- 27 Ekim 2008
- 5.977
- 2.430
- 723
- Konu Sahibi NationalGeographic
kolonya? fake? -tatlicadiarzu- yok canım sabah sabah paranoyağa bağladım heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolonya? fake? -tatlicadiarzu- yok canım sabah sabah paranoyağa bağladım heralde
yok değil..
onun yazım tarzını 15 sayfa önceden tanırım ben.
bu kadar düzgün Türkçe kullanamaz o.
değil.. :dance:
:roflol:
Cidden la kolonya patiska losoap vs. vs. vs.....nerelerde acep:hulya:
Hep söylüyorum, ilişkilerde aldatma varsa o ilişki bitirilmelidir.
Devam ettirilirse işte böyle sorunlar çıkar. Aldatılan intikam alır, acısını çıkarmaya çalışır, aldatan ise bir müddet sonra tekrar aldatmaya devam eder.
Siz aldatmışsınız (aldatan erkekte olsa kadın da olsa tavrım aynıdır ve benim gözümde dibe vurmuşlardır) ihanet etmişsiniz ve bence bu yaptığınız sebebi her ne olursa olsun ahlaksızlıktır, aldattığınız insanla evlenmeyecektiniz.
Şimdi adama ne diyelim ki. Anlaşılan intikam için evlenmiş sizinle.
Bence siz onun gururunu ayaklar altına almışsınız, o da sizi ayaklar altına alıyor.
Hep söylüyorum, ilişkilerde aldatma varsa o ilişki bitirilmelidir.
Devam ettirilirse işte böyle sorunlar çıkar. Aldatılan intikam alır, acısını çıkarmaya çalışır, aldatan ise bir müddet sonra tekrar aldatmaya devam eder.
Siz aldatmışsınız (aldatan erkekte olsa kadın da olsa tavrım aynıdır ve benim gözümde dibe vurmuşlardır) ihanet etmişsiniz ve bence bu yaptığınız sebebi her ne olursa olsun ahlaksızlıktır, aldattığınız insanla evlenmeyecektiniz.
Şimdi adama ne diyelim ki. Anlaşılan intikam için evlenmiş sizinle.
Bence siz onun gururunu ayaklar altına almışsınız, o da sizi ayaklar altına alıyor.