Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolonya? fake? -tatlicadiarzu- yok canım sabah sabah paranoyağa bağladım heralde

bende kararsız kaldım ne yazacağıma

işin içinde bir çekişki var nezaman aldatılmış....

sanırım sevgiliyken başlamış nikahtan sonrada devam etmiş

evlenmiyecekti ozaman ..madem hazmedemiyor

o hala oralardamı dolaşıyor

dün bir kalbe iki kişi sığarmı diye başlık açmışsın sonrada silmiş sığmazmış yazmışsın...
anlamadım valla
dün yine konu açmışsın mart annesi olmak istiyorsun
tuaffff madem aranız kötü 2. çocuk niye

Son düzenleme:
Çok karışık bu hatunn :hulya:

Suclusun, esinin ilgisiz oldugunu bile bile evlendigin icin..
Esin suclu, aldatma yükünü "Affettim" demesine ragmen tasiyamayacagini bile bile senle evlendigi icin..

Hakkinizda hayirli olsun arkadasim,umarim herseye ragmen yikilmaz yuvaniz :kahve:

aldatma konusunda kadınların ekeklerden eksik hiç birşeyi yokmuş bu kaçıncı böyle konu yazık valla

Keşke evlenmeseydiniz..
Sonuçta belliydi sık sık yüzüne vuracağı hazmedemeyeceği.
O çok sevdiği için vazgeçmek istememiş ama böyle daha kötü olmuş.
Bu konuyu ciddi bir şekilde konuşun
Hata ettim sen de affettin bu şekilde kabul ettin her seferinde acısını çıkarmaya çalışma deyin

onunla birlikteyken aldatman çok saçma olmuş canım. tabiiki unutmaz sen unuturmuydun. ben unutmuyorum mesela duyduğum anda çılgıa dönmüş ağzıma geleni söylemiştim ve ayrılmıştım. bende gidip başkasıyla çıkmıştım ama benimki aldatma değildi çünkü ayrılmıştım. hatasını anladı ve evlendik ama dışarıda uzun süre kalsın veya telefonuna ulaşılmasın aklımda bişeyler dolaşıyor. çok güveniyorum ama bir kere yaptıya aklıma geliyor işte. eşinde böyle hissediyor. oturun güzelce konuşun derim yoksa ileride daha fazla yara açarsınız.

''aldatma'' derken başka biriyle çıkmayı mı yoksa fiziksel bir birlikteliği mi kastediyorsun?ikisi çok farklı.sadece çıkmaysa o zaman eşin haksız tabi ki bunda abartacak bişey yok.ama fiziksel birliktelik yaşadıysanız o zaman sen haksızsın ya katlanır ya da boşanırsın...

ne zaman aldattın diyenlere: çıkarken ayrılmak istediğimi söyledim defalarca ama ayrılmadı.farklı şehirlerdeydik ve 1,5 ayda bir telde aradığını bile hatırlarım o kadar ilgisizdi yani.yüzyüze konuşup ayrılmak istedim biraraya geldiğimizde konuşuruz diye düşündüm.ama kendisine söyledim benim için bitti dedim beni çok ihmal ediyorsun dedim ama o hep gırgıra aldı ve ayrılmadı bir türlü.bu arada başka biri oldu.evlendikten sonra ise kesinlikle görüşmedim bile.evlilik kutsal benim için.o da bunu biliyor ama unutamıyor demekki.
mart annelerine konu açmama gelince:ikince çocuk falan düşündüğüm yok konuyu iyi okursan anlarsın o öğretmen olan bir arkadaşım için açtığımız bir konu kendisi bebek düşünüyor ve martta olursa tatile denk gelecek.

:roflol:

Cidden la kolonya patiska losoap vs. vs. vs.....nerelerde acep:hulya:

kolonyayı değişik bir nickle sitede cirit atarken görüyorum canım ben, en son erkek arkadaşı sürekli tel.kapatıyo diye şikayet ediyordu ve repten bana hakaret etmekle meşguldü :hulya:

Hep söylüyorum, ilişkilerde aldatma varsa o ilişki bitirilmelidir.
Devam ettirilirse işte böyle sorunlar çıkar. Aldatılan intikam alır, acısını çıkarmaya çalışır, aldatan ise bir müddet sonra tekrar aldatmaya devam eder.
Siz aldatmışsınız (aldatan erkekte olsa kadın da olsa tavrım aynıdır ve benim gözümde dibe vurmuşlardır) ihanet etmişsiniz ve bence bu yaptığınız sebebi her ne olursa olsun ahlaksızlıktır, aldattığınız insanla evlenmeyecektiniz.
Şimdi adama ne diyelim ki. Anlaşılan intikam için evlenmiş sizinle.
Bence siz onun gururunu ayaklar altına almışsınız, o da sizi ayaklar altına alıyor.

Devam ettirilirse işte böyle sorunlar çıkar. Aldatılan intikam alır, acısını çıkarmaya çalışır, aldatan ise bir müddet sonra tekrar aldatmaya devam eder.
Siz aldatmışsınız (aldatan erkekte olsa kadın da olsa tavrım aynıdır ve benim gözümde dibe vurmuşlardır) ihanet etmişsiniz ve bence bu yaptığınız sebebi her ne olursa olsun ahlaksızlıktır, aldattığınız insanla evlenmeyecektiniz.
Bence siz onun gururunu ayaklar altına almışsınız, o da sizi ayaklar altına alıyor.

kesinlikle katılıorum :delphin:
Bu şekilde kurulan bi evlilikten birşey beklemen hata :1ninca:

böyle evlilik zaten baştan hataymış.......
sonuçta saygı bittigi zaman herşeyde bitiyor
ve aldatmada yapılacak en büyük saygısızlıktır bana göre......

ben ayrılmak istediğimi söyledim ama o evlenmek konusunda ısrarcı oldu.bana ahlaksız deme hakkını size kim veriyor acaba?lütfen ya düzgün konuşun yada abuk subuk konuşabileceğiniz başka bir yerde yazın.

ALDATTIM
ne kadar gurur kırıcı ve iğrenç bir kelime bu b
öyle de rahat söyleyebiliyosun
valla terbrik ederim
affeden kocanı da tebrik ederim

Back
X