N
NationalGeographic
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NationalGeographic
-
ben sevgiliyken şuan eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldatmıştım.şimdi evliyiz ama acısını çıkarıyor sizce ben ne yapmalıyım?
hayır aldatmıycam tabiki o zaten yine ilgisiz performansından birşey kaybetmiş değil yani :roflol: affetmedi hiçbir zaman ama bırakamadıda.amaan ne bileyim.işte böyle...nasi yanibenneyaptımki
sonra seni af etti ama hala unutamiyo öylemi
acisini cikariyo derken:uhm:
madem unutmicakti neden devam ettiki
peki yine ilgisiz olunca yine aldaticakmisinCADIARZU
acısını çıkarıyor derken napıyo yani o da mı aldatıo
ee madem ilgisiz olduğunu biliyordun neden evlendin ki?
insan 7 sinde neyse 70 inde de odur demiş büyükler..
hayır aldatmıycam tabiki o zaten yine ilgisiz performansından birşey kaybetmiş değil yani :roflol: affetmedi hiçbir zaman ama bırakamadıda.amaan ne bileyim.işte böyle...
şu şekilde çıkarıyor devamlı sert bir tavrı var asık bir surat ilgisiz tavırlar.saygısız davranışlar yani ben çok değersiz işe yaramaz biriymişim gibi davranıyor.sen anlamazsın sen bilmezsin.sen ne biçim bir insansın.kötü yetişmişsin.cahil vs vs vs gibi.seni ben ne yapayım senin nereni seveyim.sen kimsinki gibi laflar ağzından hiç eksik olmaz sağolsun.sanki beni üzmek,aşağalamak onun günlük rutin gibi...
bencede a.shiç hayır degıl bu evlılıgın sonu
ben sevgiliyken şuan eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldatmıştım.şimdi evliyiz ama acısını çıkarıyor sizce ben ne yapmalıyım?
önce nikah yaptık sonra düğün.nikahtan sonra bi mesajla anladı.ama yinede düğünü yaptık.değişir umuduyla evlendim.belki o da evlenmek zorunda hissetti kendini benimle çünkü 3 yıllık bir ilişkiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?