Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep söylüyorum, ilişkilerde aldatma varsa o ilişki bitirilmelidir.
Devam ettirilirse işte böyle sorunlar çıkar. Aldatılan intikam alır, acısını çıkarmaya çalışır, aldatan ise bir müddet sonra tekrar aldatmaya devam eder.
Siz aldatmışsınız (aldatan erkekte olsa kadın da olsa tavrım aynıdır ve benim gözümde dibe vurmuşlardır) ihanet etmişsiniz ve bence bu yaptığınız sebebi her ne olursa olsun ahlaksızlıktır, aldattığınız insanla evlenmeyecektiniz.
Şimdi adama ne diyelim ki. Anlaşılan intikam için evlenmiş sizinle.
Bence siz onun gururunu ayaklar altına almışsınız, o da sizi ayaklar altına alıyor.

Burbukcum,bayılıyorum senin dobralığına
kesinlikle doğru söylemişsin,katılıyorum sana

ALDATTIM
ne kadar gurur kırıcı ve iğrenç bir kelime bu b
öyle de rahat söyleyebiliyosun
valla terbrik ederim
affeden kocanı da tebrik ederim

bende seni tebrik ederim bu kadar ön yargılı ve anlayışsız olduğun için.kocamı aldatmadım!sizin algılarınızda sorunmu var?sevgiliydik ve benimle hiiiç ilgilenmiyordu ayrılmayıda bir türlü istemiyordu.bu aslında aldatmak ta olmuyorki.

bende seni tebrik ederim bu kadar ön yargılı ve anlayışsız olduğun için.kocamı aldatmadım!sizin algılarınızda sorunmu var?sevgiliydik ve benimle hiiiç ilgilenmiyordu ayrılmayıda bir türlü istemiyordu.bu aslında aldatmak ta olmuyorki.

hep aynı bahaneler :kahve:

ya ne demek aldatmak olmuyor be!!!! konuyu açarken tepki alacağını tahmin etmedin tabi kadınız ya sana destek olcaz zannettin ilgisizliğine dayanarak aldattım dedin kendini aklamak için ama kusura bakmayın sebep ne olursa olsun sonuç aldatmaksa ayıbı da hata olduğuda bi gerçektir yani bu evliliğe yada adı vefa borcuysa herneyse bunada bi son verin kutsal evlilik kurumunada saygı gösterinnnnnnnn

arkadasım madem aldatmak olmuyor.......
ee bu konuyu acan ve eşimi aldattım ve şimdi benden intikamını alıyor acısını cıkarıyor diyende sensin........
madem aldatmak olmuyor o zamanda sorun etme.......
bide benle ilgilenmiyor du diyorsun.........sevgiliydik diyorsun........
öyle yada böyle evli yada sevgili.......sonuçta aldatma olmuyormu........
bas baya oluyor.........

acaba ben mi yanlış biliyorum aldatmayı...........kafamçokkarıştı

ya ne demek aldatmak olmuyor be!!!! konuyu açarken tepki alacağını tahmin etmedin tabi kadınız ya sana destek olcaz zannettin ilgisizliğine dayanarak aldattım dedin kendini aklamak için ama kusura bakmayın sebep ne olursa olsun sonuç aldatmaksa ayıbı da hata olduğuda bi gerçektir yani bu evliliğe yada adı vefa borcuysa herneyse bunada bi son verin kutsal evlilik kurumunada saygı gösterinnnnnnnn
vayyy beee ahlak zabıtalarına bak senn.ee bebeğede senmi bakacaksın ayrılırsam onu hiç düşünmüyosun bakıyorum ahlak zabıtalığı yaparken.vicdansızlık bu olsa gerek.süper alkışlıyorum.vatanı kurtardınız

arkadasım madem aldatmak olmuyor.......
ee bu konuyu acan ve eşimi aldattım ve şimdi benden intikamını alıyor acısını cıkarıyor diyende sensin........
madem aldatmak olmuyor o zamanda sorun etme.......
bide benle ilgilenmiyor du diyorsun.........sevgiliydik diyorsun........
öyle yada böyle evli yada sevgili.......sonuçta aldatma olmuyormu........
bas baya oluyor.........

acaba ben mi yanlış biliyorum aldatmayı...........kafamçokkarıştı
evet yanlış biliyorsun aldatmayı eğer biriyle çıkıyorsan ve o sana ısrarla onu aramamanı ve bittiğini söylüyorsa sende ısrarla arıyorsan sonuçlarınada katlanırsın.ben kimseye sizce doğrumu yapmışım demedim şimdi ne yapmalıyım diye sordum fikri olmayan yazmasın lütfen gitsin başka bölümünde takılsın.

Hee burası ahlak zabıtası dolu bacımm hadiii..
Valla burda konu açıpta kocamı aldatmıştım şimdi evlendik benden intikam alıyo dersen
Kimse sana yardımcı olmaz...

evet yanlış biliyorsun aldatmayı eğer biriyle çıkıyorsan ve o sana ısrarla onu aramamanı ve bittiğini söylüyorsa sende ısrarla arıyorsan sonuçlarınada katlanırsın.ben kimseye sizce doğrumu yapmışım demedim şimdi ne yapmalıyım diye sordum fikri olmayan yazmasın lütfen gitsin başka bölümünde takılsın.

sakin ol konu acıyosan ve aldattıgınıda belırtıyosan gelen yorumlara hazırlıklı olucaksın
nere ıstersek takılırız bu arada:icecream:

şu şekilde çıkarıyor devamlı sert bir tavrı var asık bir surat ilgisiz tavırlar.saygısız davranışlar yani ben çok değersiz işe yaramaz biriymişim gibi davranıyor.sen anlamazsın sen bilmezsin.sen ne biçim bir insansın.kötü yetişmişsin.cahil vs vs vs gibi.seni ben ne yapayım senin nereni seveyim.sen kimsinki gibi laflar ağzından hiç eksik olmaz sağolsun.sanki beni üzmek,aşağalamak onun günlük rutin gibi...

şimdi bunlar normal laflar mı alışıtınız mı:olmaz: ama siz de aldatıcak kadar ilgisiz olduğunu düşünüyodunuz neden evlendiniz ki ben de olsam unutmam eşinizin yerinde o anki hırstır tekrar bana geldi gibi kabullenmiştir

aman Allahım ya hala anlamamış bu denyolar kızııııııımmmmmmmmm kocamı aldatmadım.sevgilimden ayrıldım başkasını buldum ama o beraberken aldattığımı zannediyor.

yooooooooo........
ben gayet ıyı bılıyorum aldatmanın ne oldugunu ......sanırım sen karıştırıyorsun........
o sana arama dıyor ısrar sen onu arıyorsun.....ısrarla .........
ama bu arada aldatıyorsun.......
oda şimdi acısını çıkarıyor........
ve sen soruyorsun ne etcem ben dıye.............yaptıgın yanlışla yaşıyacaksın.......
yapacak bir şey yok.............

ha kimsede sana iyi yapmışın alkış diyecegıni sanmıyorum.......
sen buraya konunu acmışın .......
herkes kendince dogrularını yazar.........hoşuna gitsin gitmesin.......
haydı başka yerlerede diyemsesın hoşuna gitmeyen yorumlardan alıntı yapıpda........
ayrıca bu kadarda asabi olma gerek yok.......

bu ne şiddet ne bu celal.....:delphin:

ben ayrılmak istediğimi söyledim ama o evlenmek konusunda ısrarcı oldu.bana ahlaksız deme hakkını size kim veriyor acaba?lütfen ya düzgün konuşun yada abuk subuk konuşabileceğiniz başka bir yerde yazın.

Aldattım diyen sen değilmiydin? Ne yani iyi mi yaptın diyecektik. Madem istemiyordun neden aynı adamla evlendin peki, ayrılmak istediğin adamla neden evlendin?
Aldatan benim gözümde terbiyesizdir, erkekte olsa kadın da olsa farketmez.
Evliykende, nişanlıykende, flört dönemindeyken de aldatma aldatmadır.
Kusura bakmayın burada size şakşak yapacak kimseyi bulamazsınız.

aman Allahım ya hala anlamamış bu denyolar kızııııııımmmmmmmmm kocamı aldatmadım.sevgilimden ayrıldım başkasını buldum ama o beraberken aldattığımı zannediyor.

Kötü söz sahibine aittir. Köşeye sıkışan hakaret ediyor ,bu da yeni moda olsa gerek . :olmaz:

ben sevgiliyken şuan eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldatmıştım.şimdi evliyiz ama acısını çıkarıyor sizce ben ne yapmalıyım?

Bu ne yaman çelişki anneeeee.
İlk mesaj "ben sevgiliyken eşim olan kişiyi ilgisizliği yüzünden aldattım"
İkinci mesaj "Denyolar (bu laf tarafımdan aynen iade edilmiştir) kocamı aldatmadım sevgilimden ayrıldım başkasını buldum"
Haydi bakalım çözün çözebilirseniz.

denyomu ne ayıp akannehir:olmaz:

biz ahlak zabıtasıda değiliz denyoda değiliz ama sen aklanmayı bekleyen alkışlıcamızı beklerken ters köşeye yatan kocasını aldatmış ama adını aldatma koyamayan bi bi bi zavallısınnnnnn:olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::enbuyukkk::enbuyukkk:

ikrar arkadaşım lafım sana değil alıntı yaptım sadece lafım konu sahibi sözümona tırnak içinde "hanımefendiye"

yok değil..
onun yazım tarzını 15 sayfa önceden tanırım ben.
bu kadar düzgün Türkçe kullanamaz o.
değil.. :dance:

kaydirigubbakcemile3
kim bu kolonya ya, acilen tanışmak istiyorum kendisiyle, çok popüler burda ama kendisini hiç göremedim:hulya:

Back
X