kendini benimle çünkü 3 yıllık bir ilişkiy

valla bende anlamadım ne zaman aldattınız..sonuçta nika kıyılmışsa , o sırada telaştan dolayı size ilgi gösterememiş olabilir..aslında ilgiden kastınız nedir onu da anlamadım..haftada 3 kere yerine 1 kere arıyorsa mı ilgisiz olur sizin için..nedir

Kirilmis bir bardagi en güzel sekilde yapistirmaya calissanda yine eski haline getiremezsin arkadasim....

Keske hic evlenmeseydin bu adamla....Aldatma gibi asiri derecede agir bir yükü hicbir iliski kaldiramaz bana göre.....
4 yil degil 14 yil sonrada esinin sana olan tavri degismeyecek bu konuda....:1no2:

Lakin ben burda senden cok esinde kabahat buluyorum....madem kabullendi delikanli gibi basacak bagrina....yapamiyorsa yol ver gitsin derim....ve en önemlisi sakin daha cocuk yapma.....bence sizin sonunuz yok..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…