Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne yaman çelişki anneeeee.
İlk mesaj "ben sevgiliyken eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldattım"
İkinci mesaj "Denyolar (bu laf tarafımdan aynen iade edilmiştir) kocamı aldatmadım sevgilimden ayrıldım başkasını buldum"
Haydi bakalım çözün çözebilirseniz.
bencede a.s
ilgisizliğe aldatmaklamı karşılık vermek gerek yani
kusurabakmayın eşinizin bu davranışlarını haketmişsiniz :1closedeyes:
Niye????
Bunu kaldiramiyordu beyfendi madem neden illaki evlenmek istedi arkadasla?
Bende bunu anlayamiyorum.....
Buraya bir kadin esim beni evlenmeden önce aldatmisti simdi sürekli hirsimi ondan cikariyorum diye konu acsaydi....kabul ettin sesini cikarma buna hakkin yok arkadasim derdik....:hulya:
Konu sahibinin yaptigi iyi birsey degildi tabiki...ama madem buna ragmen evlendi esi onunla simdide kalkip bunu öne sürerek hayatini zindan etmeye hakki yok diye düsünüyorum...
Zaten bu evlilik basli basina bir hataydi...
kaydirigubbakcemile3
kim bu kolonya ya, acilen tanışmak istiyorum kendisiyle, çok popüler burda ama kendisini hiç göremedim:hulya:
Niye????
Bunu kaldiramiyordu beyfendi madem neden illaki evlenmek istedi arkadasla?
Bende bunu anlayamiyorum.....
Buraya bir kadin esim beni evlenmeden önce aldatmisti simdi sürekli hirsimi ondan cikariyorum diye konu acsaydi....kabul ettin sesini cikarma buna hakkin yok arkadasim derdik....:hulya:
Konu sahibinin yaptigi iyi birsey degildi tabiki...ama madem buna ragmen evlendi esi onunla simdide kalkip bunu öne sürerek hayatini zindan etmeye hakki yok diye düsünüyorum...
Zaten bu evlilik basli basina bir hataydi...
kolonya olarak tanışman mümkün değil çünkü o nickle rahmetli olalı çok oluyor kendisinin. kaydirigubbakcemile3
sonra losap, zampule, patiska, simgolus vb. olarak çokçana hortlayıp hepsiyle rahmetli oldu.
heyecanla yeni bir nickle benkliyoruz bizde kendisini zaten hihoyyyt
konu sahibi;
aferin iyi etmişin aldatmakla.
bunu duymak istiyorsun..
ayy pardon sen aldatmamıştın dimi.
ya da sevgiliyken aldatmıştın ama nikahın vardı düğün olmamıştı..
ahmet kaya'nın bir şarkısı vardı bu ne yaman çelişki anne diye bilir misin sen???
hee yorum yapmayacaklar gitsin demişsin ya.
benimki de mi olmadı ben de mi gidiyim şimdi mafoldumben
sızın esınızı aldattıgnızı esınız bılıyomuydu?..ben sevgiliyken şuan eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldatmıştım.şimdi evliyiz ama acısını çıkarıyor sizce ben ne yapmalıyım?
bu rahatlık benide şaşırtttı o ayrı ben bide şeyden korkuyorum şimdi bu konu sahibi hatasını kabul etmiyoya sakın onunda biz suçlu çıkmayalım ağzına geleni saydı zaten bize
resmen komedi ya arada düzgün konuşanlarda var anlayarak konuyu kendilerine teşekkür ediyorum diğerlerine de anlama özürlerinden dolayı az önce kullanmış olduğum lafı yineliyorum.ben ayrılmayı çok istedim ama asla ayrılmıyor bu da ilginç tabi.
bu rahatlık benide şaşırtttı o ayrı ben bide şeyden korkuyorum şimdi bu konu sahibi hatasını kabul etmiyoya sakın onunda biz suçlu çıkmayalım ağzına geleni saydı zaten bize
evet benzetmiştim zaten :roflol:aldatıp konu açan kanatsız melaike, adam yerine koyup yorum yapanlar denyo...
tabi tabi bende zeki müren zaten vereliniortak
aldatıp konu açan kanatsız melaike, adam yerine koyup yorum yapanlar denyo...
tabi tabi bende zeki müren zaten vereliniortak